Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
Sziasztok!
Látom a Ph-n is vannak kollegák ha nem is nagy létszámban. Én még egy zöldfülű villamosmérnököcske vagyok(1.5 év a szakmában), még egy pár évig az is maradok asszem
Mostanában az adatgyűjtés mezején vadászok de foglalkozok PLC-vel is. Legutóbb Omron CJ1M-el foglalkoztam, nekem szimpatikusan tűnt a programozása. Siemens-el csak a suliba találkoztam hát annyira nem lettem szerelmes bele...A cég ahol dolgozok Omron, Telemecanique valamint Siemens PLC-kel dolgozik. Nemhiába említettem a Siemenset utoljára...ez a sorrend nálunk ha egy feladatot meg akarunk oldani. Csak ha a vevő kéri akkor használjuk! Tapasztalt kollégáim (8-20 év a szakmában) a Siemens-el ált. szivtak pl. kapcsolat az egyes egységek között, támogatás mint olyan nincs a Siemensnek Mo-n, egy floppy-n lévő drivert 4 hét alatt akartak megküldeni nekik egy pár éve, az Internet az nem volt nekik megfelelő!
Áll a projected ilyen szivások miatt, gondolom nem kell ecsetelni anyagiak oldaláról!
Ha bármi bajunk volt Omron cuccal ugortak hogy megoldják, na ezt a Siemens-ről nem lehet elmondani. Nem tudom hogy ez Mo.-ra érvényes csak vagy az egész világon.
Ennyit a Siemens-Omron vitáról részemről, mindenki azt használja amit szeret vagy amit a vevő kér

Üdv Laci!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mostanában az adatgyűjtés mezején vadászok de foglalkozok PLC-vel is. Legutóbb Omron CJ1M-el foglalkoztam, nekem szimpatikusan tűnt a programozása. Siemens-el csak a suliba találkoztam hát annyira nem lettem szerelmes bele...A cég ahol dolgozok Omron, Telemecanique valamint Siemens PLC-kel dolgozik. Nemhiába említettem a Siemenset utoljára...ez a sorrend nálunk ha egy feladatot meg akarunk oldani. Csak ha a vevő kéri akkor használjuk! Tapasztalt kollégáim (8-20 év a szakmában) a Siemens-el ált. szivtak pl. kapcsolat az egyes egységek között, támogatás mint olyan nincs a Siemensnek Mo-n, egy floppy-n lévő drivert 4 hét alatt akartak megküldeni nekik egy pár éve, az Internet az nem volt nekik megfelelő!
Áll a projected ilyen szivások miatt, gondolom nem kell ecsetelni anyagiak oldaláról!