- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
nyogo83 #6970 üzenetére
Én a fürgefutárt ajánlom, ott mindent leírnak mit kell csinálni. Mikor még én kb. 1 éve küldtem USA-ba csomagokat akkor úgy emlékszem csak számlát kellett csatolni a csomaghoz, valamiért 4-5 darabot. Ez a pro-forma cucc, elég egyszerű. Használt cuccot küldtem szóval csak így hasraütés szerűen írtam be dolgokat és semmi baj nem volt. Talán még volt valami amire nem emlékszem de semmi extra.
Viszont amit nem értek hogy általában a legolcsóbb elérhető szolgáltatás USA-ba náluk a UPS Express, ami elég drága. Viszont tényleg ott van 1-2 nap alatt szóval brutál gyors.
Vagy még ahogy előttem ajánlották EMS. Levélcsomagokkal nekem sincs jó tapasztalatom de az EMS azért jóval igényesebb szolgáltatás.
-
BaLee
addikt
Ha követési számmal kéred a küldeményt akkor aláírás nélkül nem fogják odaadni. Ha anélkül (általában mindig ez van, mert olcsóbb). Az olyan mint ha itthon simán adsz fel egy levelet, vagy kisebb csomagot. Ha eltűnik senhol nem reklamálhatsz.
Ha neked fontos, akkor válassz regisztrált küldeményként való postázást drágábban, sok helyen van erre lehetőség.
-
IG55
senior tag
Üdv!
A kínai csomagok átvételénél hogyhogy nem kell semmit sem aláírni? Ez a legalapvetőbb velejárója egy csomág átadásának. Így senki sem tudja igazolni, hogy átvette/nem vett át. A Posta számonkérhetetlen. Megnézik, hogy ki vagyok, és odaadják a csomagot.
-
hobbyone
aktív tag
-
Fancy-boy
addikt
válasz
nyogo83 #6972 üzenetére
Az ajánlott levelet is lehet nyomon-követni, persze ha értékes dolgokról van szó, akkor ajánlatos az értékbiztosított csomag
Attól függ.
EMS csomag nagyjából 4-5 munkanap.
Ajánlott levél eléggé változó de kb. 1-2 hét.Persze ez a célországba érkezés. A kézbesítésig még elszöszölnek pár napot.
Plusz vannak forgalmasabb időszakok, amikor lassabb. -
Fancy-boy
addikt
válasz
nyogo83 #6970 üzenetére
Nem lesz olyan egyszerű:
[link]Én pl. ezért nem is küldök futárszolgálattal USA-ba.
Elég szigorúak a szabályozások.
Beregisztrálni/kitöltögetni a dolgokat, több oldalban kinyomtatni, mellékelni, számla stb....Persze nem akarlak lebeszélni, nyugodtan próbáld ki, de postával egyszerűbb.
-
nyogo83
senior tag
Sziasztok!
Amerikaba kellene ket kulon cimre kisebb meretu csomagot kuldenem(10x10cm) futar ceggel.
Az eddigi legkedvezobb vagy a TNT vagy a UPS volt 8-9k/csomag aron.
Kell valamifele vam export vagy egyeb dokumentumot mellekelnem a csomag melle?(Ebay-es eladas) -
hobbyone
aktív tag
Tegnap 2 küldeményt is feladtak nekem: MPL csomagautomatába + Vaterafutár Postapontra szolgáltatással.
Ma reggel nézem a nyomkövetést és az Mpl automatás küldeménynaplója a csomag felvétele óta nem változott, ez az egyetlen bejegyzés. Az a miskolci posta ahol feladták elvileg 18-ig volt nyitva, a 16:06-os feladás bőven a postai zárás előtt volt.
A Postapontos csomagom pedig másik városba került.
Jár valamilyen kártérítés, ha ma nem érkeznek meg, tehát ezek a szolgáltatások garantáltan 1 munkanapos kézbesítésűek?
-
HollyBoni
veterán
-
Fancy-boy
addikt
Print = dokumentum
Pack = csomagDokumentum (Print): dokumentumként kezelendő azon írásos formátumban megjelenített egyedi, illetve személyes jellegű küldemény, amely közleményt, adatot, információt (okiratot, feljegyzést, okmányt,bizonylatot, szerződést stb.)tartalmaz (kivételt képeznek a 20.000 Ft-ot meghaladó értéket képviselő küldemények,pl.: repülőjegy). Az adathordozón (floppy-n, CD-n) szereplő adatok szintén dokumentum tartalmú küldeménynek minősülnek;
b)
Árutartalmú (Pack): mindazon küldemény, ami az előző a) pont alapján nem minősíthető Print küldeménynek -
HollyBoni
veterán
Valaki nem tudja nemzetközi EMS-nél mit jelent a "print" és "pack"?
-
albert8
veterán
Sziasztok! Egy 1kg alatti csomag/CPU hűtő/ utánvéttel szerintetek hogy tudnám feladni a legolcsóbban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Direct One (műholdas és online TV)
- Politika
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest