Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Tulip-
csendes tag
Köszi, Szirty, tudtam, hogy Rád számíthatok!
(Több fórumon is láttam, hogy PLC témában mindig az élen vagy, néztem a honlapod is a válaszért, de nem találtam)Naszóval, így nem tűnik problémásnak a dolog... elsőre sokezer forintos költséget vízionáltam, de ezekszerint mégse. A kábelről találtam rajzot, az útmutatásod alapján, úgy néz ki az olcsón összehozható. Nem tudsz esetleg valakit, aki itt magyarországon árulna ilyent, akár használtat is? (Arra az esetre ha mégse lenne kedvünk barkácsolni...
) Vagy neked nincs esetleg felesleges darab?A programokból létezik szerinted olyan, amit legálisan is be lehet szerezni elérhető áron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Több fórumon is láttam, hogy PLC témában mindig az élen vagy, néztem a honlapod is a válaszért, de nem találtam)
) Vagy neked nincs esetleg felesleges darab?