Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
-
Predator2
addikt
válasz netseft #4965 üzenetére
Igen. Ma meg is érkezett. A posta azt mondta az azonosító szám alapján, ez egy nem létező csomag.
Én meg, már-már megfenyegettem (rendőrség) a "gyereket" miatta.Arról meg nem is beszélve, hogy a fél világot bejárta a csomag.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
hobbyone
aktív tag
válasz netseft #6895 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Időközben az eladó megadta nyomkövetési kódot. Ez alapján csak annyit látok, hogy 2017-04-27 16:45:18-kor megérkezett a raktárukba. Nagyon remélem, hogy holnap kézbesítik.
Úgy tűnik ez minimum 2 napos szállítás lesz.
Foxpost automatába eddig 2 csomagom érkezett, bár ez most valószínűleg házhoz jön. Igazából csak azért választottam a korábbi rendeléseknél, mert nem volt jobb opció. Alapvetően az Vaterafutár Postapontra, vagy az MPL csomagautomata szolgáltatásást preferálom.
MPL csomagautomata vs. Foxpost csomagutomata
Előbbibe többet rendeltem már, olyan is volt, hogy valaki éppen volt előttem, várnom kellett egy kicsit. Bár nagyobb sorban állást még nem tapasztaltam. Mindkettőbe megérkezett a csomag a feladás utáni munkanapon.
Gyorsaság oldaláról az MPL a nyerő, oda általában délelőtt 10-12 között helyezik el a csomagot, míg Foxpostnál mindkétszer 18:00-18:30 között kaptam meg a nyitókódot. -
scream
veterán
válasz netseft #13006 üzenetére
Ez volt a megoldás.
Levélként került feladásra (postán le is b@sztak, hogy hát a T/N-ből ki kellett volna találnom, hogy levél), értesítés nem volt. 5-n küldték volna vissza, ma vettem át.
Angliából kaptuk a csomagot, családtól (feleségem tesójáék). Van valami mód arra, hogy ilyen jellegű csomagok esetén ne kelljen VÁM + kezelési díjat fizetni rá?
Mmint ajándékot küldenek, aztán, hogy át tudjam venni fizessek érte VÁM-ot, olyan bután jön ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs