Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Nagyon hosszú idő után, végre sikerült egy régebbi fat géphez hozzájutni (500 gigás verzió), idővel szeretném nagyobbra cserélni a háttértárat , SSD legyen szerintetek vagy elég a sima hdd, és milyen típusut nézzek? bármelyik notebook/laptop háttértár jó hozzá?
annyi bibi van vele, hogy a lemezt, mikor befelé veszi, nem húzza be teljesen, kézzel kicsit rá kell tolni. Láttam ilyen "házi praktikát" a neten, hogy fulpiszkalo+alkohol és kitakarította,ez működhet, vagy engedjem el?
bocsi, ha esetleg amatőr kérdésekkel bombázlak majd titeket, de nagyon kezdő vagyok ez ügyben 🙂
fülhallgatót, valami alapmodellt tudtok ajánlani? főleg single player játékokat fogok tolni
illetve, a kamera...az most csak a just dance típusú játékoknál jó? és miért ilyen drága?😄de imádom a gépet xd mindennap mosolyogva ülök le elé 😄
köszönöm a segítséget előre is
-
bendi806
aktív tag
köszönöm a segítséget...
hát nemtudom pontosan, mi legyen, hajlok mindkét irányba, de én skót vagyok xd így lehet csak sima hdd lesz majd belőle
ssd-en gondolkoztam, de annyi video van fent a youtube-on, hogy nemtudtam dönteni, megéri e az a kis plussz gyorsaság, hogy, gyorsabban töltsön be (bár van ahol nem nagy az eltérés)haylou gt6 tetszik, de lehet csak egy alap gtx 310 lesz, mint , ahogy fentebb javasolták 🙂
mindenesetre tanácsokat megfogadom, aztan lehet majd szétszedem
kamerás játék, csak a just dance érdekelne, de azt élveznem.nagyon😄
az optikai meghajtó, meg behúzza, csak akadozva...bár ettől nagyobb baja ne legyen, nem cserelgetek sűrűn lemezt 😄😄 -
bendi806
aktív tag
sziasztok
leszedtem az oldalát, csak nincs hozzá csavarhuzom, ellenben így is látszik, hogy poros
próbáltam kifujni, de az nem olyan...lehet el kellene vinni, normálisan kitakaritani, vagy szerezni egy műszerész csavarhúzót...a por vékony filmreteget képez rajta, a fekete csík ahol vegighuztam az ujjam, szerintem a ventilátor sem különb
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
letöltöttem ilyen zajszintmerot, nemtudom mennyire hiteles , de ilyen 36 decibelt mutat
-
bendi806
aktív tag
sziasztok, egy kicsit off kérdés ,most akciós a neked for speed deluxe edition, úgy olvastam, hogy ez tartalmazza az alapjátékot, és igencsak jó áron lehet megvenni.... illetve a jedi fallen order is jó áron van😀
de az is deluxe editiontényleg tartalmazza, mert akkor bezsakolom🙂
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
válasz Kendek #277631 üzenetére
köszönöm, illetve itt van olyan lehetőség, hogy kipróbálom és ha nem jó, egy adott időkereten belül, akkor visszautaljak, mint pl a steam esetén?
láttam deluxe edition frissítést, de szerintem ezekbe benne van az alap, na mindegy fizetek és töltöm, külön köszönöm a gyors választ
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
a red dead redemption standard verziójában, van bankrablasos küldetés? vagy csak az ultimate verzióban?
köszi
-
bendi806
aktív tag
válasz Kendek #277673 üzenetére
akkor nemeri meg, azt hittem az ultimate edition, annyival jobb, de ahogy elnézem túl sokba kerül az nekem, ezért a kis plussz élmény miatt
illetve egy kis off....ha tárhelyet bővitek, az eddigi játékokrol a mentett állás is eltűnik, vagy azt le lehet valahogy menteni külső eszközre?
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
Ki melyik verziót preferálja jobban?
a lemezes vagy digitális vételt? én eladni nemszeretnem a játékokat, szerintetek melyiknek milyen előnye/hátránya van?
most épp a rdr 2-vel vagyok gondba, lemezen 7k, storeban meg 8300
-
bendi806
aktív tag
végül, maradt a digitális verzió
....már jön is lefeléamúgy joltudom, hogy nincs benne fps nézet? csak ha valaki PS4 pro-n jatsza?🙂
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
válasz perge666 #277692 üzenetére
ezeknek a játékoknak, én úgy vagyok vele, azaz esszenciája, ha hagyod magad elengedni, és nem feltétlenül küldetésrol, küldetésre menni, hanem amerre a szemem,vagy épp egy egy érdekesebb dolog elvonz...tehát a fő szál mellett a mellékküldetések, is nagyon érdekesek tudnak lenni (majd ha lesz nekem is Witcher 3, megértem xd) bár egy FPS nézet, nekem sokat dob, az élményen 😀
-
bendi806
aktív tag
sziasztok
újabb bakival szembesültem xd eddig nemzavart, de az rdr2-nel nagyon
monitoron játszom, és egyszerűen akárhová állítom be a felbontást, vagy épp kalibralom a képernyőt, kilog a játék (szöveg) egy része...
valaki járt már így? vagy mindenképpen nagyobb képátló kellene ....? -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
jár már úgy, valamelyikünk, hogy játék közben csak úgy kiadta a lemezt és nem vette vissza?? cska miután újra indiottam a gépet?
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
Újabb kezdő kérdés következik
ismerősöm megadja a fiókadatait, és betudok lépni
azt mondta, adjam hozzá az én fiókhoz az ő játékait, és elméletileg működnie kell a gépemen
ez mennyire életképes opció, és ennek valaki eltudja magyarázni a lépéseit?
köszönöm előre is🙂 -
bendi806
aktív tag
valamit elrontottam ,mert az oveben látom,.a.sajatomban, viszont nem....pedig az övé az elsődleges ...és még a kontroller is lefagyott xd
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
kellesz egy nagyobb tv, mert a cyberpunknal sem lehet állítani a képernyő méretét
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
adott nekem egy onxy tronsmart Prime típusú füles, így nem vennék külön xd
de egy Bluetooth-os adapter kellene, na ebben kérnék segítséget, milyen típusut vegyek, mert a füles az 5.2-es szabványt támogató (telefonommal nem kompatibilis sajnos) így pár ajánlast elfogadnek, esetleg linket🙂 ti melyiket ajánlanátok, ami működne a ps-elköszönöm a segítséget előre is
-
bendi806
aktív tag
a store-ban, nagyon nagyon olcsó most a Witcher 3....🙂
-
bendi806
aktív tag
basszus én mondtam rosszul, a heat volt annyi
-
bendi806
aktív tag
kicsit offos téma, de hátha van közületek valakinek tapasztalata vele
füles vásárlásán agyalok, hyprex cloud Steiner, vagy cloud 2
esetleg a Sony gyári fulese?használtan vennem, tehát olyan 10-15 körül van, olyan huu de nagy gamer sose leszek, általános felhasználásra kellene, jelenleg online nemjatszom, de ez esetleg par év múlva változhat 🙂
nektek mi a tanacsotok?
köszönöm szépen a segítséget előre is🙂 -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
megvettem a Doom eternalt bundle csomagban, amiben benne van ancient gods 2, battlemode, és a horde....de azért a kampánymodot vegyem meg külön xd de ha ramegyek, csak azt írja, hogy ez a tartalom jelenleg nem választható ki
na most ilyenkor mit tudok csinálni?🙂
-
bendi806
aktív tag
folytatom xd megvettem a kampány részt is, de így már messze nem elég a tárhely xd
hogy lehetne beállítani, hogy csak a kampány részt töltse le külön? mert tölti nekem mindkettőt és nem kell... -
bendi806
aktív tag
Sziasztok
valamit, tuti nem jól csinálok, de a lényeg, amit már egyszer feltettem, és most nem működiktehát letöltöttem egy játékot a haver fiókjábol, és nálam nemakar futni, hiába deaktivalom első körben, hogy, ne legyen "elsődleges" ..., a haver felhasználói fiókjaban nemtalalom ezt a menüpontot, hogy ott meg aktívalhassam
most akkor lehet az a baj, hogy "vendégként" lépek be, vagy mit csinálok rosszul?
köszönöm a segítséget előre is
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
most a horizon forbidden West, az magyar felirattal jött ki? mert most találtam egyet, de állítólag nem magyar feliratos... legalábbis a jelenlegi tulajdonos szerint
[ Szerkesztve ]
-
bendi806
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
lehet rossz helyen teszem fel a kérdést, de azért megpróbálom
jelenleg egy kis monitoron játszom 55 centis, fhd felbontásban led-es, most lehetőségem lenne szerezni egy régebbi típusú full hd tv-t (LG 32lf2510 típusú) jó áron, de viszont ez csak LCD
maradjak a kicsinel, vagy vegyem meg ezt? félek a képminőségtol, vagyis nem attól, hanem hogy full hd és full hd között nincs különbség, de mondjuk egy LED és LCD között van? azt tudom, hogy a megvilágítás mas, de játék közben, mennyire "romlana" a minőség?
mert ugye relatíve távolról játszom 2.9-3 méterrőlköszönöm a tanácsokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest