Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Nem tudom mi van a szervizekkel, de idehaza rengeteg ilyet tapasztalni. Ismerősnek van egy Acer gamer notija, amin a vásárlás után egy hónappal totál lehalt a win. Házilag a raidbe kötött SSD-k miatt újra sem tudta tenni, így beküldte a szervizbe.
Majd egy hónapot volt ott, mikor kezelésbe vette 2 hét után megint feladta a gép. Ismét szervizbe küldte de itt már egy héten belül vissza is kapta. Szerintem tudjátok mi történt újra.
Szóval beküldte harmadjára is. Mostmár a szerviz komolyan vette a problémát (egy milliás gépről beszélünk lol) és kicserélték a benne lévő SSD-ket. Elvileg futtattak valami tesztet és kiderült hogy rossz volt valamelyik meghajtó, de a raid miatt húzta magával az egészet. Most 2 hete nála van a gép, de szegény alig mer hozzányúlni...
De nekem is volt olyan hogy tabletet elküldtem szervizelni és karcosan jött vissza. Én nem tudom hogy kik dolgoznak ott, de hogy xarnak a dolgokba bele az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kutya topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- EAFC 26
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek