Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#176751) lazioforever


lazioforever
tag

A Shadow of the Colossus védelmében azért mindenképp meg kell említeni, hogy egy 2005-ös (!) játékról beszélünk. Valaki említette a God of War-t. Oké, de ne az új résszel vessétek össze, hanem az elsővel, az áll korban hozzá közel. Azért mai szemmel visszagondolva az se volt leányálom, mégse panaszkodtunk annak idején. Örültünk, hogy ilyen játékokkal játszhatunk Ps2-n.

Nem véletlen az sem, hogy nem nyúltak hozzá magához a gameplay-hez drasztikusan. Az irányításon csiszoltak egy kicsit, de ha ez nehézkes számotokra, az eredeti Ps2-es verziót ki ne próbáljátok. :D
Ez a játék nem is igazán a harcról, és az open world-ről szól. Itt a történet a lényeg, és az, hogy a főhős min megy keresztül azért, hogy elérje a célját. A játékos érzelmeire akar hatni.
Ilyen szempontból meg tudom érteni azokat, akik csalódtak a játékban. Másra számítottak, 2018 van, pörgősebb játékokra van igény, ez ma már nem elég, eljárt felette az idő (dehogy járt el :N )

Viszont azt, hogy nekiállnak ekézni, azt nem tudom megérteni. Amiatt, amivel kezdtem. Ez egy 13 éves cím, a felújítás ellenére is. Nem kötelező minden címet megvenni azért, mert az exkluzív, nem jöhet be minden játék mindenkinek. Ez van. Utána kell nézni, nézzetek gameplay-t, olvassatok teszteket, stb. Ismétlem, már 2018 van. :D

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.