-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz Tyler Durden #699 üzenetére
Legyen neked igazad és legyen ez egy tökéletes játék a megjelenésre.
Tisztában vagyok vele, hogy mit vettem. És igen tipikus magyar mentalitás. Mint ahogy a tied is. Úgy véded a szart mintha pénzt kapnál érte! A következő meg a helyesírás lesz?A véleményem teljesen vállalható. Hiába EA. A játékot nem úgy kell végleges formára hozni, hogy bele teszünk egy motort miközben a játék csak erős komprumusszumokkal játszható.
D-day 2002-01-04 01:54
-
addikt
Tipikus magyar mentalitás, a fikázás az már nagyon jól megy. Szerintem próbálják helyrerakni a gamét, ezt mutatja a mostani kliens oldali illetve a következő havi szerver oldali nagy patch. Nemtom mit szeretnél még, ez egy early access játék, amelynél rábólintottál, hogy alattad fogják kalapálni helyre a játékot. Ha ezt nem tudod/akarod elviselni minek vetted meg? Megvárhatod a hivatalos megjelenést is illetve vehetsz más lövöldözős játékot, van más is a piacon..
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
saen
Topikgazda
-
saen
Topikgazda
Tudom, hogy a következő nagy patch lesz a szerver patch, azt is várom.
Ettől függetlenül bármilyen fejlődésnek örülök ami jön. A játék fantasztikus, csak néha az ilyen hülyeségek lerontják az élményt.
Szerk: ja és elvileg ma kijön a patchnotes a havi patches ami csütörtökön jön.
[ Szerkesztve ]
-
-
saen
Topikgazda
válasz KaraDani #691 üzenetére
Mindent tényleg nem
Ma viszont nagyon fura dolgok voltak, néhányszor káromkodtam is, pedig nálam nyugodtabb ember nem sok van. A legdurvább az volt, amikor bennt ültünk egy házban (duo) és tudtuk, hogy be fognak jönni az ajtón, nálam M249, fullra töltve várta őket. Jöttek is, elkezdtem szórni az áldást, erre bejöttek mindketten a szobába és simán lelőttek úgy, hogy egyikük se ment le. Közel volt, értem, hogy van szórás, de ilyen a világon nincs. Nem lőttem mellé, fröcsögött a vér is...
Utolsó meccsnél már teleportálni is tudtam, olyan lagok voltak. Nagyon várom a patchet... -
KaraDani
addikt
-
saen
Topikgazda
Bugos a 4x, héten jön a javítás. Mostmár tudom miért lőttem vele annyit mellé
-
Kiskutya
veterán
Csapatba nincs kedve játszani valakinek?
hmm...
-
spank0309
tag
Csak én vagyok a héten ilyen béna vagy más is? Hihetetlen dolgok vannak... idegesítő, türelmes embernek tartom magam, de ez a játék felbasz sks-el full headshot csávó meg m16al 1 lövésre leszed. de még sorolhatnám...
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
m4tyo
csendes tag
Hali!
Launch optionsbe érdemes beírni dolgokat? -
KisTücsök
addikt
Azért ez így elég elsőre nem rossz. Gondolom ez miatt sem lesz gyakori. Nem kell hozzá kiegészítőket vadászgatni, alapból silenceres. Silenceres fegyó ebben a játékban már félsiker. Scope mondjuk kérdéses, lehet majd állítgatni rajta, vagy pl fix 4x-es lesz... Ha előbbi, plusz a rúgása sem lesz túl nagy, akkor elég állat lesz.
-
twi452
senior tag
végjátéknál úgysem kell a nagy scope az én tapasztalataim szerint
4x-es az egyik fegyverre, red dot a másikra nálam ez az ideális kombó -
spank0309
tag
Én személy szerint eléggé ismerem ezt a fegyvert is, másnéven Vintorez, golyók hosszra akkora mint a 7.62 AK, de vastagabb és gyorsabban repül, talán azért lehet szar nagy távra, mert brutál nagy a golyó ami miatt nagy az esési szög másra nem tudok gondolni, ekkora golyóval 1 lővés testre is halál kell hogy legyen, lábat lehet vele szakítani a való életben
[ Szerkesztve ]
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
spank0309
tag
Kicsit szarul hangzik így szimplán hogy 9mm, mint egy pisztoly 9x39mm.... Nem mindegy, a fegyver brutális erőt képvisel. Mellé lősz a parasztnak és eltörik a lába
-
saen
Topikgazda
9mm silenced sniper with a permanent scope
[ Szerkesztve ]
-
CanibelZ
aktív tag
Csak a jármúvesnél csak úgy mutatja, mintha kapnál sebzést, de egyébként nem, én meg ezekből tényleg kapok, nagyjából 10%-ot esik ekkor az életem.
[link] Nekem azért ennyire nem durva, de szegény nagyon nézhetett mi tötént.Most jut eszembe, hogy nálam a hang úgy szokott bugolni, hogyha esős meccs van, akkor néha eltűnik az esőnek a hangja, de minden más ugyanúgy van (lépés, villám stb). Nálatok szokott ilyen lenni? Mert eddig öcsémnél se fordult elő és neten se láttam.
[ Szerkesztve ]
-
HoyHoy2
tag
válasz CanibelZ #672 üzenetére
A hang bug nem mindig jön elő, és nem is folyamatos. A semmiből kapott sebzés legtöbbször akkor van mikor kaptál dmg-et a járműben valamikor a kört alatt, ha leveszed a ruhákat és vissza néha megoldja, ha nem akkor szívás.
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
CanibelZ
aktív tag
A hang nekem szerencsére nem bugos, mentett már meg párszor, hogy hallottam ki merre van. Viszont nálam új dolog, hogy néha sebzést kapok, mintha esnék és ha valamiért pont kevés életem van, akkor meg is halok emiatt. Az első eset, amikor ez volt, hogy már csak 4-en voltunk, 2 embert pontosan tudtam hol van. Egyiket fejbe kőttem, csak a hármas sisak miatt nem halt meg, amikor hallottam tőlem jobbra egy másikat. Bebújtam szikla mögé és dobott egy gránátot, ami a túloldalt robbant. Nem kaptam sebzést, de amikor felálltam és léptem egyet, hogy kinyírjam, akkor meghaltam max hp-ről "by falling"... Na, az nagyon felcseszett azért
-
spank0309
tag
Valakinek van kedve így kora reggel egy squadhoz? Vegyetek fel steamen. Discordom van. Éjszakás után vagyok....
-
spank0309
tag
Én 5.1-en játszok és nem tapasztaltam semmi ilyet, viszont konzolvilágRicsi videojában láttam hogy 7.1 füles nem volt jó neki se.
-
HoyHoy2
tag
válasz PeeterssoN #667 üzenetére
bugzodik a hang hátúról, sajnos nem új keletű , tudnak róla
-
PeeterssoN
őstag
válasz Carlytoo #662 üzenetére
Ríszpekt!
Más: Sikerült letesztelnem a hangot és más sem hallja ami hátul történik!
Konkrétan: Egy srácot kiszurtam amint lopódzik egy fa mögé! Kb 200-300m-re voltam közvetlen mögötte UAZzal!
Szóval hallania kellett volna hogy érkezem! Meg sem fordult! Így simán odapaszíroztam a fa tövêbe! -
Kucsek
aktív tag
Mai első csata most EU-n
Bár csak 2 kill de időzítve
Volt nálam SkS teljesen felszerelve, hangtompító és egyebek. De Red-dot on kívül semmi mást optikát nem találtamAz amcsi szerveren szerzett győzelmeket is jegyzi?
[ Szerkesztve ]
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Carlytoo
senior tag
3 WIN zsinórban egymás után. A 3 meccsen 22 killem volt összesen. Ez most büszkeséggel tölt el
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
Kiskutya
veterán
Tudtok valami jó grafikai beállítást? Nem a minöség a lényeg hanema pl jobban észreveszem a másikat mindjuk fűben vagy bokorba.
hmm...
-
Kiskutya
veterán
A legfurcsább az volt, hogy sokkal gyorsabb a játék mint ahogy a live streameken érzékeli az ember. Rengeteg videót néztem dz az első 2-3 játékomba csak kapkodtam a fejem, hogy mit is csináljak, mire eszméltem már vagy leszedtek vagy kikerültem a körből. Egyébként marha izgalmas már látom.
hmm...
-
vaakuum
addikt
Arra van valami tippetek, mitől lehet, hogy ingame hátulról nincs hang? Már a lobbyban is érezhető, ha a víz felé fordítom a karaktert, csak a szél fütyül, vagy csak az eső esik. Játékban is ütöttek már el úgy nem egyszer, hoyg hátulról hirtelen átmentek rajtam, és semmi motorhangot nem hallottam.
Az alaplap programjában már a sztereó, quadrofon, 5.1 és 7.1 beállításokat is végigpróbáltam, szetereó fülesben nem ad hangot hátulról egyik sem."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Kucsek
aktív tag
-
Kiskutya
veterán
Van nálam kölcsönbe egy gtx 750 ti 4g low kb minden és 40-45 az fps. Új a kari 36 ba kapnám meg de ennyiből kapnék egy amd rx 460 4g karit is. Szerintetek melyik éri meg jobban.
hmm...
-
tepenzed
őstag
Aki sok pontot akar játszon solot NA szerveren, hihetetlen gyökerek az emberek, a top10 szinte garantált Városokba alig ugranak, autókat a garázsba hagyják és még körbe is lőnek
[ Szerkesztve ]
-
vvega30
senior tag
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Carlytoo
senior tag
Első játékom ma. 3.-ik hely. Nem lőttem ki a puskából 1 golyót sem
-
KaraDani
addikt
Capacityt csak a hátizsák, vest és az az övtatyó növel amit bevihetsz magaddal. A capacity növelés úgy van írva, hogy +50 capacity. Ruhákon ami capacity számot látsz az nem növeli a capacityt az csak azt jelenti, hogy mennyi helyet foglalna a ruhadarab hátizsákban, gondolom később ezek is hordozhatóak lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
hesszan
aktív tag
válasz Hunbeast87 #633 üzenetére
köszi a válaszokat
Amúgy a ruci is számít, pl egy rendes nadrág 40 capacity-vel rendelkezik (lvl1 backpack 150!), szóval ha rendesen fel vagyok öltözve akkor több minden tudok magamnál tartani mint egy pucér ember. szóval nagyon nem mind1, hogy mit és mennyit visel az ember.[ Szerkesztve ]
Sungdurung
-
saen
Topikgazda
Néhány info amit most tettek ki:
-Weekly patches are for critical bug fixes & improving anti-cheat system. Monthly for client improvements, server performance & new content.
-The next monthly will be on May 25th and it is focused on client performance. June will be focusing on server performance and reducing lag.
-May 31st will be our first leaderboard wipe. New leaderboards will start June 1st. We apologize for the current standings not being accurate
-
W00dyka
tag
Köszönöm akkor maradok az NA szerókon !
Steam: Marcinko1976, PUBG: Woodyka...........Már pedig itt rend lesz ! Mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá !
-
saen
Topikgazda
Snipereket, főleg Kar98-et hol érdemes keresni? Ma játszottunk elég sokat duo-ban és egyetlen egyet se találtunk, pedig mindig népszerű helyekre mentünk ha tudtunk. Cserébe folyamatosan Kar98 fejlövésektől feküdtünk, igaz volt AWM is néha Ezekkel egyszerűen sima AR-rel nem tudtuk felvenni a versenyt...
-
Demertin
tag
Dél és 1 óra között mentem 3 meccset, 2 -nél a lagg miatt haltam meg (3.-at nyertem ), teljesen idióta módon. Szerintem a szerver laggon nem sikerült segíteni. Az első meccset húztam be, screenshot alapján 12:14-kor, akkor még nem éreztem semmit, de az utána következő 2 már kritikán aluli volt. Jelenleg NA a legjobb választás, szerintem.
-
W00dyka
tag
Patch óta valaki próbálta az EU szervereket ?
Steam: Marcinko1976, PUBG: Woodyka...........Már pedig itt rend lesz ! Mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá !
-
Hunbeast87
senior tag
Egyik sem fog esni ládából, ezek csak mind kozmetikai cuccok, semmilyen hatással nincsenek a játékmenetre.
Táskához nincsenek skinek, fejre meg maximum kaphatsz egy baseball sapkát, amit a felvehetsz egészen az első sisak megtalálásáig.[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
hesszan
aktív tag
azt néztem h hetente resetelik a ládákat, szóval minden hétfőn nyithatom újra a 700as ládát. Elméletileg 6 szintig emelkedik, a végén már egész drága egy láda.
Érdemes összevárni ~21ezerig hogy tudjak nyitni 6-os ládát jobb cuccok vannak benne? (sztem nekem 21ezer pugb pénzt összeeszedni pár hét lenne) vagy ahogy kiadja nyissam a kicsiket bátran?
van rá esély h esetleg egy sisak vagy hátizsák legyen a nagyobb ládában?köszi előre is.
Sungdurung
-
vaakuum
addikt
válasz KaraDani #628 üzenetére
Urángalvanizált lövedéket kaptál , biztos aztat nincs ami gyógyíccsa!
DE volt már, hogy duóban engem sem tudott felszedni a társ, meg magát sem tudta healelni, miután ajtón/falon keresztül lekézigránátoztak (a túlsó oldalon robbant).[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Kedvenc halálom, amikor kicsiny házban ajtó mögött várom a betoppanó vendéget, aki miután rám nyitja az ajtót, beragadok, mozdulni nem tudok, ajtót nem tudom visszacsukni, és az ajtó belógó szélétől nem tudok lőni sem
Mit gondolhatott, mikor észrevett, és cirkalmasan ledarált egy kispisztollyal?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
KaraDani
addikt
Ami iszonyatosan felhúz még az a nem tudok healelni című bug. Egyre sűrűbben jön elő, most épp meghaltam miatta amikor még ketten éltünk jó poziban top 10-ben
-
Kucsek
aktív tag
valaki duo? sokáig vagyok
Profil: DeerHunterHUN
Nem vagyok egy Übermensch de jót szórakozhatunk. Adok TS-t is
TS: ts.tauri.hu
Szoba : Kucsek
Jelszó: 6666Akinek van kedve jöjjön aztán a többit megbeszéljük.
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
KaraDani
addikt
válasz Carlytoo #624 üzenetére
Amúgy kezd olyan érzésem lenni, hogy lehet hogy a regiónkénti statból csinálja régiónként a matchmakinget is, szóval lehet az elején főleg kezdőket kapunk, azért is a sok jó eredmény. Kicsit több kezdőnek tűnő ellenféllel találkozok, mint amennyi előtte volt talán.
[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
senior tag
válasz PeeterssoN #619 üzenetére
Ilyen zenére nem is csodálom, hogy megnyerted.
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
válasz PeeterssoN #619 üzenetére
Muhaha, rohadt jó választás, tiszta nosztalgia Grat a csirkevacsihoz
-
PeeterssoN
őstag
Hátnezazémá, de nekem is összejött (ultrabalfaszvok) NA szerveren a first baszki... ennyit számít???
Linkelném, de nem tudom hova screenshotolta...
Alatta ezt hallgattam, de csak az a elején! : Nesztek![ Szerkesztve ]
-
spank0309
tag
Néha én is így vagyok de van amikor nagyot szakadok. Pl. ott az I am snake fallow me, meg volt amikor 800an körbe álltak egy négert azt mindenki ütőtte, az ilyenek viccesek szoktak lenni, meg ha valaki valami vicces zenét rak be mit tudom én knight rider, vagy ilyesmi. Aztán volt olyan is a repülön ülve már hogy itt a kapitány beszél bla bla bla szokásos sablon szöveg angolul, azt elkezdett beatboxolni a csávó de full királyul
-
saen
Topikgazda
Mai kedvenc meccsem: jól kezdtem, volt korrekt loot, kettőt már lelőttem aztán megláttam egy dobozt ami frissen landolt. Márcsak huszonvalahányan voltak, felvettem a mesterlövész puskát, majd beragadtam a doboz mellé és meghaltam Pedig még a circle is jó volt, cuccom is ultra...
-
Dani82
senior tag
en mar annakis orulnek ha csak ki lehetne kapcsolni a picsaba azt a gyujothelyen levo baszakodast, mint az overwatchban a skirmish. annyira utalom azt a lovoldozest ott
-
HoyHoy2
tag
hát a NA szerver tényleg teljesen más... darabig biztos ott játszom.. ég és föld.
-
Årpi
őstag
A heti frissítésekben mindig apró(bb) bugokat javítottak és fognak javítani. Nem tudom miért kell sírni ha a heti updateban nem írják hogy +40 fps-t hozott. Ha a havi updateben nem lesz utalás az optimalizációra,akkor sokkal inkább jogosnak érezném a sírást,de mivel az az update 19-én fog érkezni felesleges addig temetni a játékot.
A mostani kis updateben is tök jó dolog szerintem a lagswitch szűrés,illetve a vezetés közbeni fps optimalizálás.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
W00dyka
tag
Mentem pár kört a NA szerón és valóban sokkal jobb a helyzet ! Azt hiszem átszokok oda !
-
addikt
válasz tepenzed #600 üzenetére
Hát akkor a feladat adott, ezt oldják meg elsőnek, aztán jöhet a többi. Nem igényel ez a játék ekkora erőforrást. Optimalizálás meg szerver problémák kiküszöbölése lenne az elsődleges szerintem, aztán jöhet a többi. Bár itt valaki azt írta hogy két külön csapat dolgozik a játékon, az egyik a pályákat csinálja, a másik akinek optimalizálni kéne, azok meg gondolom alszanak
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest