Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Szevasz Jimmy8!
"Akkor azt kérdezném, hogy te melyik ablakon állítottad be a D100 és D110 területeket?"
"Én a képen a jobbról látható ablakban töltöttem ki.... Majd a "save in Project"-et választva elmentettem. Mit kellene még csinálnom?"
Igen, ezzel lemented a projectbe, azaz file-ba.
Ha a PLC-be is le akarod tölteni, akkor az "online" menüben válaszd a "Transfer To PLC" pontot
Akko rmár a pLC-ben (ezesetben a szimulátorban) is az a tartalom lesz, amit a képernyőn látsz. De ilyenkor jobb a watch ablak (lásd fent) mert nem kell külön töltögetni, AMit beírsz, az azonnal megy a PLC-be és egyből azt látod ami a PLC-ben van. Pl. azonnal látszik ha megváltozik a tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest