- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Játszottam most egy pár kört, jobb lett a helyzet, kevesebb az fps drop. Alakul ez.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Årpi
őstag
válasz UnknowPlayer #1198 üzenetére
Én mindig lefordítom, de sajnos a saját oldalunkra
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
UnknowPlayer
újonc
Sziasztok!
Ismeritek a pubg-gaming.eu oldalt? Szerkesztőt keresünk, aki jártas a hivatalos patch note fordításokban, angolról magyarra természetesen
Az oldalunk elérhetősége: http://www.pubg-gaming.eu/
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/pubgGaming
Elvárás:
+a heti és a havi patch note-ok helyes fordításaReward:
privátban, ha már felvettünk a csapatba, mindent elmondunk.Maximum 2 ember jelentkezését várjuk.
Akit érdekel, pm-ben írhat nekem ide, vagy az e-mail címre: pubg.gamingpress@gmail.com
Meglehetősen látogatott oldal vagyunk, hála a játék népszerűségének is
[ Szerkesztve ]
UnknownPlayer fan / http://www.pubg-gaming.eu/
-
Jinxb1rd
addikt
Shift-et lehet vízben is használni a gyorsabb úszáshoz. És igen, víz alatt gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Hunbeast87
senior tag
-
PeL
addikt
válasz Hunbeast87 #1193 üzenetére
Tök mindegy mert ez víz felett és alatt is gyorsabb volt nálam. És egyik alkalommal úgy felgyorsított hirtelen mintha nitrózott volna egy pillanatra vagy nem tudom, egyszer csak ott volt már haver nyakán aki jóval előrébb úszott mint én
A másik hogy gyanúsan sok az olyan eset hogy nem látok magam köré enemyt landolni a környéken sem, aztán azon kapom magam 1-2 perc elteltével hogy valaki már járt előttem a házakban...
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Úgy érzem szaporodnak a csalók. Squadban haverral ketten maradtunk, úsznunk kellett a kör miatt mert nem akartunk hídon menni, haver kb 10-15 méterrel előttem úszott, haladtunk át a military base-re. Motorral hallottuk hogy jöttek utánunk mikor már beljebb úsztunk. Egyszer csak azt veszem észre hogy az egyik csávó már mellettem úszik, majd hirtelen még jobban felgyorsít és utolérte haveromat is. Pont annyival úszott előbb ki a partra hogy haveromat már le is szedte ahogy kibukkant a vízből, utána meg engem. Ha ez nem volt speedhack akkor semmi. Esküszöm innentől rögzíteni fogok minden meccset és postolgatom a pubg fórumra majd az ilyeneket.
-
addikt
Toltam az előbb egy kört, hát nem tudom, olyan szerver laggok voltak, hogy teleportáltam 5 métert, korábban ilyen nem nagyon volt, igaz squad-ban voltunk, nem solo-t játszottam, de egyenlőre nem estem hasra a frissítéstől, minden esetre 1 kör után nem vonok le messzemenő következtetést.
-
lemusz
addikt
válasz spanglee001 #1188 üzenetére
Ne csapkodd a fejed a falba, most már mindenkinek vannak árnyékai. A növényzet attól még ott volt eddig is amúgy. Kivéve persze azokat, akik tényleges csalást használnak. Mondjuk az az 1-2 yt vidi amit láttam ezekről se a vizualitásra ment rá, hanem az aimbotra.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz Hunbeast87 #1187 üzenetére
ez esetben akkor én tudtam rosszul, de szerintem akkor sem sportszerű, hogy az egyik nemlát az aljnövényzettől/árnyékoktól a másiknak meg nincs ott semmi
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Hunbeast87
senior tag
válasz spanglee001 #1186 üzenetére
Közösségközpont/Útmutatók
példa (ráadásul eléggé részletesen le van írva, hogy mit és hogyan kell csinálni)[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
spanglee001
addikt
válasz Jinxb1rd #1184 üzenetére
igen szerintem is netto csalás a konzolba/cfg-be irogatható hasonló előnyhöz juttató árnyék/bokrok/csillogások kikapcsolása, míg azt a mezei user az options menübe nem tudja kapcsolgatni nem is tudom hol találják meg ezeket a kódsorokat? a steamen ki van írva? vagy csaló oldalakon van azért nem láttam?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
saen
Topikgazda
-
Jinxb1rd
addikt
válasz spank0309 #1180 üzenetére
Photoshoppal összehasonlítottam és az ultrák semmivel se jobbak a high beállításoknál. Még a textúrák se részletesebbek. Szal nem tudom, hogy csak placebok-e ezek a beállítások, mindenesetre azt javaslom mindenkinek, hogy ultrára ne rakjon semmit.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
lemusz
addikt
Ha már meglettem említve én bevallom őszintén álszentség nélkül, hogy személy szerint örültem egy ilyen "legalizált" előnynek. A config fájlok átírását nem tartottam annak, mert az már tényleg buherának számít, de hogy indítási parancsokhoz beírtál valamit, amit a játékmotor engedélyezett és örömmel használt, az miért lett volna illegális? Örültem neki, mert pl. egy ház tetejéről egy pillantás alatt át tudtam nézni egy mezőt és rögtön meglátni az ellenfelet, még ha az kúszva közlekedett is. Egyetlen rejtekhelye egy bokor lehetett, de sokszor még ott is kiszúrtam. Most kb 5x kell átnézni ugyan azt a mezőt, de lehet még akkor se szúrok ki senkit. Az hogy plussz fps-t adott "két legyet ütök egycsapásra" érzést keltett bennem, az én konfigomon nagyon jól jött az a plussz fps. Sikerült az elmúlt napokban úgy megtalálni a beállításokat, hogy néha 100 fps-be is belenyaldosott játék közben a számláló, ami a 144hz-es monitorom kb alapkövetelmény lenne. 50 fps körül folyamatos microlaggokat látok, delayesebb a loot közbeni ajtónyitogatás is. Sok terhet levett a videokártyámról a dx10, de hogy miért nem volt benne árnyék nem tudom. Most hogy vissza nyerjem a directx10-es fps-t (fullHD very low minden, de még nvidiában is minden performance-ra állítva) le kell vennem a Screen Scale-t 70-re 80-ra. Nagyon pixeles így a játék, de még mindig jobb talán, mint alacsonyabb felbontással összemosódott fost látni vagy 100-as Screen Scale mellett 40-50 fpssel microlaggolászni.
[ Szerkesztve ]
-
spank0309
tag
Nálam nem esett az fps semmit, 70-80 van úgy hogy minden very low kivéve a látótáv, textura, aa ezek ultrán vannak.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
KisTücsök
addikt
válasz Jinxb1rd #1176 üzenetére
Az árnyékok azért nem annyira egyoldalú, mint amilyen pl a foliage volt. Összességében inkább előnyben van az, akinek kivan kapcsolva, de lehetnek olyan szituációk, ahol hátrányt is jelenthet. Ráadásul az előbbi nem nagyon szólt bele az fps-be, utóbbi viszont nem is kicsit.
Az a baj, hogy 2-3 hónap kellett mire nálam normálisan játszható lett (átlag ~60fps, kevés droppal, tiszta időben). Most megint majdnem ott vagyok, mint a megjelenéskor.
Na mindegy. EA. Meglátjuk mi lesz belőle, mire megjelenik. Ha egyáltalán megjelenik.
-
Jinxb1rd
addikt
Mentem egy kört, hát túl sok különbséget nem vettem észre. FPS dropot talán én se tapasztaltam ezúttal, kb ennyi.
We are only Stardust...
-
addikt
-
twi452
senior tag
Ez mondjuk nem baj
Eleve gond, hogy egy ilyen ki vesz észre előbb multi játéknál egyáltalán vannak grafikai beállítások.
Persze tudom kell, hogy krumplikon is fusson de akkor sem fair -
KisTücsök
addikt
válasz Tyler Durden #1171 üzenetére
berhelt?
Eddig 60 körül mozgott, most 40 körül. Két kört mentem. Persze lehet másnak nem lesz ilyen gondja.
Indítási parancsokat meg a graf beállításait is lehet át kéne variálnom. Megjelenés óta nem nyúltam hozzájuk.
-
addikt
-
saen
Topikgazda
Éles a heti patch.
-
spank0309
tag
válasz KisTücsök #1156 üzenetére
Legjobb bug... Akkorákat szoktam menni akkor mint atom, mivel hallom ha jönnek ők meg nem hallanak az esőtől. Bár mostanában nem adja be....
@olle: Nekem az a furcsa hogy nincs ott az oszlopnál az AK, se a karakter. Kicsit jobbra néz az egész háttér.
[ Szerkesztve ]
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
olle
senior tag
-
olle
senior tag
A nyamvadt Flash-t javítsák ki már végre Ha 10 méteres körzetben robban a közelemben akkor 7-10 fps Kicsit idegesítő.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
saen
Topikgazda
A havi nagy patch jövő héten jön.
-
olle
senior tag
válasz jkrisztian #1140 üzenetére
Igen.
Nem.ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
jkrisztian
aktív tag
Az létezik, hogy cipőben jobban hallják a lépteimet az ellenségek mint cipő nélkül? Az tuti, hogy a csapattársaim lépteit halkabbnak hallom ha nincs rajtuk cipő. Cipő nélkül talán lassabb a movement speed?
Amúgy iszonyat király a játék, végre elkezdtem magyarokkal squadolni.
[ Szerkesztve ]
-
mk86
tag
Hali! Offline a játék. Frissítenek?
NZXT Phantom 410, Corsair 550 W , Asus Maximus VIII-Gene, i7 6700K, Corsair H80i, MSI GTX 1080ti , 16 GB HyperX Blue DDR4 1600 mHz, 480 Gb Kingston SSD, 240 Gb Corsair SSD, 1.5 Tb WD HDD,
-
spank0309
tag
saen: Nem akarsz Topic gazda lenni?
-
vzsryl
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #1130 üzenetére
Engem is mindig azzal szednek ki 2-3 lövésből, hiába van legalább 2-es szintű cuccom mindenből... Bezzeg amikor sityak nélküli emberre rátornászok SKS-sel egy tárat, robban a vére folyamat, mégis én halok meg.
Egyedül a fos M16 adja nekem, pedig ahogy figyeltem nem túl OP mások számára...megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
saen
Topikgazda
Szerintem meg a kérdező oldaláról ez teljesen lényegtelen. Akik fel lettek sorolva, a streamerek között top játékosok, mindegyik rengeteget nyer és lehet tőlük tanulni bőven. Az meg, hogy kit fog nézni, az sokkal inkább személyiség, illetve stílus függő, ezt meg el tudja dönteni ranglista nélkül is.
-
addikt
válasz DrTechnoid #1129 üzenetére
MW2-ben az UMP 45 volt a legjobb fegyver, mondjuk szerintem itt is
-
őstag
válasz gyuribácsi88 #1106 üzenetére
Ki ne vágyna egy kis Akimbo G18 érzésre 2010ből,????? Ha valaki tolta az MW2-t akkor tudja miről beszélek
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
lemusz
addikt
#1125-1126 ben & saen: Na látjátok ezért is lenne jó, ha lennének professzionális lanok, szponzorok, díjazások, egy kompetitív PUBg-vel foglalkozó oldal, ranglista... mindjárt objektívebb képet kapnánk a skillről, mert ezek mind csak szubjektivitások, ki kit kedvel jobban, kit néz szívesebben...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Hauptmann #1118 üzenetére
Mondjuk onnan, hogy először nekem is hdd-re lett rakva a játék és elég idegesítően töltögetett össze-vissza az elején?
Illetve játszottam együtt egy gyerekkel, aki ugrani nem tudott velünk időben, mert nem töltött be neki a játék időben. Azt mondta, hogy csak az első játéknál tölt ennyit, de épp elég volt ahhoz, hogy valaki a lassan betöltő társaival együtt a térkép szélén lelőjje.A linkeléseket köszönöm mindenkinek, majd megnézem őket.
We are only Stardust...
-
saen
Topikgazda
Szoktak duozni igen. Én Grimmz stílusát nem kedvelem, ezért nézem Anthony-t. A carry dolog meg viszonylagos, van amikor egyiknek megy jobban, van amikor a másiknak. Szerintem kb hasonló képességű a két játékos. Ma reggel pl Anthony csinált 17 killes solo wint, meg két béna csajt carry-zve 20 killes squad wint. És még lehetne sorolni bőven az ilyen eredményeit...
-
őstag
-
Hunbeast87
senior tag
válasz spank0309 #1120 üzenetére
Nem tudom figyelted-e, de még nincsen topikgazda.
(#1118) Hauptmann : Nálam is előfordult már, hogy a repülő is elindult, mire hajlandó volt betölteni a játék, de ez tipikusan csak a napi első indításoknál van nálam..
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
spank0309
tag
A topic gazda megcsinálhatná a fejlécet, bele lehetne írni egy csomó dolgot pl. ezeket a droppos dolgokat is mi spawnol és mi jön repülőből milliószor kérdezték már...
-
lemusz
addikt
válasz Jinxb1rd #1114 üzenetére
Grimmmz nevű amerikai faszit tudnám ajánlani, nekem is úgy mutatták, nagyon állat a gyerek. Magyarok közül, ha nagyon akarnék se tudnék kit mondani egyébként...
-
Jinxb1rd
addikt
Tudnátok linkelni pár professzionálisabb playert (magyar nem érdekel), akitől lehetne tanulni?
Amúgy tényleg hülyeség összevetni a cs-vel a játékot. Egyrészt teljesen más a játék, másrészt a cs:go krumplin is játszható. Nyilván, akik krumplin játszanak, nem fogják elindítani, megvenni ezt a játékot tekintve, hogy már az is problémát jelent, ha valaki merevlemezről játszik vele és nem ssd-n (nem tölt be időben). Hát még a kezdetleges optimalizációról nem is beszélve.
CS-nek meg mekkora múltja van, mikor jött ki a Hal life 1 cs?
És igen, ezen felröhögtem, hogy valaki azt írta, hogy skines fegyókért harcolnak a játékon belül. Ez a megállapítás honnan jött, silver 1 level?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
KaraDani
addikt
Miután több volt ilyen jelleggel a troll mint a normális player, mi már rég inkáb 3-an játszunk, minthogy egy random 4-et beengedjünk.
-
Hauptmann
addikt
M249 csak air drop-ból van? Én még egyszer sem találtam. Igaz, Kar98k-t sem, pedig az van elszórva néha.
-
HoyHoy2
tag
Nem mondtam, hogy teljesen haszontalan. Viszont ezen esetek száma amit te is írsz elenyésző lesz játék alatt,az eddigi utólag betett fegyverek sokkal többet hozzáadtak a játékhoz és a játékmenethez mint ez fog, véleményem szerint. Aztán lehet mindenki majd ezt keresi mindenhol
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
Burki
aktív tag
Erre van egy nem tul etikus megoldas. Ha nem reagal, nem segit, sot, inkabb hatraltat, akkor lelovod, kilootolod, es lehozod a meccset egyedul.
De persze ezt csak olvastam, hogy van ilyen.
(#1105) HoyHoy2:
simán lehet olyan szituáció a játék során amikor egy red dottal ellátott, esetleg supressoros glock jól jöhet... pl ki akarod lőni egy jármű kerekeit,hogy a mögötted érkező ne tudja használni, stb...Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
addikt
A mostani pisztolyok is jók szerintem a glock automata módban csak nagyon közelről lesz jó, mert villámsebességgel kiszórja a tárat.
Amúgy nem is tudtam hogy lehet menni random emberekkel is squad-ot, tegnap kipróbáltam, hát valami félelmetesen bénák voltak a csapattársaim, kifosztották a földalatti raktárat, majd nekem hagytak egy scar-t, töltény nélkül, így csak egy pisztolyom volt, míg náluk minden ami csak kell, ennek ellenére nekem kellett megoldani mindent, egy darab 1911-es pisztollyal. [link]
-
HoyHoy2
tag
twitter szerint igen, de kérdés mikor fogod használni, kétlem ha az első 5 percen valaki túl van, majd azt fogja elővenni bármikor is. Talán arra jó lesz, hogy ebben a kritikus 5 percben x%-al több esélyed lesz nem hulladékot találni Persze +1 dolog lesz magában a játékban, ami egy jó dolog, de nem sokat fog hozzáadni az élményhez.
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
Årpi
őstag
Úgy néz ki a Glock automata módban is használható lesz és még red dotot is rakhatunk rá,végre használható pisztoly érkezik a játékba?
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
addikt
Haha CS, már 10 éve is untam, most meg akkora sláger mint az állat, miközben annál bármi jobb, még a bf1 is. Az a nívó hogy mennyien nézik? Egymillió légy nem tévedhet.
-
lemusz
addikt
Ízlelgetni kell még, mint a jó bort. Jó látni, hogy próbálgatják kompetitív irányba is terelgetni a játékot, mert izgalmas lanok lehetnek, szponzorok és csapatok, növekvő játékosbázis és a többi. Egyetlen félelmem csupán hogy ez korai még és óhatatlanul is csalásokat/csalókat generál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla