- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Klaus Duran: RCS
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Blade_W
üzenetére
Első belépéskor ideális, mert hamar oda dob, és utána elvileg lehet spawnolni a környéken.
Engem a K/D ratio nem igazán érdekel, fontosabb, hogy hamar a frontvonalban legyek
, és néha egész jó helyre dob le... volt már, hogy a mediccel meg tudtam C4-ezni egy tankot, mert pont a dombon fölé dobott. De az esetek 50%-ában tényleg instant halál, mielőtt mozdulni tudna az ember.Egyébként azt nem értem, hogy amikor a fél térkép a miénk, és rányomok a redeploy gombra, akkor hogyhogy összesen 3 (igen, HÁROM) pontot ad a teljes területünkön respawn lehetőségként? Elvileg minden területen van egy éledőpont, amit lehetne használni, ha az SCU rendben van, és nincs rajta visszaszámlálás.
És egy újabb érdekes tapasztalat a tegnapi 2 óra játékból: 5 vagy 6 alkalommal sikerült 1 v 1 ben mindkettőnknek eldőlni úgy, hogy kézifegyvert használtunk. Azért ez nem kicsit vicces. Azért lehetséges, mert túl nagy az időintervallum, még a közelharcban is, amíg a lövedék a kilövéstől eléri a célt. Simán emelniük kellene minden lövedék sebességén egy jó 50%-ot. Egyrészt reálisabb lenne, másrészt ezeket a nevetségesen hülye helyzeteket is csökkentené.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Óra topik
- Hardcore café
- Robotporszívók
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és néha egész jó helyre dob le... volt már, hogy a mediccel meg tudtam C4-ezni egy tankot, mert pont a dombon fölé dobott. De az esetek 50%-ában tényleg instant halál, mielőtt mozdulni tudna az ember.