Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Sziasztok.
Lenne két fotelem, amit elég messzire kellene elküldenem, így személyesen nem tudom elvinni. Mi lehet a legjobb opció? Pontos méreteket nem tudok most mondani, de ugye két darab fotel nem kis csomag, értékük viszont nem nagy, tehát a postázás se legyen túl drága. Illetve az ilyesmit is kell csomagolni vagy hogy megy ez? Ha esetleg valaki jártas ilyesmiben, írjon. Köszönöm -
Atomantiii
addikt
1 hét alatt csak ideért az ajánlott küldemény, nem siették el.
Érdekes módon az ország másik részéből mindig hamarabb megjön minden mint a közelből.
-
rolii92i
tag
válasz
mirci18 #5394 üzenetére
Jogos,csak még az nap el akartam volna intézni,este meg már nem telefonál az ember egy vadidegennek.(ha lett volna rá lehetőség a futár/kézbesítő
számának megadásával).
Ezt én is tapasztalom h csak azután megy a telefon ha megérkezve kidudálták magukat ezt követően ha 2 percen belül nem vagy ott el is hajtanak vagy néha meg mintha csak azért hívna előtte mert nem tud teljesen kiigazodni a címmel kapcsolatban,de ezek ellenére azért nálam még mindig jóval többségben vannak a előre betelefonálók. -
-
rolii92i
tag
na most ha automata akkor felesleges lenne sms-t írnom viszont ha valami központi szám akkor írhatnék is nekik és továbbítják a futárnak igaz?
De akkor most melyik? -
rolii92i
tag
Hali!
Holnapi nap folyamán kapnék egy rendelést az MPL-től,de nem leszek otthon.
Tudom holnap úgyis felhívna a futár és közölhetném vele akkor is de,
ha az alábbi levelet kaptam tőlük "Tisztelt ügyfelünk! A xxxxxxx. sz. csomagot xxxx Ft utánvéttel várhatóan szerdai napon kézbesítjük. MPL"
akkor az már a futártól jöhetett,az ő molbilszámáról(30as)?
Előre is köszi a választ! -
TaaT
nagyúr
válasz
Atomantiii #5382 üzenetére
Telefonálj a postára, ők tudják hol van.
szerk.: Mondjuk múlthét hétfőn feladtam egy ajánlott levelet, erre tagnap ír a vevő hogy köszöni szépen megkapta. Válaszoltam neki hogy ennek örülök, de nem kapkodta el a posta.
-
Atomantiii
addikt
Ajánlott levelet meg lehet nézni online merre járhat? Már 6. napja várom de még ma sem érkezett meg.
-
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem esetleg mondani, hogy ezen a postázáson mégis mi került 1770 Ft-ba? [link]
Postán lett feladva, postán lett átvéve. Akárhogy nézem a vatera futár weboldalát, én úgy látom, hogy ennek 850+320 Ft-ból ki kellett volna jönnie. Valami elkerüli a figyelmem?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Egy nagyobb csomagot (porszívó) kellene eljuttatnom egy szervizbe garanciáztatni. Mi lenne ennek a legjobb módja? Vaterafutár? Személyesen nem tudom elvinni, messze van.
-
XaraX
addikt
válasz
concret_hp #5371 üzenetére
"ha meg akarod nézni hol a csomagod, hívd fel a mancikát aki egyesével begépeli a saját felületükön, amit akár te is láthatnál. kreatív"
Nem egészen, erre van a csomag nyomkövető.
Mint mondtam, az ajánlott levél nem csomag.
Ha figyelgetni akarod, merre jár, add fel csomagként.
Ha az ajánlott leveled nem ér célba, akkor van jelentősége a ragszámnak, az alapján lekérdezhető az életútja.
Ez Magyarország, nem Kína. -
concret_hp
addikt
-
XaraX
addikt
válasz
concret_hp #5368 üzenetére
Le is írtad a választ.
"posta csomagkeresője"
Ajánlott levél nem csomag. -
TaaT
nagyúr
válasz
concret_hp #5368 üzenetére
Magyarország 50évvel le van maradva, tartja a mondás
A hosszú számmal a posta tudja nyomon követni.
-
TaaT
nagyúr
válasz
concret_hp #5366 üzenetére
ajánlott levelet online nyomon követni nem lehet
-
concret_hp
addikt
tegnap délben feladtam egy közepes borítékot ajánlva. még mindig nem találja a posta csomagkeresője, ez mennyire normális?
-
-
Nestor16
senior tag
válasz
Fancy-boy #5362 üzenetére
Ez is igaz, ebbe lett csomagolva, az nem olyan rossz dolog azért, szerintem csak nem ázhatott be. Az eladó meg nem fogja magára vállalni ezt az ügyet, ha a posta sem akkor buktam a dolgot???
Már, ha megázott. Szóval értitek, nekem lenne a legkevesebb közöm ehhez (olyan értelemben, hogy szállítás), de én buknék rajta csak... mert nem vállalja érte senki sem a felelősséget?
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Nestor16 #5358 üzenetére
A dolog ott kezdődik, hogy nem pont egy vékony papírborítékban kéne postázni egy elektronikai alkatrészt.
Fel kell készülni bizonyos körülményekre, legyen az eső, ezért ez az eladó felelőtlensége is.
Rá is dobálhatnak dolgokat, az a vékony műanyag tasak, meg papír nem sokat véd.
Értékbiztosítás nélkül mégis miért fizetne a posta? Persze meglehet próbálni. -
Nestor16
senior tag
Már beszéltem az eladóval, nem tudott érdemlegeset mondani, csak hogy az lenne a legjobb, ha postán jegyzőkönyvvel nyitnám ki, de kételkedik, hogy megoldható-e, ugyanis hogyan lehetne helyben kipróbálni...
Azt mondja, hogy műanyag tasakba és papírba is be van csomagolva, ha nem állt vízben, akkor szerinte nincs baja valószínűleg.
Ez a posta hibája egyértelműen, ha elromlott, miért is vállalná bárki más magára?! Akár az eladó akár én, ha egyszer zsákbamacska a dolog. Csak a postán kéne megoldani, az meg már csak hétfőn lesz nyitva...
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy SO-DIMM KIT mondult apróról, levélben, ajánlottan, elsőbbségin. Viszont megázott... Ugye az elektronikai eszköznek nem tesz jót az ilyen... Felbontani nem merem, amíg nem mondtok rá valamit.
Íme: oldalt, hátulról, előlről!Látszik, rá is írta a postás, hogy elázott. Mit tanácsoltok?
-
Thusor
őstag
Abban kérném a segítségeteket, hogy ha az alábbit látom nyomonkövetésen 02.05-óta aminek a vállalt határideje 02.05-én kellett volna megérkeznie postapontra akkor mi történhetett, hogy beragadt?
2016.02.04
18:49 Érd 1 posta
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
2016.02.05
04:32 Országos Logisztikai Központ
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt
2016.02.05
05:21 Központi Szállítási Üzem
Küldemény információ:
A küldemény feldolgozás alatt
2016.02.05
06:23 Központi Szállítási Üzem
Küldemény információ:
A küldemény továbbítás-, szállítás alatt -
Fancy-boy
addikt
válasz
stickermajom #5354 üzenetére
Előfordul, bár nekem nem igazán volt ezzel problémám. 1-2 percen belül felveszik, de általában rögtön.
Például a DPD 5-10 perc között szokott lenni.
Végül kivitték? -
Fancy-boy
addikt
válasz
stickermajom #5352 üzenetére
Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06/40 46 46 46
Rögtön megmondják, hogy hol van a csomagod és hogy kiviszik-e még a mai napon. -
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Na most ilyenkor mi van? MPL-es csomagot várok.
2016.02.08
05:12 BCSKÜ 1. sz. bázis
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt2016.02.08
08:06 BCSKÜ 1. sz. bázis
Küldemény információ:
A küldemény feldolgozás alattEgyszer elindult kézbesítésre, aztán mégse? Várható ez még ma vajon, ahogy ígérték?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest