Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg megoldás az állandó crashre. Megvettem de 100% -ban crashel a játék. 99% ban akkor amikor tab-ot nyomok.
Ez az üzi "We are very sorry that this crash occurred. Please help us track down and fix this crash by providing detailed information about this."
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
válasz spanglee001 #15978 üzenetére
az első megvolt, a másodikap épp intézem, a hyper threding kikapcsra van tutorial így hirtelen?
-
marec1122
senior tag
válasz spanglee001 #15982 üzenetére
jah be kéne lépni a biosba. De sajnos az SSD miatt gyorsabban a bootol az op rendszer minthogy be kapcsolna a billentyűzetem és mivel a háztatársban levő másik billentyűt nem ismeri fel az alaplapom így nem tudok belépni a biosba. mindjárt szétb.sz az ideg. hihetetlen. szerzek vmi billentyűzetet aztán megpróbálom azt is.
Köszi a segítséget.
-
marec1122
senior tag
válasz spanglee001 #15988 üzenetére
végül be tudtam jutni de a 4670 nek nincs hyper treading opciója. vga drivert frissítettem. a steames helyreállítás megvolt. Így is crashel amikor lootolok sajnos :S. Kár mert nekem nagyon tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
Vettem még 8 giga RAM ot a gépbe hátha de sajna nem az a probléma. Úgy tűnik nekem azért crashel a játék mert kevés a 2gb gpu memória a 770-ben. Erre van bármi megoldás azon kívül hogy új vga-t veszek?
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
válasz Create. #16130 üzenetére
Szia.
Igen letöltöttem és frissítettem az ajánlott drivereket illetve kirpróbáltam window és nem window modban is futtatni, sajnos egyik sem jött be. De ahogy néztem most bennt hagytam a teljesítmény figyelőt a gpu tényleg 99 százalék felett pörög játék közben, ebből következtetek arra hoyg az lehet gond, még úgy is hogy minden very low ra van rakva. (bár nem értem mert az enyémnél jóval gyengébb kártyákkal is futtatják ezt a játékot gond nélkül)
Végső elkeseredettségemben lehet nyomok a hétvégén egy rendszerújrahúzást hátha az segít.
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
válasz Bobó_20 #16147 üzenetére
burn in tesztet futtattam rajta, sztem ma ráengedek egy aida64 stressztesztet meglátjuk mi lesz, illetve van ha jól emlékszem a lightning vga-mnak van ventillator vezérlője ami mutatja a hőmérsékletadatokat megnézem azzal is. ennyiből csak lesz annyi infom ami kiadja ha hőgondok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
-
marec1122
senior tag
nos futtattam a játékot úgy, hogy az msi afterburner és az aida64 közben monitorozta a hőmérsékletet, és bár a vga kicsit megmelegedett (78 fok) kis fan állítással lenyomtam 68 ra és onnan el sem mozdult, ennek ellenére is kifagyott. utána futtattam a ccleaner és a unigine heaven is pörgött egy 20 percet ezek meg sem kottyantak. Úgy látom a hardver gyengesége vagy a windows maradt mint hibalehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
Na végül mindent megpróbáltam szofver oldalról és így is crash-el.
-nvidia driver frissitése
-IObit álltal driverek frissitése
-ccleaner
-windows újrahúzás
-+ 8gb memóraazt hiszem a vga, alaplap, táp 3asból a vga lehet a gond
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
A linkelt képen látható a hiba bekövetkezése az újrahúzott rendszerrel.
Valami ötlet esetleg valakinek?Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Most írok utoljára reményeim szerint most már inkább jó tanáccsal. Szóval számtalan próba után úgy tűnik hogy az én problémámat az msi gtx 770 lightning gyárilag emelt órajele okozta. Miután afterburning programmal visszavettem mindent amit gyárilag feltuningoltak fagyás nélkül megy a game, már több ugrás óta.
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Az új training módban van lehetőség váltani tpp ről ffp re és ha igen hol leledzik ez a beállítás a az option listben (mármint az erre való gomb)?
-
marec1122
senior tag
sajnos nincs az említett opció. Jól értem hogy innentől nem lehet átállítani tppről fppre a játékot?? nemhogy training modban de tppbe sem?
-
marec1122
senior tag
valami frissítés van vagy csak simán sok volt neki a karácsony?:
-
marec1122
senior tag
mindenkinél elment a teljes settings. vido billentyű minden? a 2560*1024 menü miért nem volt jó? remek "update"
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
király. :S engem a frissítés után az fps dop is utol ért. 120dról megy 30 ra és nincs mit tenni. Király frissítés csak így tovább S
-
marec1122
senior tag
Sziasztok
a tapasztalatok alapján leszűrtem hogy akkor van fps dropom amikor lootolok. tehát ahogy lenyomom a tabot 120fps le 30-40-re. valakinek volt hasonló tapasztalat neadjIsten megoldás?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
A minap becrashelt a game. után folyton befagyott 1-2 másodperccel a map indítása után. Csináltam játék fájlok ellenőzését de nem segített. Utána átraktam egy másik drive ra hátha az ssd de ott is fagy újratelepítés után. Van valam iokosság amit meg lehet próbálni vagy kuk aa játék nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs