-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
Aki ilyen procit vesz az nem játékra teszi. Szerinted 2 Titan XP megoldaná a problémát? Nyilván nem. Ez az elmebajos tendencia nem követendő. Mondjuk majdegy Q3/2018- ban kiadott játék (nem a PUBG) már ne fusson csak mediumon élvezhetően, mert ez a jövő? Szórakozol ugye?
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
niof
addikt
Nálam is szépen fut i5 7600/980Ti-n. A játék SSD-re van telepítve, beállítás: minden ultrán. 80-100 közötti FPS számmal. Igaz, így a VGA 100%-on pörög, de végül is az a dolga. Haverom gépét 3-4 hete raktuk össze, i7 7800X +1080 Ti OC, 16GB 4 csatornás RAM-al, elég izmos konfig, mégis vannak nála is erős dropok, de az a 0,5mp szerintem nem zavaró. Kivéve, ha valami éles helyzetben zökken egyet.
Szerintem, akinek hasonló konfigja van, mint az enyém, vagy jóval jobb is, de mégsincs kellő FPS szám, az nézze át a gépét, a háttérben futó progikat, driverek frissek e, frissítsen BIOS-t esetleg, mert az nem optimális működésre vall. Esetleg, ha teheti, húzza újra a Windowst, és természetesen az is legyen frissítve. 1060-1080-akkal irreális, ha annyira alacsony az FPS...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
vaakuum
addikt
A .cfg fileban hogyan lehet maximalizálni? Hol találom, és mit kell bele írni? Ez nem minősül olyan módosításnak, amire figyel az anticheat?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
niof
addikt
Gratulálok!
Most, hogy összeállt a játékra épített gépem, és már "látni" is fogok a pályán, majd egy kis extra gyakorlást követően talán újra eljutok a solo win-ig! #2 már többször volt, de win már nagyon régen, még a második szezonban egy. Ég és föld a különbség a laptopom, meg a desktop gép közt. Hála az égnek FPS gondom sincs. Az amúgy természetesnek számító dropokat kivéve 80-100 között van folyamatosan (FHD), minden ultrán, +Reshade lumasharp (de ezt csak tegnap tettem fel).
A laptopon meg 1280*720-ban játszottam, minden very low-on, ~20 FPS-el, néha kevesebbel... Egészen múlt hét csütörtökig. Akkor lett meg a gép utolsó komponense, a videókártya.(#6382) PeL
Az is kemény![ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
ReFleXx
addikt
év végén.
saen össze vissza ír a nő, eleve azt irta hogy "at the moment" , másrészt meg azt irta ha nincs benne a szabályzatban akkor nem jár ban, csak ez konkrétan benne van. szal ne erőltesse senki, fölösleges, anélkül is ki lehet ugrani az ablakokon...
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
"Do not cheat: do not use third party programs, macros, client-side hacks, edited game files or anything else that may give you an unfair advantage in the game. This includes promoting or posting links to websites that provide or promote cheats or hacks. "
Erre banolhatnak, just sayin' ne erjen meglepetes.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
<Lacy85>
addikt
Csak játszok, nem stream-elek. A 1050Ti mihez karcsú?
Amikkel esetleg játszok, azokat FHD high/max grafikán röhögve viszi 60+FPS mellett.
A PUBG optimalizálatlansága miatt meg nem veszek 110-ért VGA-t. Inkább leveszem medium-ra.
A játékok 80%-át meg amúgy is PS4-re veszem.Ha meg azt nézem, mire fogom használni összességében a PC-t, akkor jobban jártam az i7-essel.
Főleg, hogy kb. 10 ezerrel került csak többe, mint a használt 6. / 7. gen. i5-ök.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN