Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

No Man' Sky Napló #1

Nem tervezek erről a játékról külön írni. Előfordulhat, hogy fogok. De már most úgy látom, hogy 50-100 órát bele kellene tenni, hogy körvonalazódjon rendesen a kép. Lehet, hogy kevesebbet, még nem tudom.
    Most tartok ~4 óránál. Nem néztem meg mikor kiléptem, pedig a mentésnél írja a játék.

Szóval, mindenki azt írta, hogy ez egy nyugis játék, úgy üljek le elé. Megfogadtam a tanácsot, és tényleg. Kicsit nehezen indul be, az elején minden új. De okosan oktat a játék, és folyamatosan jutalmaz. Így simán elrepül vele pár óra.

Rengeteg tartalmat lebbent fel már ez a pár óra is, és valószínűleg még ennél is sokkal több van benne. Fura is volt nézni a főmenü előtt, hogy "Hello Games 2016", 2016 basszus...most meg 2019 van. Emlékszem mekkora balhé volt ebből a játékból. És rohadt nagy bűnnek tartom amit a fejlesztők csináltak az első évben. De akkor is, ilyet, hogy beleálltak, összeszorították a fogukat és folyamatosan dolgoztak rajta azóta is. Nem feledteti a múltat, de példás hozzáállás. Viszont megint ott tartunk, hogy egy három éve (azt hiszem) teljes áron megjelent játék, most van olyan állapotban mint a megjelenéskor kellett volna, és most meg 4000-ért jutottam hozzá.

Egyébként a játékmenetben nincs nagy truváj. Gyűjtögeted a nyersanyagot, építesz ezt azt. Folyamatosan fejlődsz. És egyszer csak arra eszmélsz, hogy téridő-hajtóművel warpolgatsz a galaxisok között. :) Az elején van egy questline az "Awakenings". Ami szépen bevezet a játékba.

Tehát nem rossz játék, de az tény, hogy ez nem való mindenkinek. Én is "elvagyok vele". Ezt a hetet megkapja esélynek. Aztán vagy beleszalad 100-150 óra, vagy lépek a következő játékra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés