Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fixer_SH
tag
igen. ezekkel tisztaban vagyok, hogy miket tud egy PLC, kicsit beleastam mar magam en is, nomeg a foiskolan es elmondtak par dolgot. Irtam mar 1 programot CX-Programmer-ben, amit azota tobb gepben is hasznalnak (induktiv szenzorok, LED kapcsolgatas, magnesszelep vezerles es kozben PC soros portjarol irnak a PLC memoriajaba).
Ne ertestek felre nem akarom azt mondani, hogy a PLC = PIC + egy kis korites, csak Lazydog hozzaszolasat ugy ertettem, hogy mintha epiteni akarna egy egyszerubb PLC-t.. ezert kivancsi arra, hogy milyen belulrol. Es ha megnezzuk, akkor igazabol tenyleg ''csak'' annyi, hogy van egy vezerlo, es tettek hozza koritest, hogy ''jobban birja a gyurodest'' az iparban.
A #13-hoz: igen, en is PONTOSAN erre gondoltam! Ezert fogtam es kiprobaltam egy USB -> RS232 atalkitot... persze ez nem mukodott. Aztan fogtam egy masikat, ennek mar volt kulso tapja is, tehat inkabb valoszinu, hogy jo jelszinteket adna ki, de azzal sem mukodott... lehet, hogy epitek valami egyszeru MAX232-es kapcsolast... mondjuk azert gondolhatna az OMRON azokra akik laptoppal akarnak PLC-t programozni... ki az a birka, aki asztali geppel rohangal a hona alatt a ''terepre'' PLC-t programozni
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest