Új hozzászólás Aktív témák

• lemusz

addikt

i5 3550 @ 3500Mhz
    2x4GB @ 1600Mhz cl10
    GTX 950 2GB
    win7 64bit

Tegnap este kezdtem el a játszadozást, jöjjön hát egy friss tapasztalat! Első meccseimen néha kifagytam, emiatt kicsit ideges lettem. A kifagyás minden egyes alkalommal a repcsiből való kiugrást követő 5-10 másodpercben, zuhanás közben volt. Kép és hang megáll, nem reagál semmi, feladatkezelőben offolás. Különböző video beállítások mellett is ugyan úgy megtörtént. Ideges voltam, még a refund is megfordult a fejemben. Aztán elkezdtem logoltatni AIDA-val a gépet és mint kiderült a procival semmi probléma, 70-80% között hajtotta a játék, ugyanakkor a 8 giga memóriát szinte teljes egészében felfalta, valamint a videomemória is hasonló képet mutatott, kifagyás előtti pillanatokban 100%-ra telítődött a GTX950 2 gigás vramja.

Megoldás: Átraktam SSD-re a játékot és engedélyeztem windowsban egy 2 gigányi lapozófájt, ugyancsak az ssd-re. Ez korábban le volt tiltva. A kifagyások megszűntek, bár zuhanás közben azon a kritikus ponton beesik 5-6 fps-re, ekkor lehettek a kifagyások.

Konklúzió: 1280-ban very low beállításokkal egyébként elérhető a 120 körüli fps szám is, fullHD-ben ugyancsak very low mellett 30-60 fps. Az fps szám ugyanakkor nem stabil, random laggok vannak még indokolatlanul is loot közben 80-90 fps-ről gondol egyet aztán beesik 1-2 másodpercre 20-30-ra. Még nagyon optimalizálatlan a játék, remélhetőleg csiszolnak rajta, mert nagyon szabadjára van engedve a memóriahasználat. Pont emiatt a 8 giga ram már nagyon necces, de a videokártya és az azon lévő memória mennyisége inkább a kritikus pont, nagyon ajánlott a 4 giga vagy még ennél is több vram.

2,5 óra játék után sikerült egy második hely @ solo @ 2 kill @ 99 player. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák