Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
1. Tehát attól függően hogy milyen memóriaterületen vannak tárolva az adatok, lehetséges hogy egy újraindításkor megőrzik vagy sem az értéküket. Ez értettem kezdeti állapotnak.
2. Mivel nincs megadva kezdeti érté, az valószínűleg 0 lesz. Itt viszont rosszul értelmeztem hogy, mivel újraindításkor növelni kell a számláló értékét, valamint figyelni hogy kisebb vagy sem mint 6. Tehát, így szemlélve, az előző megoldás képes szabályozni az óránkénti maximális 6 indítást.
3. De mivel csak óránként eggyel csökkented a számláló értékét, s valamint ha az előző órában már 6szor beindították akkor ebben az órában már maximálisan csak egyszer indíthatsz.
4.Mivel minimális értéket nem adtál meg a számlálónak, ez akár 0 értéknél kisebbet is felvehet, ami azt eredményezi hogy akár 6nál többször is el lehet indítani, attól függően hány órát spóroltak meg (mármint ha a számláló típusa ezt megengedi).
Tehát ha úgy fogalmazzuk meg a problémát hogy minden órában maximálisan 6szor lehet elindítani, az a megoldás jó, annyi helyesbítést tennék hozzá hogy óránként nem csökkentem egyszer az értéket, hanem nullázom.
Amennyiben viszont fontos hogy bármikor egy órán belül ne lehessen 6nál többször elindítani akkor viszont egy olyan megoldást javasolnék amit feljebb leírtam.
Viszont mindig az egyszerű megoldások a legjobbak, amennyiben megfelelnek a probléma leírásának így viszont a 10 percenkénti indítás a legjobb, nem feltétlenül kel túlbonyolítani, mint én tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest