- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz superecneB #737 üzenetére
Mindenképp, nagyon strapabíró kis masina és jól működik hosszú távon is, nálunk rengeteget megy tényleg. Most a dreame t20 79 ezer ft pepita.hu-n, esetleg megfontolandó árban, kb ugyanazt tudják, a v11-nek talán erősebb az akksija.(nekünk ennyi idő után is hozza szerintem a 90%-os kapacitást, nem veszünk észre nagy romlást az üzemidőben.
Párom azt mondja vegyünk még egy V11-et... ez nekem kicsit nehéz lépés, én mindig újítani próbálok, ha már egyszer csere van[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
válasz superecneB #698 üzenetére
Pff nagyon félreérettelek
Igen, és szintén ugyanezzel a nyomtatott adapterrel csináltam mert ez kör keresztmetszetü! Jól kiszívta a väkumzsákot.
Szerintem a vezetékes sem szívott ki sokkal többet.
A Dyson csöve nem tudom milyen, de ha nem kör, akkor ahhoz is elkél egy adapter.[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
válasz superecneB #696 üzenetére
Nekünk annyira bejött az orszi (van 3 is) hogy nem használunk mást.
-
Flashback
addikt
válasz superecneB #694 üzenetére
Mi használjuk az orrszívót minden nap. Csak kellett terveznem és nyomtatnom hozzá egy adaptert. De szuperül müködik.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz superecneB #686 üzenetére
A drágább akksisok csak a látszatát keltik jobban annak, hogy többet tudnak
Mindegyik azzal trükközik, hogy valamilyen kefés forgófejjel segítik fel a cuccot, mert szívóerő az kb semennyi sincs. Pont mint a robotporszívók.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Flashback
addikt
válasz superecneB #683 üzenetére
Szerintem egy kis konnektoros (porzsäkossal) järsz a legjobban 40K alatt kijön. Az akkusokhoz képest sokkal több szívóerö. Ha porzsäkos akkor pedig elég csak nagyritkän kidobni, és még tisztítani sem kell...
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
válasz superecneB #683 üzenetére
Elnézést lejárt a szerk. idő mire eszembe jutott, még ami szempont lenne az az, hogy orrszívó csatlakoztatható kellene hogy legyen. Nem tudom hogy ez utóbbi miatt esetleg kell e alapból elengedni ezeket az akksis kis gépeket. Megnézve egy orrszívó adatlapját: javasolt teljesítmény (max): 900W. Nem tudom miért teljesítményt adnak meg…