- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz
rollins #120738 üzenetére
A kettő szerintem is a leggyengébb volt játékmenet terén, elnyújtott, rengeteg lövöldözős résszel zárt helyszíneken, sokszor megakasztották a játékot, a sztori is kicsit eltávolodott a főhőstől, kevésbé személyes hangvételű. A harmadik viszont iszonyat gördülékeny, tele epic jelenetekkel, lélegzetelállító, tényleg, ebben végre minden a helyére került, a gameplay, a narratíva, történet, minden. A negyedik meg... nem tudok mit mondani, az etalon, nem egy kicsivel a jó játékok felett van, hanem toronymagasan, magabiztosan fölöttük. Persze kell ehhez rengeteg pénz és idő, amit nem lehet elvárni minden gametől, na de ilyen egy játék, ha mindezt megkapja. Minden egyes pillanata magával ragadó, és bár nekem az első lett a kedvencem, a 4-en kapkodtam a levegőt a legtöbbször. Must have az egész sorozat, de tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Playstation 4 lemezes játékok eladóak
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged