- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Elsöbbségi ajánlott levél amit tegnap reggel 8kor adtam fel annak ma igazság szerint meg kellene érkezni igaz -
anonymus89
addikt
-
TaaT
nagyúr
válasz
anonymus89 #2997 üzenetére
Ez nem a postán múlik hanem az eladón, jelen esetben a jövendőbeli címzetten, semelyik posta vagy futár sem fogja erőszakkal kézbesíteni, ha nem veszik át akkor nem veszik át.
Hol vetted hogy ennyire nem bízol az eladóban?
-
anonymus89
addikt
Vettem egy vkari-t de eszméletlenül ciripel már full hd videó alatt és még nem is játszottam.
Vaterafutárral lett postázva postán maradóként, hogy küldjem vissza hogy biztosan átvegyék, még véletlenül se kapjam vissza a csomagot? -
TaaT
nagyúr
válasz
Victoryus94 #2993 üzenetére
Nálam az MPL üzleti (vaterafutár) csomagnál mindig 5nap a standard.
-
törölt tag
válasz
Victoryus94 #2991 üzenetére
Attól függ. Ahol mobilposta van kocsival ott reggel elindul a postás a 10x Km-re lévő központi postáról és délután megy vissza, addig nála a csomag. Ha te délbe elkocogsz a postára akkor nézegethetsz.
Igen az 5-ös az 5 munkanap. Tehát a hétvége és az ünnepnap nem számít bele.
Nincs alapértelmezett, az van amit megadsz a három lehetőség közül. Aki nem mond semmit azoknak általában 5 napot szoktak megadni, de attól függ milyen kedve van a postásnak beírhat 10-et is. Normális postás a ne legyen megőrzést nem jelöli be soha, csak kérésre.
Az utólagos hosszabbítás az 625Ft. Tehát ha pl. 5 napra kéri és ki akarja utólag tolni 10 napra. -
Ricardo128
senior tag
válasz
Victoryus94 #2993 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat! Most már nyugodtan alszok
További szép estét mindenkinek! -
Victoryus94
őstag
válasz
Ricardo128 #2992 üzenetére
Leghamarabb 5 nap után megy vissza.
Alapértelmezetten pedig 10 (ezt tudja a feladó "rövidíteni").Az 1-es ammúgy azt jelenti, 24 órán belül meg kell kapnod.
-
Ricardo128
senior tag
válasz
#90933760 #2990 üzenetére
Mivel a feladószelvényen (mellékelt kép) bekarikázott 5-ös rajta van, gondolom ez jelzi azt, hogy 5 napig őrzik meg a helyi postán a csomagot. Tehát ha nem tudom átvenni a csomagot a holnap nap folyamán, akkor csak az a jövőhét folyamán kerülhet vissza a feladóhoz, jól tudom?
Az kéne még, ha visszamegy a feladónak már az első sikertelen kézbesítés során.
-
Victoryus94
őstag
-
törölt tag
válasz
Ricardo128 #2987 üzenetére
Változó. Általában 2x kézbesítenek szó nélkül, általában a második kézbesítés az másnap. De soha se tudni pontosan, értesítőt se hagynak sokszor. Így jobb inkább betelefonálni a postára. Már csak azért is, mert ha aznap délután bemész a csomagért még lehet nem lesz ott mert a postásnál van a kocsiban pl.
Ha a csomag nincs átvéve és visszamegy a feladóhoz akkor újabb 970Ft-ot kell fizetnie őneki azért hogy visszakapja. -
Ricardo128
senior tag
válasz
Victoryus94 #2988 üzenetére
Köszönöm a gyors és kielégítő választ!
-
Victoryus94
őstag
válasz
Ricardo128 #2987 üzenetére
Kérésre kiszállítják újra, különben pedig 5-10 napod van átvenni a postán.
-
Ricardo128
senior tag
válasz
#90933760 #2985 üzenetére
Szép estét,
Ezzel kapcsolatban van nekem is kérdésem. Ha szintén nem tartózkodom itthon, amikor meghozza az utánvétes csomagot, akkor a postára viszik és már aznap délután átvehetem személyesen, vagy az azt követő napon megpróbálják kiszállítani megint? Vagy mindkettő?
Fontos lenne, előre is köszönöm!
-
asvald
senior tag
Heló
Lenne egy kérdésem..:
Ha rendelek valamit MPL utánvéttel és , ha megjön a csomag ,de nem tudom azon a napon átvenni akkor azt a postán hány napig tehetem meg / meddig tárolják a csomagot amíg vissza nem küldik??
Köszönöm előre is -
Jhonny06
veterán
Hogy tudok úgy küldeni csomagot, hogy ne vigyék ki házhoz, hanem egy konkrét postára és a meghatalmazott csak ott veheti át? Simán az adott posta címére kell küldeni, vagy ennek van valami neve, mint szolgáltatás? Köszi.
-
TaaT
nagyúr
válasz
JackFeryll #2973 üzenetére
-
JackFeryll
őstag
Egy pár cipőt ti milyen csomagként küldenétek Angliába ?
-
törölt tag
Másnál se működik a nyomkövetés? Hiába írom be a csomagszámot gondolkodik majd nem ír ki semmit, hanem felül kijön egy kis java ablak hibával. Már egy hete ezt csinálja de néha működik. Másnál is ilyen vagy az én gépembe van a hiba?
-
Victoryus94
őstag
válasz
gyáliSanyi #2967 üzenetére
Ha nyomon tudod követni a küldeményt (vagyis van kódod), akkor itt "sikertelen kézbesítés" státuszt kell látnod abban az esetben, ha járt nálad a postás, de nem voltál otthon.
Ez esetben van 5-10 napod átvenni a postán.Egyébként nekem szoktak dobálni ilyen kisméretű papírdarabkát, amin rajta van, hogy
"itt jártam:
Postás bácsi" -
hidroponi
tag
válasz
gyáliSanyi #2967 üzenetére
elvileg kellene, de ez itt Mo. itt mindent lehet es annak az ellenkezoje is.
postasodtol fugg. -
gyáliSanyi
őstag
Másik kérdésem, hogyha utánvéttel kapnék csomagot, és nem vagyok itthon, akkor kapok valami értesítést, hogy menjek be érte a postára?
-
Victoryus94
őstag
válasz
gyáliSanyi #2965 üzenetére
Ha normál levél/csomag, akkor szerdán vagy pénteken kell megérkeznie!
Nagy szerencsével megérkezhet kedden is (bár ez távolságtól is függ), ennek hiányában jövőhéten bármikor (hétfő-kedd még elfogadható). -
gyáliSanyi
őstag
Hétfőn feladott levél és csomag (alap szolgáltatásnál) kb. mennyi idő múlva érkezhet meg a postától még elfogadható késéssel?
-
parkr
őstag
válasz
YouR_DestinY #2961 üzenetére
-
YouR_DestinY
csendes tag
Sziasztok!
Egy 40x25x10cm-es értékes csomagot (50 ezres VGA) belföldön hogy lehet a legolcsóbban és legbiztonságosabban postázni?
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv. -
gaben1993
tag
Kicsit utánajártam és tényleg van ilyen postázási lehetőség.
Azt hiszem portós postának nevezik. -
gaben1993
tag
Elvileg mégsem tudta kifizetni a srác, nem jött neki össze a pénz, így visszaküldték, és ő nem fizetett a postán feladáskor, most fog fizetni hogy kiváltsa.
Szerintem is sántít. -
Vikusz77
tag
válasz
Victoryus94 #2950 üzenetére
Az első jel jelentése: egy munkanapos kézbesítés. A másodiké: 10 munkanapja van a címzettnek a küldemény átvételére.
-
Victoryus94
őstag
válasz
gaben1993 #2953 üzenetére
Úgy tudom, a Magyar Postánál mindig a feladónak -a feladáskor- kell kifizetni a posta költségét (különben, ha nem vennék át a csomagot senki nem számolná el nekik a pénzt).
A másik, ha nem veszed át, amikor jön a futár minimum 5 (többnyire 10) napod van átvenni a postán. Csak ezután küldik vissza.
A futár sikertelen kézbesítés esetén hagy egy cetlit, hogy mikor járt ott, és mikor tudod átvenni a csomagot (esetleg hogy mikor hozza legközelebb). -
gaben1993
tag
Sziasztok.
Igazából egy sráctól vennék videókártyát aki nem tűnik teljesen megbízhatónak.
Na mindegy a lényeg hogy elvileg a kártyáért bekell menni a postára mert feladta utánvéttel de nem vette át a vevő így visszaküldték és csak 3000 forint ellenében adják vissza a postán mert hogy elvileg van olyan opció hogy a vevő fizesse a postaköltséget, mi díjmentesen feladhassuk.Ha ez kamu akkor valószínű hogy az egész story az és valami lehúzásról van szó mert egy nevetségesen olcsón árult kártyáról van szó, egyébként nem itt hardverapron.
A válaszokat köszi. -
TaaT
nagyúr
válasz
Victoryus94 #2950 üzenetére
Ezek a szimbólumok megtalálhatók az MPL Vaterafutár szállítón is, súlyt és méretet jelölnek. Sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest