Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105497) RangerFox


RangerFox
Topikgazda

62 óra után végigjátszottam az Elden Ringet. Csak viszonyításképp ez idő alatt 72 bosst öltem meg benne, nyilván rengeteg titok és opcionális boss maradt ki, de azért felfedezgettem benne rendesen.

Fantasztikus élmény volt, remekül ültették át a Souls eszenciát open worldbe. A játék ösztönöz rá, hogy felfedezz, új dolgot próbálj ki, és mindenért jutalmaz. Sose volt olyan pillanat, amikor ne tudtam volna mást csinálni, más irányba elindulni és totál új területet felfedezni. Így a farmolás se vált unalmassá, valamint a harcok se a rengeteg új fegyver és weapon artnak köszönhetően. Továbbá sokkal változatosabb területek vannak a játékban, mint az előző Soulsokban.

Persze a játék nem hibátlan, se technikai oldalról, se gameplay szinten. Hiába van ennyi unique boss, a legtöbb összetettsége meg sem közelíti az előző játékok szintjét. Valamint megkérdőjelezhető, hogy mennyire vált a mennyiség a minőség rovására (főleg a vége felé), illetve hogy hányszor kell megküzdeni egy-egy boss különböző variációjával. Ráadásul ebben voltak először unfair bossok (one shotolni tudtak, vagy design szinten idézésre lettek kitalálva).

Ha rangsorolnom kellene a From Software játékokat, akkor nem tudom hogy ez, vagy a Bloodborne kerülne az első helyre. De azt tudom, hogy talán ez volt a generáció eddigi legjobb játéka eddig minden hibája ellenére is. DS3+Breath of the Wild+Shadow of the Colossus keverék, a lehető legjobb módon. Én mindenkinek ajánlom, mert a szabadság és változatosság miatt talán ez a legbefogadhatóbb Souls játék, de kicseszett nehéz néha. Ahogy dunkey mondta: ez egy végtelenül gonosz játék gonosz emberektől.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.