- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
isvarga
üzenetére
Hali!
"Az én fejemmel ennek semmi köze nincs a programozáshoz (fölkészülni minden eshetőségre)"
Ilyen hibakezelésekből szokott állni nem kevés program jelentős része! Amelyikben ilyen egyáltalán nincs, az régen rossz.
Sok-sok óra fejlesztés megy rá ilyesmire.
Ha egy berendezés hibás működési állapotainak program által történő felismerésének megvalósítása nem programozás, akkor nem tudom mi. (Bár itt mi is inkább favágásnak hívjuk).
De ha szigorúan vesszük a programozás az én értelmezésem szerint valamilyen programnyelven program írása (utasítások egymásután helyezése, ami egy adott algoritmus megvalósítását célozza).
A hibás állapotok észlelése, kezelése, üzenetek megjelenítése is ezen a "programozás"-nak nevezett tevékenység által valósul meg.A paraméter állításokat programozásnak nevező megrendelő esete nem tudom hogy kapcsolódik a témához (így nem tudom példaként vagy ellenpéldaként értelmezni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs