Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#121301) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

Csatlakoztam Tegla80 fórumtárshoz, beraktam a Pro-ba egy 250 GB-os 850 EVO-t a rendszernek, és a 2 TB-os SSHD-t átraktam USB-re.
Az történt, hogy napokig ment ugye a gép a sok játék letöltése miatt (most váltottam Slim-ről), és egyszer csak Mass Effect játék közben tökre belassult a betöltés, és nagyon belassult a rendszer is. Alig bírtam kikapcsolni a konzolt, majd visszakapcsolva nem akart elindulni, hanem a pendrive-ot kereste újratelepítés miatt.
Eztán persze kivettem a vinyót, és ekkor szembesültem vele, hogy lényegében tűzforró. :Y Kicsit vártam, hogy hűljön, majd rádugtam a notira, és szerencsére semmi baja nem volt. Futtattam önteszteket is, azokon is hiba nélkül átment. Aztán visszahelyeztem újra a konzolba, és szépen el is indult a rendszer, újra minden normálisnak tűnt.
Viszont figyeltem, és tulajdonképpen pont azon a pontján van a PS-ben a vinyó, ahol a legjobban melegszik. Legalábbis a konzol teteje éppen ott a legmelegebb. És akárhogy is néztem, játék közben az ideális 25-40°C-os hőmérsékletet, de még a gyárilag megengedett 60-at is bőven átlépte a szerencsétlen SSHD hőmérséklete.
Ez igencsak nem lehet egészséges egyetlen vinyónak sem, így hát bepattintottam az SSD-t, melynek kicsit nagyobb a tűréshatára.
Nektek egyébként nem volt még sosem ilyesmi problémátok? :F

<-ƘƘ->

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.