Hirdetés
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Ha nem vagy szerződéses ügyfél akkor csak a lapot használhatod.
De persze ezt én sem használtam soha, mindig a Vaterafutáron keresztül intéztem az utánvétes dolgokat, vagy a GLS Jófogás Házhozszállítással (utóbbi nem olcsó, de cserébe ingyen visszahozzák ha nem veszik át a csomagot)
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
"De ha meg nem veszi át, akkor miért írt volna, hogy kell neki? Annak sincs sok értelme...."
Az emberek 15perc alatt meg tudják gondolni magukat, akár 2x is...
"Ennyiért már kapna helyben."
És ha erre azután jön rá hogy feladtad akkor megszívtad.
Egy 5000ft-os cuccomra van egy érdeklődő, azt mondja jövőhéten átveszi ha feladom utánvéttel, de ha utalni kell akkor csak egy hónap múlva. Mondtam neki hogy megvárom az 1 hónapot, ha addig nem viszik el.
Give them hell Ukraine!
-
MaxxDamage
félisten
Szerintem simán, egy próbát megér mindenképp!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Mr.Pentele
tag
30-án, azaz hétfőn lesz az utolsó olyan nap az évben, amikor kézbesítés is lesz. 31-e igaz munkanap, de elvileg csak az elsőbbségieket, időgarantált csomagokat, EMS küldeményeket visznek ki. Ebben tényleg nem vagyok biztos, mert az ügyintéző sem tudta pontosan megmondani. A 30-a az fix, hogy dolgoznak és ki is szállítanak.
-
azbest
félisten
A normál munkarend nem azt jelenti, hogy hétköznapi munkanapként. Hanem azt, hogy úgy, mint máskor is hétvégén. Azaz szombaton nincs normál kézbesítés és csak rövidebb ideig vannak nyitva és vasárnap szinte mindenütt zárva. Ezek szerint a kedd is kvázi szombati üzemmódban megy.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Pentele
tag
Laptopot még sosem küldtem MPL-el. Szerintem a saját doboza az mindenképpen. Törékeny kezelés ilyen esetekben elengedhetetlen, viszont a feladási díjat is meg fogja emelni. A postán kívül másféle szállító cég nem jöhet szóba? Mikorra kellene célba érnie a csomagnak? Régen még jófogás eladásomhoz DPD futárt rendeltem, háznál vette fel a csomagot. Meg voltam elégedve velük. Ezért mondom, hogy érdemes lenne utána nézni más alternatíváknak is.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
-
xcvbxcvb
aktív tag
Zöld fecni, kitöltheted neten is [link] , én mindig szoktam vinni egy csomót a postáról, és akkor van otthon mindig.
Elvileg van valami elektronikus címadat kitöltés is, ennél szerintem ott nyomtatják ki a papírt mint a csomagnál.
De címre csak akkor viszik ki ha 24 mm-nél vékonyabb a küldemény.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Fancy-boy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Jófogás tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Eladó Magnat Monitor Supreme 2002 fekete
- Kis méretű akyga felsőtápos ATX gépház
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest