Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz WaterWave #38392 üzenetére
Köszönöm! A jelenlegi infók alapján nekem is az az álláspontom, hogy várok. Egyrészt a 970-es kártyák túlárazottak, másrészt az első játék a megmozgatta a fantáziámat (amiből a már megjelent trilógia nagy kedvencem) az Uncharted 4 ami pazar grafikai megvalósítással megjelenő, szvsz az egyik legjobb játék lesz. Erre egyébként kettős garanciánk van: az első garancia az ehhez szükséges fejlett hw ami a PS4-ben már rendelkezésre áll, a másik pedig a profi csapat aki a minőségi munkájáról ismert
MerLinh: valóban, de az befektetést (ami nem éppen rentábilis ezt jól tudjuk) és folyamatos ráfordítást tekintve is sok nekem. Ráadásul jó lenne ha a PS3 és a 38 játék is elkelne elfogadható áron, mert mind2 nem fog kelleni. Na, majd látom hogyan alakul.
N@idia: köszi! Nekem hobbi és kikapcsolódás egyszerre az, hogy (ennyi idősen is) játszok. Jelenleg éppen az a lényeg, hogy a szükséges infók alapján eldönthessem melyik a kedvezőbb megoldás ehhez az elkövetkezendő, mondjuk 4-5 évre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest