- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
-
superg
senior tag
-
superg
senior tag
DPD olyan sms-t küldött hogy csomagkiszállítás várható a "napokban".Vki aki mostanában kapott ilyen kb mennyi napra számítsak?Nagyon el vannak havazva de nem csak ők.
-
immi77
tag
Üdv!
Egy belföldre feladott csomagom státusza kedd óta nem változik. Balatonszentgyörgy elosztó. Szerintetek aggódjak már? Hol tudnak valami érdeni választ adni, hogy egyáltalán megvan még?
-
guftabi96
addikt
Ne is mondd.. Tököm tele van már.
Kezdve azzal, hogy a dec. 1-én feladott csomagot a címzett még mindig nem kapta meg, és folytatva azzal, hogy a több, mint egy hónapja aliról rendelt cuccoknak kb az ötöde érkezett meg.
Csomagkövetés szerint sok még mindig kínában van, de sok csomag elvileg itt az országban kallódik már másfél-két hete.. -
Gerasz
aktív tag
Magyar Posta, emagos rendelés:
Vasárnap az emag értesit, hogy a rendelésem nyomkövetési számot kapott. Irok egy emailt a postának, hogy ezt bizonyosan nem fogom tudni átvenni munkaidőben.
Hétfőn kapok sms-t, hogy aznap megpróbálják kiszállitani. Felhivom őket, kérem a pénteki kiszállitását. Másnap ismét kérem, mert beesik egy másik csomagom is. Megigérik.
Pénteken egész nap otthon ülve kapom a választ emailben, hogy sajnos aznap nem fog menni. Délután mégis jön egy sms, hogy megtörténik a kézbesités. Este megjelenik a rendszerben a sikertelen kézbesités.
Újabb emailt irok, erre egy hete még nem jött válasz.
Hétfőn újabb sms. Telefonon az ügyfélszolgálat megigéri, hogy keresni fognak a logisztikai központból egyeztetésre, ami természetesen azóta sem történt meg, csak megjelent egy újabb sikertelen kézbesités.
Telefonon sosem keresett senki. Ügyfélszolgálatost kb negyed óra után kapcsolnak. Az egyik kézbesitési kisérletet bizonyosan behazudták, de szerintem a többit is.
A rendelt és kifizetett sütőmről kezdek lemondani. Remélem, hogy folytatódik az államositás, és lassan a bankokban, a közműszolgáltatóknál és a sarki pékségben is hasonló szinvonalú szolgáltatásban részesülhetek.
(Elnézést a tagolatlanságért, és a hosszú i hiányáért)
-
DPD-nél nem lehet előre kinyomtatni a címkét és ráragasztani a csomagra?
-
Because
őstag
sziasztok!
december 3-án adtam fel csomagot vaterafutárral MPL szolgáltatást igénybe véve, azóta a küldemény postai átvétele szerepel csak, értesítést nem kapott a címzett... kezdhetek aggódni szerintetek???
köszi
-
Jhonny06
veterán
Nálatok működik külföldre a posta nyomkövetés? Eddig trackitonline-on vagy akár a Posta oldalán is pontosan nyomon tudtam követni, amikor pl. megérkezik a célországba, sőt, még azon belül is részletesen, hogy éppen hol van. Az utóbbi 30-40 csomag esetében viszont semmi, 2-3 hét után is mindegyiknél csak annyi jelenik meg, hogy mikor vették át tőlem és mikor hagyta el az országot, utána semmi, kivétel nélkül mindegyiknél ugyanez.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
1 kg körüli tömegű csomagot (műszaki dolgok) szeretnék feladatni Magyarországon belül Budapest és vidéki nagyváros között. Ha nem hozzák házhoz, úgy is jó. Értékbiztosítás nem szükséges.
Melyik szolgáltatással hogyan a legolcsóbb?
Akár több is érdekel, olyan is, aminél nincs komoly adminisztráció ill. regisztrációs kötelezettség.Köszönöm szépen előre is.
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írom. Külföldre (Angilába) szeretnék max 5kg súlyú csomagot küldeni. Hogy lenne a legolcsóbb? -
Dyingsoul
veterán
Futár az egész világ. És postás benne minden férfi és nő.
-
nonsen5e
veterán
15.-én adtak fel Kínában egy csomagot nekem, 22.-én az megérkezett Magyarországra, azóta itt dekkol valahol egy raktár mélyén. Kicsit vicc, hogy hamarabb eljut ide a világ másik feléről egy csomag, mint a kis országunkban A-tól B pontig.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
darksamu #6095 üzenetére
Nem is a sebességgel volt gond, hanem azzal, hogy 6 és fél óra alatt 11 SMS-t küldtek és mindegyikben ugyanaz állt.
Mindegy persze túléltem csak már kicsit frusztráló volt mert nyilván mások is szoktak keresni telefonon, másfelől gyakran rendelgetek MPL-lel de ilyen még nem volt.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy csomagot egy magyarországi autós boltból.
Kaptam nyomkövetési számot is. Hétfőn lett feladva a bolt elmondása szerint a csomag(MPL) és írták hogy a következő munkanapon kerül kiszállításra. Az az a mai napon kellett volna megkapnom.
Ehelyett a nyomkövetésen csak az látszik hogy a tegnapi napon a csomagomat a posta átvette majd pár órával később ugyan azon a napon:
"Szegedi Logisztikai Üzem
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt"Azóta semmi hír a csomagomról. :/
Szerintetek mi lehet a probléma ? Már több alkalommal rendeltem innen és a feladást követő munkanapon mindég megkaptam a csomagomat.Milyen telefonszámon tudok érdeklődni a csomagomról ? Erről lehet "Lakossági ügyfeleinknek: 06-1-767-8282" ?
-
gg72
veterán
És hurrá, újra "Letétben van / Item stored, addressee notified" immáron a héten másodszor. Egyszer talán méltóztatják is majd kihozni...
Mondjuk érdekes az, hogy egy másik csomagom a szüleim címére vidékre gond nélkül megérkezett, nem kevergett napokig a BCSKÜ 1. sz. csomagk.-ban.
-
Rison77
senior tag
Szerintem a hét elején a logisztikai központjuk azt se tudja mit csinál, kavarnak minden ahogy kell.. Nekem is ma lett volna egy belföldi csomagom Pestről szokták a Gyömrői futárközpontba vinni, utolsó nyom, hogy reggel 4:57-kor elindult Gyömrőre, és így ennyi. Általában 7 órára megérkezik és 8-kor rendszerint felveszi a futár. Nem tudom, fuvarozgatják még egy napot az országban, vagy elrabolták a csomagszállítót az ufók? ..
-
Dyingsoul
veterán
Hát ez akkor is nagyon komoly, home office-ban vagyok tegnap óta csak emiatt a hülye kézbesítés miatt, de már lassan 4 óra és még most sincs itt a futár. Komolyan mondom nem merek még a boltba sem lemenni, mert tuti akkor fog jönni. Közben meg melóhelyre is érkezett két csomag, szóval azokat sem ártana lassan megnézni... Persze én megértem, hogy sok a csomag de legalább egy napszakot ha mondanának, hogy mikor vagy előtte egy órával küldenék az sms-t, hogy várhatóan 1-2 órán belül érkeznek az szuper lenne. És még csak nem is kell álmodozásnak nevezni ezt, látván, hogy 5 sms-t bezzeg tudtak küldeni a semmiről. Jó mindegy nem puffogok csak szar úgy itthon ülni, hogy nem mozdulhatok ki pedig én még a kockábbik fajtából való vagyok, a normális emberek ezt nem is tudom hogy oldják meg.
-
Dyingsoul
veterán
Szerintetek az normális ha 5 óra alatt 5 SMS-t kaptam az MPL-től, hogy a mai napon kézbesítik számomra a csomagomat?...
Nem egyszerre küldték, csak úgy bombázgatnak velük. Két rendelés van úton hozzám egy serpenyő meg egy 50'-os TV de ezt már azért kezdem túlzásnak tartani, lassan már a mosdóba sem merek kimenni... Mindegyik SMS-nek ugyanaz a tartalma egyébként "A mai napon megkíséreljük kézbesíteni...".
-
gg72
veterán
Beírtam a keresőbe és látom, hogy másnál is előfordult már a jelenség: német amazontól várok csomagot, amit elvileg csak szerdán kellett volna kézbesíteniük (előrejelzés alapján), de most nézem a posta keresőjében, hogy ez a státusza:
BCSKÜ 1. sz. csomagk
Küldemény információ:
Letétben van / Item stored, addressee notifiedTermészetesen ma nem próbálták meg kihozni, mert itthon voltam és értesítést sem kaptam... Ilyenkor mi a helyzet, mikor várható, holnap?
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Elnezest, hogy ide irok de futaros topikok kozul ez porog.
Jofogas futarral szeretnek feladni egy bontatlan tv-t de a meretei meghaladjak a 300cm kormeretet. Fognak ezzel problemazni (GLS) vagy lehet par centit fullenteni az adatok megadasanal.
Elore is koszonom a segitseget. -
Varesz_86
aktív tag
sziasztok az mennyire normális hogy feladtam egy levelet az usába és ez van a trackingen
2016.11.23
11:43 Győr 4 posta
Item information :
Küldemény postai átvétele / Item accepted28.a van és még nem jelent meg hogy célországba elküldve, azért aggodalmaskodok mert van egy ilyenem is?
2016.10.18
10:08 Győr 4 posta
Item information :
Küldemény postai átvétele / Item acceptedés ez azóta sem változott, de már kerestetve van 11.04.óta és nagyon nem szeretném hogy a fentivel is ez legyen, általában másnap szokott változni hogy célországba elküldve, egyre nagyobb vicc ez a posta, van valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalat? érdemes másik postára menni?
persze várok még pár napot de szerintem ezzel valami gond van megint... -
TaaT
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #6077 üzenetére
Érdemes megcímezni.
-
Dyingsoul
veterán
Valaki meg tudná mondani, hogy MPL posta futárnál lehet-e bankkártyával fizetni?
-
gyurkikrisz
őstag
MPL-es (vaterafutáros) csomagot meg kell címeznem, vagy csak postán ráragasztják a feladószelvényt, és rendben is van?
-
Gerasz
aktív tag
MPL futárral mi a tapasztalat? Rendeltem 4 nagyobb cuccot (sütőt, tv-t) is a lakhelyemre külön csomagban, szeretném ezeket egy napon vagy munkaidő után kiszállíttatni, esetleg átvenni valahol egyben. Van rá lehetőség?
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy pontosan passzolna-e ide a kérdésem. Volt egy utánvétes feladásom október 19.-én és később derült ki, hogy mikor megkapták a csomagom nem kellett érte fizetni. Valószínűleg az ügyintézővel elbeszéltünk egymás mellett és csak értékbiztosítással lett elküldve. Az igazolószelvényem már nincs meg. Viszont szeretném kikérni a postától az igazolást, de a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy csak szám alapján tudják visszakeresni. Tényleg nem tudnák időpont és név alapján megkeresni vagy csak pusztán rossz fejek? Lenne egyéb más lehetőségem a visszakeresésre vagy vessek rá keresztet?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
Csaba -
Punyi75
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki ,hogy ez a rendelés most rendben van vagy nem tudják kiszállítani,stb?Detail page of shipments
Date Status of Shipment Country of Destination
23-11-2016 03:05 The delivery of the item was unsuccessful HUNGARY
21-11-2016 10:31 The item has been processed in the country of destination
20-11-2016 11:04 The item is on transport to the country of destination
19-11-2016 09:01 The item is at the PostNL sorting center
11-11-2016 11:12 The item is pre-advised -
mirci18
addikt
válasz
Victoryus94 #6068 üzenetére
Jelenleg a posta is munkaerő hiánnyal küzd ennek vélem betudni ezt a hónapok óta tartó tendenciát azzal kapcsolatban hogy lassan érnek oda a csomagok levelek az emberekhez.
Meg ugye egyre több a dolguk a postakocsiknak.
Ünnepi csomagok,kínai csomagok nagyobb levelek stb.De cserébe a posta jófej volt.. Mert inkább még több ajánlott levelet ami méreten felüli akar átrakni csomag kategóriába.
Ezzel magának és a postakocsiknak még több munkát előidézve még lassabb kiszállítást elintézve. -
Victoryus94
őstag
Beletelt néhány napba...
Egyébként az röhej, hogy elvileg "délbe kihozzák" a csomagot, közben csak bedobálnak egy köszönőlapot, de a postán sem lehet átvenni, mert csak zárásra érkezik oda a csomag (16:30-kor voltam, még "nem járt erre postakocsi"). Mire hazaértem, jelezte a gép, hogy átvehető, de akkor meg már zárt is a posta
-
TaaT
nagyúr
2990ft lett a Lófogás Házhozszállítás
-
Lavar
aktív tag
Hali,
november 2-án feladtam egy ajánlott levelet, elsőbbségivel külföldre.
Címzett jelezte, hogy még nem érkezett meg.
Tegnap bementem a postára, hogy rákérdezzek mi van vele, mivel rosszul lett feladva (belföldi ragszámot kapott a külföldi helyett, benézte az ott dolgozó), nem tudták megmondani, hogy merre jár. Elvileg ilyenkor visszamegy arra a postára ahol fel lett adva, hogy kicseréljék a számot és kifizessék a különbözetet, de nem ment vissza hozzájuk.
Elkérték a számom, ma utána járnak és majd hívnak. Illetve, megadtak egyet, hogy ha addig esetleg megérkezne a címzetthez, szóljak én is, hogy ne keressék már. (Tehát fogalmuk sincs merre lehet.)Volt már valaki hasonló helyzetben?
Ha esetleg nem kerül elő a levél, mit lehet tenni?
Ha ma nem érkezik hívás, holnap én hívom őket, és megkérdezem, hogy mi a helyzet.
-
TaaT
nagyúr
válasz
RexpecT #6058 üzenetére
Amikor a tengerentúlra akartam küldeni egy levelet ami a megengedettnél pár centivel nagyobb volt szólt a postás néni hogy ő átveszi, de a központban le fogják mérni és vissza fogják küldeni.
mirci18: Mondjuk múlt héten 1 ajánlott levelet küldtem, 1 ajánlott levelet kaptam, mindkettő 2munkanap alatt ért célba.
-
Ryder62
őstag
Sziasztok,
Ha külföldről rendelek, és a futár nem talál itthon, akkor mi történik? Kézbesítettlen marad vagy leadják valahová?
-
RexpecT
addikt
Most nézem, hogy a hivatalos oldalon a termék súlya amit rendtem 21 kg. Az Aq*a oldala pedig engedte csomagpontra a rendelést sőt mi több fel is adták, a csomagot, úgy hogy a csomagpontra 20kg a max súlyhatár, gondolom a Posta meg visszadobta.
Epic fail....
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Pénteken feladtak egy csomagot nekem, illetve még aznap a cég és a Posta is küldött értesítőt, amiben a küldeményazonosító megegyezik.
A pénteki levélben a mai napra ígértek kézbesítést ami nem történt meg, továbbá a küldeményazonosítót nyomon követve sem található a csomag.
Ötlet? -
Victoryus94
őstag
válasz
Fancy-boy #6053 üzenetére
"Előre utalás esetén 1500 Ft lenne a posta házhoz vagy csomagautomatához tudom küldeni Pesten így 500 Ft"
Szidom magam, hogy nem a Pesti csomagautomatát választottam (szombaton át tudtam volna venni, de abban bíztam, hogy addigra már a kezembe lesz, és nem kell kitérőt tennem Pestre) -
Fancy-boy
addikt
válasz
Victoryus94 #6052 üzenetére
Érdekes, hogy nem akarta megadni a csomagszámot.
"Egy mobiltelefont mennyi idő alatt kellene kipostáznia az MPL-nek?"
Az eladó írta, hogy MPL csomag?
-
Victoryus94
őstag
válasz
Fancy-boy #6051 üzenetére
Az eladó írt, hogy Keszin van a csomag, nem érti, miért áll ott.
Majd elkértem a számot, de nem adta meg.
Ma viszont kezdett fogyni a türelmem, ezért írtam neki ismét, plusz felmásztam a postára érdeklődni.A postán azt mondták, egy elosztópont van keszin, onnan szállítják a csomagokat tovább, de 8 fős munkára vannak 2-en, és csak a fontos küldeményekkel foglalkoznak.
Ezután írtam a feladónak, aki végül megadta a csomagszámot ma délután.Külföldről rendelt telefonról van szó, ami itthon sokkal többe kerül. Mivel láttam, hogy neki van raktáron, és Pesten jóval drágább (40%-kal), úgy gondoltam, 3 napot elleszek telefon nélkül.
Közben eltelt egy hét, és még mindig nem tudom, mennyi időre kell nélkülöznöm. Buta mobillal meg se bankolni, se voipezni, sem e-mailezni nem tudok (ami 2-3 napig még okés, de egy hét után nyomasztó, tekintve hogy nem itthon ülök a gép előtt egész héten) -
Fancy-boy
addikt
Egy kicsit zavaros a történet.
Itt írta, hogy: "Egy mobiltelefont mennyi idő alatt kellene kipostáznia az MPL-nek?"Tehát MPL csomag.
"szerda óta Budakeszin áll ("kézbesítés alatt")."
"A csomag számát pedig az eladó nem adja meg"Most akkor honnan tudta ezt az információt, ha nem tudja a csomag számát?
Vagy az eladó csak bemásolta neki a nyomkövetés oldalról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest