- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
Zöld fecni, kitöltheted neten is [link]
, én mindig szoktam vinni egy csomót a postáról, és akkor van otthon mindig.
Elvileg van valami elektronikus címadat kitöltés is, ennél szerintem ott nyomtatják ki a papírt mint a csomagnál.
De címre csak akkor viszik ki ha 24 mm-nél vékonyabb a küldemény. -
Fancy-boy
addikt
-
Mr.Pentele
csendes tag
Laptopot még sosem küldtem MPL-el. Szerintem a saját doboza az mindenképpen. Törékeny kezelés ilyen esetekben elengedhetetlen, viszont a feladási díjat is meg fogja emelni. A postán kívül másféle szállító cég nem jöhet szóba? Mikorra kellene célba érnie a csomagnak? Régen még jófogás eladásomhoz DPD futárt rendeltem, háznál vette fel a csomagot. Meg voltam elégedve velük. Ezért mondom, hogy érdemes lenne utána nézni más alternatíváknak is.
-
azbest
félisten
A normál munkarend nem azt jelenti, hogy hétköznapi munkanapként. Hanem azt, hogy úgy, mint máskor is hétvégén. Azaz szombaton nincs normál kézbesítés és csak rövidebb ideig vannak nyitva és vasárnap szinte mindenütt zárva. Ezek szerint a kedd is kvázi szombati üzemmódban megy.
-
Mr.Pentele
csendes tag
30-án, azaz hétfőn lesz az utolsó olyan nap az évben, amikor kézbesítés is lesz. 31-e igaz munkanap, de elvileg csak az elsőbbségieket, időgarantált csomagokat, EMS küldeményeket visznek ki. Ebben tényleg nem vagyok biztos, mert az ügyintéző sem tudta pontosan megmondani. A 30-a az fix, hogy dolgoznak és ki is szállítanak.
-
-
TaaT
nagyúr
"De ha meg nem veszi át, akkor miért írt volna, hogy kell neki? Annak sincs sok értelme...."
Az emberek 15perc alatt meg tudják gondolni magukat, akár 2x is...
"Ennyiért már kapna helyben."
És ha erre azután jön rá hogy feladtad akkor megszívtad.
Egy 5000ft-os cuccomra van egy érdeklődő, azt mondja jövőhéten átveszi ha feladom utánvéttel, de ha utalni kell akkor csak egy hónap múlva. Mondtam neki hogy megvárom az 1 hónapot, ha addig nem viszik el.
-
TaaT
nagyúr
Ha nem vagy szerződéses ügyfél akkor csak a lapot használhatod.
De persze ezt én sem használtam soha, mindig a Vaterafutáron keresztül intéztem az utánvétes dolgokat, vagy a GLS Jófogás Házhozszállítással (utóbbi nem olcsó, de cserébe ingyen visszahozzák ha nem veszik át a csomagot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Eladó Gainward RTX 3080 Phantom "GS" LHR 10GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ELADÓ! iPhone 13 Pro Max 128GB, Gyári Garanciával, Hibátlan állapotban, Független
- iPhone 16Pro 256GB fekete + Watch S10 46mm 33 hónap garanciával és sok tartozékkal eladó
- Samsung S22D300HY Monitor Eladó!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest