- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
"nekem high/med beállításon fullHD ban megy úgy, hogy a plusz fények meg minden szir-szar be van kapcsolva (kivéve MB mert az idegesít) és 60fps alá csak durva biolabos csatáknál esik 45-50 környékére."
Ne haragudj, de tisztában vagy azzal, hogy milyen hardvereid vannak?
Amúgy az összhatása tényleg jó a PS2-nek, nekem is bejön én is elámultam. Akkor rosszul fogalmaztam, mert én a gépigényéhez képest mondom a grafikát.
BF3 után neked főleg jó lehet egy ilyen színes játékkal játszani, mert a BF3 kb. csak a kéket ismeri.
A napsütés ahogy megcsillan a dolgokon tényleg mindent széppé tesz, ahogy a színes köd effektek is vagy a monumentális épületek.
De pl. nézd meg a befagyott folyómedret. Nincs ott semmi. Üres pusztaság. Mit kell számolnia a gépnek? Az a megcsillanó effekt olyan összetett?
Amúgy Amerish néz ki a legjobban. Ott már sűrűbb lenne a növényzet is... de szerintem épp azért játszik ott a legkevesebb ember, mert a több dolog miatt ott fut mindenkinek a legrosszabbul a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- PlayStation 5
- SörcsaPH!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- Synology NAS
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest