Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
isvarga
üzenetére
Hali!
"Az én fejemmel ennek semmi köze nincs a programozáshoz (fölkészülni minden eshetőségre)"
Ilyen hibakezelésekből szokott állni nem kevés program jelentős része! Amelyikben ilyen egyáltalán nincs, az régen rossz.
Sok-sok óra fejlesztés megy rá ilyesmire.
Ha egy berendezés hibás működési állapotainak program által történő felismerésének megvalósítása nem programozás, akkor nem tudom mi. (Bár itt mi is inkább favágásnak hívjuk).
De ha szigorúan vesszük a programozás az én értelmezésem szerint valamilyen programnyelven program írása (utasítások egymásután helyezése, ami egy adott algoritmus megvalósítását célozza).
A hibás állapotok észlelése, kezelése, üzenetek megjelenítése is ezen a "programozás"-nak nevezett tevékenység által valósul meg.A paraméter állításokat programozásnak nevező megrendelő esete nem tudom hogy kapcsolódik a témához (így nem tudom példaként vagy ellenpéldaként értelmezni)
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD FX
- PlayStation 5
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest