Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Ha minden igaz a héten meglesz a HZD platina, pár dolog kell még Nekem nagyon bejött a játék, látom azért a hiányosságait, de mégis imádom. A története teljesen rendben van, de azért számomra messze áll egy komolyabb rpg/jrpg történetéről. De még így is nagyon kellemes a sztori, engem a világ szipkázott be nagyon. Szépen fel van építve, változatos és gyönyörű. Nem tudom az open world játékokat egy idő után meg szoktam unni, de valamiért a HZD nem enged... Ami nagyon tetszik, hogy számtalan módon végezhetsz a robotdinókkal. Azért vannak számomra is hibák bőven pl: nem igazán jönnek át az érzelmek a gumiszerű npc arcmimika miatt, nálam pron van textúra pop-up, melléküldik közül kevés ami érdekes, a fegyókban több "szintet" elviseltem volna. Egy Witchertől történetileg nagyon messze áll, de nem is egy kaptafa a kettő. De a világ megvalósítása, kidolgozottsága nagyon jó.
Más: Nemrég szereztem meg a játék secret páncélját, elégedetten csettintettem, mert az egyik legszebb páncél számomra amivel valaha találkoztam játékban, és nem kicsit hasznos is.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.