Aktív témák

• osonte

őstag

válasz ginola #125 üzenetére

Igen, ugyanannyi, mint az EEA vagy MI romokban, szóval annyi ami gyárilag van mindegyik itthon vásárolt telefonon. Kb 5 perc a menüben végigfutni és kikapcsolni a reklámokat, illetve adb parancssorban 18 alkalmazást eltávolítok (valaki ha jobban szereti a grafikus felületet, akkor az ADB AppControl programban is meg tudja csinálni), illetve a játékokat meg sok mindent simán az app ikont hosszan nyomva lehet törölni, nekem van egy listám a saját preferencia alapján, azon gyorsan végigmegyek. Szóval összesen kb 10 perc beállítés után semmi reklámmal nem találkozok, ennyit kell egyszer megcsinálni és soha nem lesznek reklámok.

Nekem is valamelyik részét 5x kellett lassítva vissszanéznem mire megértettem, pedig nem az első Xiaomi telefonom, amivel ilyesmi trükköket kell csinálni, de inkább jobb alázattal nekikezdeni, mint utólag bánni, hogy ott elrontottam és most nem kapcsol be a telefon... Amúgy az időzítéssel nem tudod elrontani, max nem sikerül amit akarsz (újrarakja az amúgy is rajta levő romot), de ha rossz fájlt töltesz le és azt sikerül felrakni, akkor szervíz a vége... Amúgy szerintem ezért nem csinálják meg magyarul a videót, mert amit csinál az nettó 3 perc, de kb 17 percig magyarázza, hogy mire figyelj és hogyan, na ehhez türelem kell. :B

Aktív témák

Hirdetés