Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
PLC
De rég is volt. Van PLC programozói végzettségem, de hét évvel ezelőtt vizsgáztam belőle. Most kb annyit tudok belőle, hogy semmit.
Nem olvastam végig a topicot. Nem tud valaki ajánlani egy jó PLC programkreátort? Én ha jól emlékszek valami omronost használtam. Meg valami jó kis szimulátort amivel le lehet tesztelni, hogy jól működik a program. (Ha nincs alapból beleépítve)
Emlékszem mikor egy kereszteződés lámpáit kellett beállítani. (Persze nem igaziból) Nem is volt olyan egyszerű mint amilyennek először tűnt.
A suliban volt mindenféle ketyere amit rá kellett dugni pc-re és szimulálta az adott dolgot. Pl lift szimulátor. Ilyeneket hol lehet kapni?Jó lenne vele elbohóckodni egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest