Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatlakoztam Tegla80 fórumtárshoz, beraktam a Pro-ba egy 250 GB-os 850 EVO-t a rendszernek, és a 2 TB-os SSHD-t átraktam USB-re.
Az történt, hogy napokig ment ugye a gép a sok játék letöltése miatt (most váltottam Slim-ről), és egyszer csak Mass Effect játék közben tökre belassult a betöltés, és nagyon belassult a rendszer is. Alig bírtam kikapcsolni a konzolt, majd visszakapcsolva nem akart elindulni, hanem a pendrive-ot kereste újratelepítés miatt.
Eztán persze kivettem a vinyót, és ekkor szembesültem vele, hogy lényegében tűzforró.
Kicsit vártam, hogy hűljön, majd rádugtam a notira, és szerencsére semmi baja nem volt. Futtattam önteszteket is, azokon is hiba nélkül átment. Aztán visszahelyeztem újra a konzolba, és szépen el is indult a rendszer, újra minden normálisnak tűnt.
Viszont figyeltem, és tulajdonképpen pont azon a pontján van a PS-ben a vinyó, ahol a legjobban melegszik. Legalábbis a konzol teteje éppen ott a legmelegebb. És akárhogy is néztem, játék közben az ideális 25-40°C-os hőmérsékletet, de még a gyárilag megengedett 60-at is bőven átlépte a szerencsétlen SSHD hőmérséklete.
Ez igencsak nem lehet egészséges egyetlen vinyónak sem, így hát bepattintottam az SSD-t, melynek kicsit nagyobb a tűréshatára.
Nektek egyébként nem volt még sosem ilyesmi problémátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kicsit vártam, hogy hűljön, majd rádugtam a notira, és szerencsére semmi baja nem volt. Futtattam önteszteket is, azokon is hiba nélkül átment. Aztán visszahelyeztem újra a konzolba, és szépen el is indult a rendszer, újra minden normálisnak tűnt.
Kendek