- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Pentele
csendes tag
válasz
endre166 #7173 üzenetére
Szia!
Az általad linkelt képen legutolsó státuszként csomagja a kézbesítőnél van szerepel. Ezután ha minden jól megy már aznap ki kellett volna vinniük a címre és ezt természetesen a nyomkövetőben a sikeresen kézbesítve státusszal kellene látnod. Amennyiben holnap sem viszik ki, akkor keresd fel az ügyfélszolgálatot itt: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/webform/informacio továbbá 061-333-7777 ha ezen a két helyen sem jársz sikerrel akkor az adott kézbesítési címhez tartozó postán (bár a képen nem látom) a beérkezés kézbesítő postára szöveget, ezért ennek hiányában ezt a csomagot közvetlenül az üzemből kézbesítik, tehát 22/314-481-es számon célszerű érdeklődni (ez a székesfehérvári feldolgozó üzem száma). Én ezeken a helyeken próbálnám meg.u.i: Feltételezem, hogy a kézbesítő nem ért oda vele, mert valami közbejött ezért nem is kaphatott a címzett értesítőt. Szerintem nem tűnt el, ilyen magas érték illetve utánvétel esetén meg pláne nem.
Remélem, tudtam segíteni. Mindenképpen írj, hogy mi lett az "ügy" vége!
Szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest