- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
-
Dinomano
őstag
-
Dinomano
őstag
-
Dinomano
őstag
Nem tudom, mert mostanában nem néztem, de ismerős szerint már törhető a 10-es is. Állítólag macerásabb a warez, mint pl. PS3 esetében. (Van PS4-em, de gyári. Esetleg, majd ha könnyebben törhető lesz, akkor foglalkozom a dologgal. A trend úgyis az, hogy majd X év múlva jön valami egyszerűbb törési metódus... PS3, PSP esetén is így volt.)
-
T0mBd1gg3R
veterán
Így van. Ráadásul unokatestvérek, nem testvérek, csak egy házban lakunk. Mi vagyunk a fiatal nagyszülők
Itthon lakik a fiam és a lányom, mindketten egyedül nevelik az unokákat nálunk. Nyilván nem egy háztartás, nem egy a kassza, az anyagi lehetőségek, az élethelyzet, a prioritások.
A nagy kapott tavaly (vagy előtt) a fiamtól egy PS4 Pro-t, az lesz karácsonyra valószínűleg PS5-re bővítve.
A kicsinek, hogy a PS4 Prot továbbadjuk, azt egy kicsit erősnek tartjuk anyagilag is és amúgy is fölösleges, inkább veszünk neki mást is mellé, most valami Harry Potter interaktív bagolyért van meghuzatva. Sima PS4 plusz néhány lemezes játék elég lehet. Sonic kattanása van, nem tudom abban mennyire erős a PS.
A lányomnak (a kisebbik anyja) azért szerényebbek az anyagi lehetőségei, mint a fiamnak.
Meg mi sem akarunk helyettük mindent kifizetni, meg megvenni meg megoldani, nekünk sem végtelenek, csak jobbak a lehetőségeink, meg hadd küzdjenek kicsit. -
T0mBd1gg3R
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
-
Pixibaby
csendes tag
-
DeFranco
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
-
icemad
nagyúr
Erre egy megoldás lehetne, ha valami Bethesda féle mod telepítő kerülne a játékokba. És oda kerülhetne pl nemhivatalos fordítás akár. Ott viszont az achievement rendszert kellene átdolgozni, mert pl god mode moddal könnyebb lenne a játékok végigjátszása. Meg akkor lehetne pl autoaim cod-ban, stb. Annak meg sokan nem örülnének. Szerintem egy ilyen mod telepítő leprogramozása és a felkerült tartalmak ellenőrzése, jóváhagyása lehet (valószínű) , hogy többe kerülne, mint egy hivatalos fordítás. Bonyolult téma ez. Esetleg valami nem játék-, hanem rendszerszintű megoldás lehetne még, steam mintára. De gondolom azt a Sony megcsinálta volna már, ha lenne belőle számottevő profit.
Szerintem hosszú távon csak az működik, hogy az ember leül és megtanul egy világnyelvet valamilyen szinten. Gyuri27-nek is igaza van, sok sztori alapú játék nyelvezete olyan, hogy középfokú angollal is elég nehezen lehet megérteni.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
interstate76
addikt
Csak hogy a másik oldal is képviselve legyen: full gáznak tartom a warezolós irányt, mindenféle álságos indokkal (pl. 60 fps patch) együtt. Ha egy régebbi konzol (pl. Xbox360) esetében azt mondja valaki, hogy ma már nem tud lemezes játékkönyvtárat építeni, vagy csak nehezen, azt vhol megértem, de ezen a platformon nagyon nem. Ráadásul teljesen legális tartományban maradva is olcsón lehet játszani. Nem is értem ezt az egész "újítást".

-
AxBattler
félisten
Szuper, nekem jól jöhet az elkövetkezőkben, főleg hogy PS3 címek nem futtathatóak PS5-ön natívan.
Az összefoglaló(k)ba ugye be fognak kerülni ezek a bejegyzések, útmutatók?#280994 Guitar14
Ja, a fizikai adathordozó problémája is ott van, ti. hiába gyűjtöm össze Ebay-ről a régi címeket, ha idővel tönkremegy a lemez, vagy feladja az olvasó! -
Sanyi.mTs
addikt
-
icemad
nagyúr
-
AxBattler
félisten
-
Lackooo84
nagyúr
-
icemad
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
neo-geo
senior tag
-
neo-geo
senior tag
Szia.
Akkor Nekem is lenne egy olyan kérdésem, hogy adott egy PS slim, GT7 25 éves kiadás digitális formában, amit elvileg nem lehet még pénzért sem upgrade-elni PS5-re. Ha lesz majd PS5-öm, az járható út, hogy veszek egy használt PS4 GT7 kiadást, és upgrade-elem 3-4 ezer forintért a PS5 változatra, és utána eladom a PS4-es GT7 lemezt? -
Dinomano
őstag
-
F-ECT$
titán
-
Rx
aktív tag
-
Tasunkó
őstag
-
csab2
veterán
-
GoZoL
senior tag
Egy szalagkábel rosszul volt bedugva és kicsúszott. Problem solved.

Egy másik talán beállítási probléma lehet. A gyári HDMI kábellel néha nincs jel a tv-n, elmegy, visszajön a kép. Általában menübe kilépve játékból vagy játékba lépve pár perc után. Xbox Seriex X HDMI kábelével tökéletes. HDMI továbbfejlesztett mód be van kapcsolva. 4k felbontás megköveteli a HDMI 2.1 kábelt?
-
Krystal_s
addikt
Elsődleges és csak multiban játszom, GTA 5 online.
FollowTheORI: Amikor bekapcsolom a gépet már ki van léptetve a fiók olyankor és nem jelez semmit. Nekem kellett rájönnöm, hogy ezt akkor csinálja, amikor PS frissítés van. Amikor a játékhoz van frissítés, akkor jelez. Normálisan van beállítva. Notifications beállításokban minden ki van pipálva.
"egy online játéktól miért lenne "baj", hogy kidob"
Ez komoly kérdés? 🤦♀️ Amikor random idegenekkel játszom egy csapatban és egy közös küldetést csinálunk, amiben jól érzem magam végre... akkor idegesítő és elég kellemetlen, mert ahogy engem kidob az ő adott küldetésük is elveszik. GTA 5 online nem ment ott ilyenkor semmit és random csapatba már vissza sem tudok lépni. Ők mennek tovább és gondolom idegesek lesznek, hogy kezdhetik az adott küldetést újra.
-
I02S3F
addikt
Ha könnyen elérhető lenne sem bizros, hogy használnék jailbraket. Láttam előfizetést - az áremelés előtt - tán 1,6 eft/hó-ért. Na ne vicceljünk már, hogy van pénz egy 50-60-70 eft-os konzolra, de havi 1-2e nincs előfizura!
Egyelőre lemezekkel operálok, mert tetszik, hogy ott van fizikailag a játék. Érdekes módon nem anyagi megfontolásból, pedig nem vagyok tehetős.
Remélem maradhat ez a hsz.
-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
-
csabi98
tag
-
törölt tag
-
jegenye77
addikt
-
minilego
senior tag
-
I02S3F
addikt
-
icemad
nagyúr
-
törölt tag
-
Beretvás
veterán
-
csabi98
tag
Végülis az sem drága annyira,de gondoltam mivel nem lenne annyit használva mint a gyári így megteszi esetleg egy olyan is. Én a Nacon márkát nézegettem,de persze abból meg csak vezetékes verziót találtam jó árban azt pedig nem akarok venni. Így mivel azt mondod semmi jó utángyártott alternatíva sincs ami cserébe strapabíró is,ezért inkább maradok a gyárinál és keresek inkább jó árban olyat. Az már lényegtelen hogy új vagy használt,csak a működése legyen tökéletes.
Köszönöm a segítségedet!
-
raziel01
veterán
-
interstate76
addikt
-
I02S3F
addikt
A Spirit roots-ot csinálom és minden egyes méterért megküzdök benne! 2d platformer, a 4 nagyobb része van a játéknak (4 hangulat, vagy theme), ezen belül több kisebb pálya. A játék 3/4-én túl vagyok! Nem adom fel, akkor csak pihentetem. Több játékot is ilyen készültségi fokon hagytam abba!

-
I02S3F
addikt
-
madmike
őstag
-
Elims
veterán
-
czanga
őstag
-
csabi98
tag
Rendben,megnézem! Köszönöm a segítségedet!
Igazából csak arra lettem volna kíváncsi,hogy megérné e?
Másik kérdésem egyébként még az lenne,ha esetleg valaki tud rá válaszolni,hogy elméletileg az év vége felé megszűnik a ps4 online játékok támogatása,tudtommal a játékok kiadása is megszűnt rá nemrég,de amire kíváncsi vagyok,ha esetleg elcserélem akkor ezen támogatások lejárta után a Store működni fog még? Illetve vajon Ps+t tudok még attól majd vásárolni hogy működjön is?
Előző generációnál vajon ez hogy volt? -
icemad
nagyúr
-
adokveszek29
csendes tag
-
adokveszek29
csendes tag
Szia, tehát mindket konzolon lesz 2 profil egy nekem egy neki. Az enyemen az ő profiljaval bejelentkezve aktivalok elsodleges ps4 re az oven pedig az en profilommal aktivalok elsodlegesre. Allando netkapcsolat mindig van.
Jatekok: ahhoz hogy pl a haverom altal megvasarolt diablo 4 el tudjam tolni. Be kell jelentkezzek a sajat konzolomon az o profiljaval hogy letoltsem majd vissza kell jelentkeznem a sajatprofilomba es ugy mar tudok majd jatszani vele?Csak hogy jol ertem e?
-
törölt tag
-
vargalex
félisten
-
törölt tag
-
nincsnév007
addikt
-
Beretvás
veterán
-
Geller72
veterán
-
Damos
tag
-
icemad
nagyúr
-
Geller72
veterán
-
Djuree
félisten
-
akyyy
senior tag
-
Yodafon
őstag
-
Yodafon
őstag
-
Spec
őstag
-
DeFranco
nagyúr
-
Dinomano
őstag
Csavarhúzóim vannak hozzá, már a PS3-szétszedés előtt rendeltem. (Azt kb. három éve pasztáztam újra.)
Van otthon paszta is, de nem tudom fejből, hogy milyen. Ha jól tudom, non-conductive.
Egyelőre még elvagyok így a géppel, ha esetleg brutál mód hangosodna, csak akkor szedem szét. (Még gyűjtöm hozzá a lelkierőt, PS3-hoz is gyűjtenem kellett a bátorságot.) -
Spec
őstag
"Az MX-4 pasztát azt nem javasolnám, hanem inkább a Kryonaut-ot, az jobban passzol a konzol procijára."
Én Arctic MX-5-tel pasztáztam újra a PS4 Pro-mat. Egyrészt mert az volt otthon, másrészt mert az non-conductive (elektromosan nem vezető) paszta. Itt ez nagyon fontos szempont szerintem, mert az APU chip körül, igen közel tele van mindenféle kis bisz-basz ráforrasztott cuccokkal (kis ellenállások, diódák talán?), amik közé a gyári paszta is be volt nyomódva. Ha ezt egy vezető pasztával játssza el az ember, akkor utána mehet is a kukába a gép. Erre figyeljetek oda újra pasztázásnál.
A hővezető pasztánál sokan csak azt nézik, hogy milyen hővezető képességű, de hogy elektromosan vezető-e, azt már sokan nem figyelik, és akkor könnyen megvan a baj, ha egy vezető paszta olyan helyre kerül, ahova nem kellene.
A Thermal Grizzly Kryonaut is jó egyébként, mert az se elektromosan vezető paszta, és igen jó a hővezetési tényezője is. -
Dinomano
őstag
Sziasztok! PS4 Slim tulajdonos vagyok, mostanában kezd zajos lenni a gép, ami 5 éves. Újrapasztázva még nem volt, de lehet egy pucolás is elég lenne neki. Szerintetek merjek nekiállni egymagam? Pucolt illetve pasztázott már valaki itt gépet? (Anno PS3-at pucoltam/pasztáztam gond nélkül...)
-
vargalex
félisten
-
Spec
őstag
-
Spec
őstag
Értem, köszönöm!
Olyat nem lehet esetleg, hogy egy USB-s külső tárolóeszközt rádugok. Konkrétan mondjuk azt a nagyobb HDD-t, vagy egy SSD-t, amit később használni szeretnék rendszer meghajtóként, és arra készít a rendszer gyakorlatilag egy tükör másolatot. Vagyis nem egy backupot készít, amiből visszaállíltást végez, hanem elkészít egy teljes tükörmásolatot, és csak kicserélem a meghajtót, és meg minden tovább, ahogy előtte. -
Spec
őstag
No, ez így már sokkal megnyugtatóbb verzió! Köszi, hogy alaposan utána jártál a dolognak, bár remélem nem lesz rá szükség.
Apropó, ha már vinyó cserénél tartunk, ha a benne lévő vinyót kicserélném mondjuk egy nagyobbra, vagy egy SSD-re, és azon újra rakom a rendszert, valahogy át lehet migrálni a régi vinyóról a már feltelepített/mentett dolgokat, vagy az ugrik ezáltal?
Csak az itt leírt módszer működik, vagy valahogy át lehet simán húzni az állományokat egyik eszközről a másikra, mondjuk egy PC segítségéve lakár? -
neo-geo
senior tag
-
fausto
addikt
-
I02S3F
addikt
-
neo-geo
senior tag
-
I02S3F
addikt
-
I02S3F
addikt
-
Kendek
MODERÁTOR
Köszönjük mindenkinek aki részt vett a nyereményjátékon!

A topikot ideiglenesen láthatóvá tettem, egy darabig meg lehet nézni, de később majd elrejtem.
Az ellenőrzést és a sorsolást is megejtettük. Gratulálunk a szerencsés nyertesnek!
A nyeremény átvétele ügyében opr fog keresni. Neki is köszönjük még egyszer!
-
vargalex
félisten
-
DeFranco
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
-
nincsnév007
addikt
-
AxBattler
félisten
-
neo-geo
senior tag
-
neo-geo
senior tag
-
nincsnév007
addikt
-
nincsnév007
addikt
-
motown5l
senior tag
-
Rage47
nagyúr
-
motown5l
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itthon lakik a fiam és a lányom, mindketten egyedül nevelik az unokákat nálunk. Nyilván nem egy háztartás, nem egy a kassza, az anyagi lehetőségek, az élethelyzet, a prioritások.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)