Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
válasz Atomantiii #4902 üzenetére
"Letétben van / Item stored, addressee notified"
Tehát a csomag tárolva, és a címzettet értesítették.
Gondolom nem volt otthon, amikor először kézbesítették, így hagytak egy értesítőt.Szerintem írjál rá, hogy menjen a postára, vagy kérje az újrakézbesítést, mert ha valamiért mégsem hagytak neki értesítőt, akkor visszaküldik hozzád egy idő után.
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz Atomantiii #4947 üzenetére
Nem kell elsőbbségi.
Tehát ha a levél <100 gr 215,- Ft
Ajánlott felár: 275,- Ft
+ még bubis boríték ha nincs kedve otthon "barkácsolni", az mennyi lehet kb. ?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
agroman
senior tag
válasz Atomantiii #5254 üzenetére
nem kell boritekba rakni. a dobozt csomagolopapirral beboritod es megcimzed mint egy levelet.
------
-
agroman
senior tag
-
TaaT
nagyúr
válasz Atomantiii #5254 üzenetére
Ha van nyomtatód, ezt már érdemes (a súly miatt) MPL Vaterfutárral feladni, 1napos, online nyomon követhető. Árban kb ugyanannyi mint az ajánlott levél.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Atomantiii #5382 üzenetére
Telefonálj a postára, ők tudják hol van.
szerk.: Mondjuk múlthét hétfőn feladtam egy ajánlott levelet, erre tagnap ír a vevő hogy köszöni szépen megkapta. Válaszoltam neki hogy ennek örülök, de nem kapkodta el a posta.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Fancy-boy
addikt
válasz Atomantiii #5464 üzenetére
"biztos eltévedt a postagalamb vagy gyalog jött"
-
TaaT
nagyúr
-
KisBundi
őstag
válasz Atomantiii #5904 üzenetére
Miért nem vették át? Rossz volt a cím? Nekem is kellene egy csomagot küldeni de a cím számomra kicsit bonyolult. Ebben szerettem volna egy kis segítséget kérni.
-
KisBundi
őstag
válasz Atomantiii #5908 üzenetére
Köszön a választ és szétnézek, de lehet az ebay fórumon is érdeklődök.
-
TaaT
nagyúr
válasz Atomantiii #5980 üzenetére
Én a tértivevényre gondoltam, aminek az a lényege hogy aláírják átvételkor, és visszajön egy cetli Kínából.
- Ha szeretné tudni, hogy küldeményét a címzett biztosan megkapta: adja fel tértivevénnyel!
- Küldeményének átvételét a tértivevényen a címzettel vagy a jogosult átvevővel elismertetjük, majd ezt követően az erről szóló – jogi eljárásban bizonyító erejű – okiratot visszaküldjük Önnek.
Na már most az én cuccomat átvették Kínában, de a cetli nem jött vissza sose.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
agroman
senior tag
válasz Atomantiii #7960 üzenetére
vaterafutaros mpl megoldasok 900-1200ft kozott
illetve levelben is feladhatod ajanlottan, de csak postan maradokent.
------
-
Dealer95
őstag
válasz Atomantiii #8284 üzenetére
Szia!
Átutalni nem lenne egyszerűbb?
-
Fancy-boy
addikt
válasz Atomantiii #8286 üzenetére
Egyszerűbb lenne befizetni a bankszámládra, akár ATM-en keresztül is megoldható, ( bankfüggő ) vagy megkérsz valakit, hogy utalja át a Német bankszámlára, és te kifizeted az illetőnek.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Atomantiii #8291 üzenetére
Minden megoldható.
Én is Bankba járok ha utalni kell, külföldről sokat rendeltem régen, már azt sem tudok, de mind1 is. (azt is megoldom máshogy)MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
tbalint3
tag
válasz Atomantiii #8291 üzenetére
Szerintem IBAN alapján bármilyen német (vagy bármilyen más EU ország) bankszámlára lehet azzal utalni
(csak szokásos módon a postai "ügyintéző" h-lye mint a segg).
Esetleg még Western Union, kicsit drágább, de biztosan működik (más országba már próbáltam). Kérdezd meg a német ürgét, hogy belemenne-e? Ott annyi a lényeg, hogy az MTCN számmal és a feladó (Te) nevével besétál a legközelebbi WU kirendeltségre (általában a posták ilyenek, de némelyik bank és pénzváltó is lehet elfogadóhely), majd ezek alapján kifizetik neki a pénzt.[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
válasz Atomantiii #8304 üzenetére
100% biztonsag nincs.
Az ajanlott, tertivevenyes noveli az odaeres eselyet.------
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Atomantiii #8304 üzenetére
Ajánlott elsőbbségi szerintem elegendő. Európában ez teljesen jó ha nem nagy értékű küldeményről van szó.
-
Dealer95
őstag
válasz Atomantiii #8307 üzenetére
Visszafizeti valaki a pk-t?
Mert ha nem, akkor tartsd meg azt a 2k-s cuccot inkább... Ha kevonod belőle a pk-t nem sok marad neked. -
Fancy-boy
addikt
válasz Atomantiii #8390 üzenetére
MPL esetében ezt is érdemes figyelembe venni:
"A háznál történő feladás díja 3 feladott csomagig egyszeri 1 090 Ft, 4 vagy annál több csomag egyidejű feladása esetén ingyenes."
"Az 1 090 Ft a szállítási díjon felül értendő."[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Atomantiii #8390 üzenetére
Köszi, ez mennyibe kerül, mert mintha úgy látnám, hogy DPD-vel 1380-ban benne van hogy értejönnek és házhoz viszik, míg MPL esetén a 889-1310Ft közötti szállítási díjon FELÜL fizetendő 1090Ft.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
parkr
őstag
válasz Atomantiii #12120 üzenetére
[link] MPL terjedelmes küldemény. +1125 Ft-ért házhoz is mennek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest