- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
superecneB #737 üzenetére
Mindenképp, nagyon strapabíró kis masina és jól működik hosszú távon is, nálunk rengeteget megy tényleg. Most a dreame t20 79 ezer ft pepita.hu-n, esetleg megfontolandó árban, kb ugyanazt tudják, a v11-nek talán erősebb az akksija.(nekünk ennyi idő után is hozza szerintem a 90%-os kapacitást, nem veszünk észre nagy romlást az üzemidőben.
Párom azt mondja vegyünk még egy V11-et... ez nekem kicsit nehéz lépés, én mindig újítani próbálok, ha már egyszer csere van -
Flashback
addikt
válasz
superecneB #698 üzenetére
Pff nagyon félreérettelek
Igen, és szintén ugyanezzel a nyomtatott adapterrel csináltam mert ez kör keresztmetszetü! Jól kiszívta a väkumzsákot.
Szerintem a vezetékes sem szívott ki sokkal többet.
A Dyson csöve nem tudom milyen, de ha nem kör, akkor ahhoz is elkél egy adapter. -
Flashback
addikt
válasz
superecneB #696 üzenetére
Nekünk annyira bejött az orszi (van 3 is) hogy nem használunk mást.
-
Flashback
addikt
válasz
superecneB #694 üzenetére
Mi használjuk az orrszívót minden nap. Csak kellett terveznem és nyomtatnom hozzá egy adaptert. De szuperül müködik.
-
Locutus
veterán
válasz
superecneB #686 üzenetére
A drágább akksisok csak a látszatát keltik jobban annak, hogy többet tudnak
Mindegyik azzal trükközik, hogy valamilyen kefés forgófejjel segítik fel a cuccot, mert szívóerő az kb semennyi sincs. Pont mint a robotporszívók.
-
Flashback
addikt
válasz
superecneB #683 üzenetére
Szerintem egy kis konnektoros (porzsäkossal) järsz a legjobban 40K alatt kijön. Az akkusokhoz képest sokkal több szívóerö. Ha porzsäkos akkor pedig elég csak nagyritkän kidobni, és még tisztítani sem kell...
-
superecneB
őstag
válasz
superecneB #683 üzenetére
Elnézést lejárt a szerk. idő mire eszembe jutott, még ami szempont lenne az az, hogy orrszívó csatlakoztatható kellene hogy legyen. Nem tudom hogy ez utóbbi miatt esetleg kell e alapból elengedni ezeket az akksis kis gépeket. Megnézve egy orrszívó adatlapját: javasolt teljesítmény (max): 900W. Nem tudom miért teljesítményt adnak meg…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest