Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
válasz
csgabiii
üzenetére
Segíteni biztos tudunk vannak itt páran akik értenek(Szirty) hozzá vagy értegetnek(én)!

De én is csak segítek azt ne várd el hogy egy régi szakdogát csak át írsz azt jó van, minimális befektetéssel...Bár én is voltam diák(nem is olyan régen) csináltam én is hasonlót hajaj.DE akkor is ebben nincs sok sport érték és ha később is ezzel akarsz foglalkozni akkor ne járd ezt az útat!Ezt én is csak most tapasztaltam meg!
Pl van-e valami ötleted?Szabályozástechnika vagy valami vezérlés amit szeretnél csinálni?Pl. valami szintszabályozás ami vezérlési dologgal meg van bolondítva. Vagy esetleg más terület gyártásautomatizálás valami gép működtetése?
Tudom ötletet nehéz szerezni (nekem legalábbis az volt). Amióta dolgozok ötletet adnak nekem...
Egyelőre ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs