Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
5 percre van állítva a felvétel. A levágott 25 másodperc az egy konstans "k*rvaanyázás" örömömben. De az a bódottá, ami akkor elkapott... talán megérte azt az egy hét szívást mire meglett. Furcsa egyébként, hogy a felvétel csak az én hangomat rögzíti ...a többiekét nagyon halkan.
*Nem a win az apropó, hanem a "Woods" karakter megszerzéséhez járó task az eléggé húzós. Leugrasz egy fix ...de meglehetősen népszerű helyre... ha szerencséd van, akkor előbb találsz fegyvert...kimeszeled az oda ugró többi csapatot... Random lehet azon a helyen egy adott item. Azzal az item-mel az inventory-dban repülsz helikopterrel 1 percet... majd megnyered a mérkőzést... úgy, hogy túl is éled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek