Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Posta nyitvatartásáról tudtok valamit?
változott, ők is csak 15ig vannak nyitva, vagy maradt az eredeti 18:00?
Illetve bárki bemehet, vagy itt is csak annyian lehetnek bent, ahány ablak van? -
herrká
senior tag
Sziasztok! Van most esetleg valami átverős dolog a posta nevében? Tud valaki ilyenről? A sztori: nagyfiam kapott egy sms-t, hogy üzleti csomagja érkezett egy budospesti postára. Majd tízezer forintért átveheti. Március elején adták fel és 10 napig "őrzik"! Ennyit látunk a postai csomagkovetoben. Tudomásunk szerint nem rendeltünk semmit, illetve közel 100km-re lakunk a feszkesfovarostol. Átverés lehet? Vagy felrement sms? Hol lehet kideríteni? Mert amelyik számról jött az sms, az automata... Köszönöm
-
BaLee
addikt
Ha elküldtem egy postán egy nemzetközi levelet amit a feladó nem vett át annak remélem a visszaszállításáért nem kell pluszba fizetni ugye? Vagy mi történik ilyenkor?
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Foxpost utánvételnél a pénz mennyi idő alatt érkezik meg?
-
Flinter
tag
Nem posta, de belföldi és nemzetközi csomagszállítás:
https://www.csomagkuldo.hu/
Ügyfélszolgálati infó:
- be kell regisztrálni hozzájuk ("szerződést kell kötni")
- csomagadatokat online kell megadni (címzett, futár/átvételi pont)
- címiratot kinyomtatni, csomagra ragasztani
- feladó a feladási díjat átutalással fizeti ki a csomagkuldo.hu felé
- csomagot elvinni a kiválasztott csomagátvevő pontra, átadni
- címzett értesítést kap
- futárnál/csomagponton átvehető a csomag
- átvételkor címzett(!!) fizet még 3 EUR összegű kézbesítési díjatElső ránézésre a nemzetközi tarifáik olcsónak tűnnek.
A Közép-Kelet európai régióban 4209 csomagpontjuk van, Magyarországon is ránézésre 100+. -
BB9000
senior tag
A csomagom a 17track szerint a mai napon beért a Nemzetközi Posta Kicserélő Központba.
A csomag a posta.hu oldalon is követhető, egészen addíg, amíg be nem lépek.
A gondom az, hogy ha belépek a regisztrált és ügyfélkapuval hitelesített fiókomba a posta.hu oldalon, a kereső már nem hozza be a csomagom. A címsorban szerepel a csomagazonosító, de a találati oldalon már nem látszik róla semmi. -
ROLI22
tag
Üdv
Külföldről (US) rendeltem valamit. Ez kb mennyi idő alatt szokott megérkezni ? Illetve ez az utolsó infó róla : Your item departed a transfer airport in DOMODEDOVO, MOSCOW, RUSSIAN FEDERATION on February 28, 2020 at 11:35 pm. The item is currently in transit to the destination
02.28 óta nem történt vele semmi?
-
Dealer95
őstag
válasz
Remekelek28 #9784 üzenetére
Szia! Általában igen.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Az mpl csomagautomatába feladott csomag az másnapra ott van? Postárol lett feladva.
-
agroman
aktív tag
válasz
Mr.Pentele #9779 üzenetére
en jobban biznek az ufszben..
-
válasz
Mr.Pentele #9779 üzenetére
Szia,
Elsőként a Postán, aztán az ügyfélszolgálaton is reklamálnék.
-
Mr.Pentele
csendes tag
Sziasztok!
Történetem a következő. Igényeltem a Lidl-től egy szakácskönyvet, amelyet ők el is küldtek nekem január 23-án. Mindez később derült ki amikor rákérdeztem náluk, hogy miért nem kaptam meg. Február 3-án visszaküldték nekik, nem kereste jelzéssel. Természetesen értesítőt nem kaptam, így gyakorlatilag semmit sem tudtam az egészről. Ebből kifolyólag károm keletkezett, amit a postával szemben panasz formájában érvényesíteni kívánok.
Szerintetek helyi postán vagy az ügyfélszolgálaton reklamáljak?
Mellesleg teszem hozzá, először fordult ez elő, hogy nem értesítenek.
Köszi előre is!
-
Dealer95
őstag
válasz
Remekelek28 #9776 üzenetére
Szia!
Igen!
(De talán e-mailben is elküldik a nyitókódot, már nem emlékszem pontosan) -
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Az mpl csomagautomatákból ugyanugy sms kod alapján lehet kivenni a csomagot,mint a foxpostnál? És bankkártyával kell fizetni?
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, most a koronavírus miatt kialakult helyzet miatt,késhet levél pl. Németországból ?
-
Spet
addikt
válasz
ontheground #9772 üzenetére
Csomagot felvették, de még nem került be a központba.
-
GabeE3e
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy Németországban is működik a postán maradó csomagküldés?
Arra gondolok, hogy veszek valamit kifizetem előre ő pedig feladja postán maradóra én meg ott átveszem.
Ha igen, meddig tárolja a posta, illetve az átvételnél valamiféle telefonra kapott kódot kellene megadni?
Vagy emailben is elküldik, hogy csomagom érkezett?Azért kérdezem, mert északi részen van valami amit megvennék, de nem éri meg felutazni addig, viszont ha eltudná küldeni Salzburghoz közeli postára, az jó lenne, még nem beszéltem vele, előbb gondoltam itt megkérdezem,hátha van aki tud ezzel kapcsolatban nyilatkozni.
Köszi előre is.
-
törölt tag
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Hi!
Külföldről érkező csomagot alá lehet írni e-személyihez tartozó e-aláírás PIN kóddal?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni Japánból egy dolgot, kb egy kézben elfér, nincs súlya. Emiatt sokallom a 17 ezres postaköltséget. Nincs lehetőség olcsóbb, akár együttes csomagra? Úgy emlékszem, hogy pl USA-ból van ilyen.
-
-
agroman
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #9754 üzenetére
valoszinu, hogy megy vissza..
-
válasz
agroman #9753 üzenetére
Igazából már megrendeltem máshonnan azt ami kellett, így nem gond ha visszamegy. Itthon el tudom adni párezerft haszonnal ha megérkezik. Ebay meg visszaadja az árát ha nem érkezik meg. Konkrétan kettő x5687-as proci egész jó áron volt.
De akkor jól értelmezem hogy megy vissza a feladónak? -
agroman
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #9752 üzenetére
lehet hogy nem olvashato vagy hibas a cimzes..hivd fel a posta UFSZ-et, amig lehet, gyorsan...
-
Ezt vajon hogyan kell értelmezni?
RE064705555KR
Balatonfüredre kellene érkeznie Dél Koreából ebay-es cucc ami nem is nagy értékű. De fura hogy már itt van nem messze fehérváron mégsem ért ide. Látszólag mintha visszamenne a feladónak. Már vásároltam ugyan ettől az eladódól és simán ment minden, az egyik legigényesebb mindenben, szóval nem hiszem hogy ő cseszett el valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest