- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Az miért van, hogy a térképet nézve a képernyő egyik fele full fekete, a másik felén meg látok mindent...és csak akkor lesz kép a sötét részen, ha elkezdek belezoomolni? Azt hittem, valami videóbeállítás, de már minden ultrán van, és így is rossz a kép a térképen.

-
vaakuum
addikt
Melyik szerveren érdemes mostanában játszani?
Ha jól rémlik, régen a Cobalt és Miller szervereken volt karakterem. -
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A sundi az oké, azzal sokat játszottam és ismerem, de mostmár a fiammal duóban is tudjuk tolni, viszont squad leader eddig még soha nem voltam, mindig csak csatlakoztam valahová.
Hol lehet megvenni? Minden karaktertípusnak külön külön valahol ott, ahol az osztályt kell fittelni? -
vaakuum
addikt
squad deploy pontot hogyan tudok letenni? Melyik gomb beállítást kell keresni a bindek között?
Vagy ezt venni kell? -
vaakuum
addikt
Miután elindítom a játékot, automatikus becsukja magát, és visszarak az asztalra... legutóbb nem volt ilyen. Karbantartás van, vagy mi lehet az oka?

-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha a biolab búrája alatt van a beacon egy belső épület tetején, akkor a búra alatt tud tud spawnolni az épületek tetején? Olyankor nem ledobja egy kapszulában, és a búra külső felületén landol?
-
vaakuum
addikt
Az normális, hogy biolabban a B pontnál egy heavy először benn az épületben harcol, aztán fél perc múlva fent van az épület tetején kívülről?

-
vaakuum
addikt
Ez nekem annyira érdekes, hogy mostanában egy játékot nem azzal kezdenek az emberek, hogy benéznek az optionsba, és személyre szabják ...

Nem is indítok addig semmilyen játékot, amíg azt át nem rágtam rendesen. Már a beállítható funkciókból is egy csomó minden kiderül a játékról, arról nem is beszélve, hogy a legritkább eset az, amikor nekem a WASD-n kívüli funkciók a számomra természetes helyre vannak bindelve
-
-
vaakuum
addikt
Megjelent a bal felső sarokban lóméretű betűkkel, hogy PhysX > CPU
Ez egyrészt zavar, mert mit keres ott, másrész az nvidia pultban automatikus kiválasztás van beállítva, és az a 980-at ismeri fel physx vezérlőnek.Kezd az agyamra menni az nvidia drivere, nem tudom, hogy lehet ezt letakarítani a képről.
-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem a rekordom egy toronyágyúval keletkezett, valami 54k Xp egyhuzamban, nem tudom, ez mennyi lóvéval járt. Aztán egy morcos infiltrator kihegesztett belőle, és bár lelőtem, az ágyút is szét kellett csapni....persze utána egy másik enginer vágódott be elém, amit nem értek, hogyan csinálják, mert nekem sokszor még a szöveget sem kezdi el kiírni, hogy nyomjakt CTRL-t, mikor más már be éppen száll befelé.
-
vaakuum
addikt
Valami update mászott fel az imént indításnál ...
-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
27 collon, 2560-as felbontásban talán még így is többet látok, mint fullhd default beállítással. Bár lentebb már nem szívesen venném, az már nagyon csőszerű látványt adna, azt hiszem.

-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát akkor asszem nem repülök
. Hülye lennék egy totál ellentmondó irányítással szenvedni, hogy később meg a normális beállítással ne tudjak repülni.
Egyébként tegnap feltűnt, hogy hiába vettem minimumra az összes opciót, meg 45-re a FOV-ot, nagy csatákban ugyan úgy beesik 35-40 fps környékére. A proci nem bírja, hiába megy 4.5-ön.
Remélem nemsokára jön úgyis az ártalam várt játék fps része, és akkor válthatok végre.
-
vaakuum
addikt
Nem tudom elindítani ajátékot, minden indításnál visszadob a windows asztalra.

Honlapon nem találok infót, hogy most karbantartás van-e, vagy miért.
Másnál sem megy? -
vaakuum
addikt
Hogyan lehet a repülőknél megcserélni a csűrést és az oldalra fordulást? Az összes repülős játékomban fordítva van

-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A cpu magok is nagyrészt malmoznak, el is kezdtem fentebb venni ezt-azt. Bár igazi nagy csatába tegnap nem keveredtem, arra törekszem, hogy azért ott is nagyjából meglegyen a 60.
Meg a kisebb (45-ös) FOV értéket is kipróbáltam tegnap, tényleg sokat számít, hogy bár nem látok annyi mindent, nem olyan kicsik a karakterek. Viszont feltételezhetően ennek is erősen köszönhető, hogy annyi tartalék maradt mindenben. -
vaakuum
addikt
válasz
Oderator89
üzenetére
Köszi!
Mondjuk ezt a Core-t rakja jobbra-balra a rendszer részt nem értem, de az már egyértelmű, hogy nem nekem kell ezzel foglalkozni.
Pláne, hogy gyakorlatilag a siló és Hive kivételével mindent certért lehet kinyitni, nekem meg abból van a legkevesebb... -
vaakuum
addikt
Azt hiszem majd kipróbálom lentebb vett részletességgel is, hátha... de nagyon idegesítő, hogy sokszor mire észreveszem az ellent, vagy fordulnék oda, már dől rám az áldás...meg egymás körül ugrálva háttal áll nekem, mikor meghalódok...
Ez fullra a szervernek köszönhetem, és ha megfeszülök sem tudok tenni ellene semmit?
Apropó, bázis... ha ledobok egy silót meg egy hive-ot, akkor az fog termelni győzelmi pontot minden 1000 alapanyag elhasználás után?
Érdekes dolgo ez a bázisozás, tegnap volt olyan bázis, ami körül a 3 területen folyamatos harc dúlt, mégis vígan elvolt a bázis...Pl. a 10%-on működés mit jelent pontosan?
a) ez azt hjelenti, hogy a HIVE 10000 finomítás után ad 1 pontot,
vagy
b) egytized sebességgel finomít (sokkal lassabban), de ezer nyersanyag elhasználás után ilyenkor is ugyan úgy adja az 1 pontot? -
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Néztem káoszban, nálam is beesik 30-ra simán...

-
vaakuum
addikt
Reggel hirtelen jutott eszembe az fps kérdéskör, így nagy csatát így nem tudtam ellenőrizni a rendelkezésemre álló 5 perc alatt... valamelyik lab-ban voltunk vagy 12-en, meg vagy 4-5 enemy ármánykodott, így nálam 58-59 fps 2560*1440-ben. Majd igyekszem nagyobb akcióban is megnézni.
-
vaakuum
addikt
Van optionsban lehetőség fps kiíratásra, vagy mindenképpen külső progi kell hozzá?
Valahogy nem tűnt fel, lehet csak átsiklottam fölötte?
-
vaakuum
addikt
Ok, akkor ez ilyen...Tegnap este előszedtem úgy, hogy már vagy 2 éve nem játszottam fps-t, és hát inkább szenvedésnek éreztem, mint játéknak. Rengetegszer nyúltam ki ház sarka mögött, meg fedezékben. DE ha ez technológiai, akkor érthető.
Nyilván 40 közelében a reflexeim már közel sem olyanok, mint régen, de pl. azon is megdöbbentem, hogy 3 MAX, meg 12-15 egyéb játékos által géppuskákkal, gránátokkal, rakétákkal tűz alatt tartott ajtóban felvillan egy sniper, és egyetlen lövéssel kilövi a mérnökömet az állványos géppuska mögül... aztán újraélesztésem után ezt még 2-szer eljátssza...Azt hiszem annó akkor játszottam utoljára, amikor egy bázison 2 osztag kergetett 2 enemyt, akik közül az egyik mérnökként tudott repülni és láthatatlanná válni, illetve golyóálló volt. Jelenleg hajlok arra gondolni, hogy még mindig akadnak "anomáliák" a játékban.
-
vaakuum
addikt
Az normális ebben a játékban, hogy a karakter rendszeresen valahol a fedezékben, vagy ház sarka mögött esik össze? Sokszor járok úgy, hogy amikor kirajzolja az utolsó lövés vonalát az a ház sarkán át érkezik.
Ennyire nagy a gépem megjelenítésének a késleltetése, vagy a netkód gázos, esetleg a karakterek hitboxa van ennyire elcsúszva?
-
vaakuum
addikt
Tegnap este ismét tapasztaltam, amit már korábban is, de akkor nem tulajdonítottam neki nagyobb figyelmet, mert hamar elmúlt, még játék közben.
Tegnap viszont játszottam vagy 1 órát, és a mérnökkel nem tudtam dobálni a lőszert. Semmit nem csinált a beállított gombra. Biztos, hogy nem a gomb a kontaktos, mert medikkel meg szépen nyomta az aurát...
Kellemetlen
-
vaakuum
addikt
válasz
Voluman
üzenetére
NEm találom, bármi is legyen ez....
Itt áll a karakter, előttem áll az ellenség. Ha ESC-et nyomok, akkor a térképre rak ki, ahol nem látok neveket, de ezt a social menüt sem. Még keresem, de jelenleg nagyon nem értem...szerk: megvan ...az xy killed you sort kell keresni, abban kattintható a név

-
vaakuum
addikt
pfc ntg777
valami csítet tol a srác, 20 ember nem bírta lelőni...és mindig maxon van a pajzsa és az élete is mikor meghal ...A haverjai cifrábbat is tolnak: láthatatlan sérthetetlen heavy, orvos, stb... szép csapat. Azt hiszem, így lehet gyorsan kiábrándulni egy játékból...
-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ezmiez.

-
vaakuum
addikt
Training pályán próbálgatom a light karinak a jump jeteket, de nem tudom, hogy érdemes-e a drágább icarus-jump-jetet fejleszteni? Úgy tűnik, hogy a normállal magasabbra lehet menni egy picivel, csak sokkal lassabban.
Érdemes az icaruson gondolkodni, vagy mehetnek a certek a normálba? Mik az ingame tapasztalatok, hosszabb távon melyik éri meg jobban? -
vaakuum
addikt
[Ez a DataSheet] nagyjából aktuiális szerintetek?
-
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
De, mert ott regeltem. Nem tudtam, hogy melyik szerver a látogatottabb...
Csak azóta van egy ilyen érzésem, hogy nem a Miller a pörgősebb. Persze lehet tévedek, kezdő vagyok még, sok mindent nem tudok.
Meg amikor Vanut is kreáltunk, a szerverválasztó listában fel sem hozta a Millert, csak a Cobalt-ot mutatta, mint EU lehetőség.
-
vaakuum
addikt
A gyerekkel a hétvégén kellett játszani mindhárom frakcióval, és a pirosak a Milleren vannak. Volt egy olyan érzésem, hogy a Cobalt mintha sűrűbben látogatott szerver lenne. Milleren volt olyan, hogy a frissen megnyíló térképen még egy jó félóráig 2-en próbáltunk területet foglalni, és véletlenszerű létszámmal, 2-4 ember védte...
Mondjuk az A-B-C pontok között körbe-körbe rohangálva, és közben a generátort túlterhelgetve adta ám a certet rendesen, csak mégis furcsa volt. -
vaakuum
addikt
a training pályán próbálkozok, de bizonytalanság van ezerrel

Egyébként amikor gránátvetőt teszek a fegyver alá, akkor mivel lehet lőni?
A tertiary fire (vagy nemtudom mi a pontos neve) nem működik (vagy legalább is nem találom, hogy mire való), és a lövéstípus váltás is csak a gépfegyver lehetőségeket váltogatja. Egyszerűen nem tudok gránátvetővel lőni, hogy kipróbáljam...

-
vaakuum
addikt
Nézegetem a kézifegyvereket, de nem tudok dönteni...
Mérnöknek mi lenne a legjobb, amivel távolra is jól tud lövöldözni, tud 3-as sorozatot, és lehet rá infrás távcsövet és kompenzátort tenni? Lassan arra is fejlesztenem kellene, mert az alapfegyverrel botrányos a teljesítményem. -
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az "interact" gomb használatával lehet túltölteni generátort? Mert leírásban "use" gombot láttam, de olyat nem találok...viszont az "interact" meg nem működik
Vagy előbb mindenképpen el kell foglalni a kijelölt A, B és C pontokat? -
vaakuum
addikt
Amerish és Esamir miért lezárt terület?Az egyik a pirosaké, a másik meg a liláké...

Ennyire kevés játékos van, hogy ezzel tartják az embereket egy térképen? -
vaakuum
addikt
A régmúltból arra emlékszem, hogy a sima turret nem nagyon volt használható, csak fedezéknek főként. Tegnap ki is próbáltam ismét, kétszer álltam le lövöldözni vele, mindkétszer kiszedtek 30 másodpercen belül mögüle.Ráadásul úgy tűnik, a kékeknek nagyobb lyuk van elől a pajzson
. A rakétavetőset meg régen sem tudtam használni, a célzás nem ment vele, pedig próbáltam sokat
. Egyszerűen nem állt rá a kezem.
Viszont ahogy látom, van valami automata turret is, az csak a MAX-ok ellen jó közelről, vagy a gyalogságot is "ritkíccccsa" ? Mert lehet akkor inkább arra tolnám majd később el a certeket.
A hegesztő az utolsó előtti szinten, meg a lőszeres csomagon is fejlesztettem egyet. Ebből mindig csak egyet fog tudni dobni, vagy később több pontban is lehet egyszerre lőszercsomagom?
Ruhára érdemes valamit fejleszteni az elején?Más: cert és xp között mi az összefüggés?
Meg van valami implant is, amire nem jöttem rá, hogy mire való és hogyan tudom használni, ellenben faszán lemerült
. Kell vele foglalkoznom, vagy hosszú távon az valami real-money fizetős cucc? -
vaakuum
addikt
Elindult igp-vel, alacsony felbontáson, főleg low értékekkel....legalább elkezdhetek vele ismerkedni. Generáltam sárga-kékeknél gyorsan egy karit, végig is vertek minket vagy 3 szektoron...egy fél óra, és folytatom

Ránézésre azért voltak változások is, meg amúgy sem emlékszem mindenre... de a legelső úgyis az, hogy a legtestreszabottabb billkiosztást megcsináljam, és rögzüljön a használata alap szinten
Kérdés: a karakterek mozgása (futás, ugrás) csak nekem tűnik lassúnak, vagy tényleg kicsit nehézkesen mozognak?mérnöknek mire érdemes gyúrni a hegesztőpisztoly után?

-
vaakuum
addikt
Bár még nincs VGA-m, de gondoltam felrakom a játékot, és megnézem, hátha lehet valamit szüttyögni IGP-vel... rögtön azt kérdezi, melyik frakcióhoz szeretnék tartozni...szervert négyet mutat összesen, ezekből az eu szervernek jó a pingje, a többi 100-200 magasságában. Meg a populáció is az eu-s szerveren közepes. Gondolom, akkor oda kell menni.
-
vaakuum
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Akkor tuti ment a levesbe két frakció karaktere is.
Hol, melyik szerveren van most a legynagyobb élet? (tudom, Feró már megmondta, hogy [ott van a nagy élet] -
vaakuum
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem igazán emlékszem, itt is választani kell szervereket, hogy melyiken akar az ember játszani?
Ha igen, akkor meg kell néznem, hol volt/voltak karakterek, de van arra valami statisztika, hogy melyik szervereken van még rendesen élet? Mikor abbahagytam, akkor a nekem játékra fordítható idő felében minden harmadik bázison bóklászott 2-3 ember, és egy-egy szektor elfoglalása volt, hogy 20 perc 1 vs 1 játék volt.
-
vaakuum
addikt
Lehet újra kellene raknom a játékot, mert a gyerek emlegeti... telepített állapotban tokkal-vonóval mekkora helyet foglal?
-
vaakuum
addikt
Azt jól érzékelem, hogy az NS fegyverek szórása sokkal kisebb gyakorlatilag minden kategóriában, mint pl. a vanu vagy a terran oldalon?
Eredetileg a heavynél tűnt fel az NS 15M, mert annyira sokszor lőtek ki vele, hoyg kíváncsiságból megnéztem a Training pályán. Meglepően jó szórást produkált hasonló konfigok esetén még nagy távolságból is. DE kb ugyan ezt gondolnám az ns11 esetében is. -
vaakuum
addikt
Akkor mit lehet csinálni, ha egy túlterhelt generátort visszalassítanak, és utána egyszerűen nem engedi újra a túlterhelését??? Mindeközben a foglalási pont visszaszámlálás még nem megy, hogy reménykedni lehessen a nullára érése utáni újabb próbálkozási lehetőségben...
-
vaakuum
addikt
Instant action ledob olyan területre, ahol senki...sem ellenség, sem saját csapattárs nincs...miközben két helyen villog a térkép a harcoktól. Persze jó távol, hogy 5 perc alatt se lehessen gyalog elérni...alapanyagom meg nincs.
-
vaakuum
addikt
A későbbiekben lesz esetleg remény arra, hoyg a ping problémáim javuljanak? Nagyon úgy tűnik, hogy komoly késleltetéssel játszok, mert legtöbbször a karakteremmel már fedezékben halok meg, illetve sokszor már ki is vagyok lőve, mire én magam észreveszem a sarkon felbukkanó ellenséget.
-
vaakuum
addikt
Döbbenet, hogy a védett térbe még mindíg simán berobban a kívül lerakott akna.
Még mindig megpusztulok a vanu aknától akkor is, ha a golyóálló erőtér mögött állok a spawn roomban úgy, hogy tényleg semmim nem lóg ki...Ja, láttam már olyat is, amikor ellenség bedugta a puskacsövet, és úgy lőtt mindenkit halomra... meg MAX-et, ami beboxolt, és agyonütött...
-
vaakuum
addikt
NEkem is nyomdafestéket nem tűrő véleményem van a mai nap után...
Maxet javítom, mutatja, hogy egészuséges...amint abbahagyom a javítást, az élete ismét a felére esik vissza.A pirosak gyalogsági aknája meg egy nagy rakás fos... mégiscsak leírtam.
1) ledobom, erre 90 fokkal elcsavarodva esik le. vagy növényzetben pofára esik. foglalási pontnál nem lehet felrakni semmire, mert mindig az érzékelővel befelé rakja...bezzeg a másik két akna ...
2) berakom mindkettőt az ajtófélfa mellé, és a mex úgy járkál rajta keresztül az ajtónyílás közepén, hogy nem robban be alatta egyik sem. jön egy engi, és szétlövi puskával.szóval nem érzékel, szarul pozicionálható... ereje sincs, és nem is robban....
-
vaakuum
addikt
Az infinek nem működik a cloakja. Csak nálam, vagy általános feature?
-
vaakuum
addikt
MEglepve tapasztaltam, hogy az SMG-t minden karival tudom használni, nem csak az infivel, amivel eredetileg megvettem. Ez pozitív fejlemény, elég egyszer megvenni.
-
vaakuum
addikt
az előbb benéztem a teszt szerverre, gond nélkül működött. Az éles meg nem enged ben, azt mondja, hogy "There was an error completing your request. Please try again."
A hiba csak nálam van, és valami elcsesződött a tesztszerver miatt, vagy másnak sem megy jelenleg?
-
vaakuum
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Fontolgatom, hogy lassan beadok egy jelentkezést hozzátok. Remélhetőleg már nem vagyok nagyon lámer.
Csak az a baj, (már ha ez baj) hogy nincs konkrét kedvenc class-om, rendszeresen váltogatom őket a hangulatomnak megfelelően. Na jó, talán a sniper van legjobban kifejlesztve, és azzal van a legtöbb killem, mióta van smg-m
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most a vadászgép fejlesztésével kacérkodom, a Training pályán álló célpontok ellen használva már nem szoktam lezuhanni vele, csak néha

-
vaakuum
addikt
válasz
Creever
üzenetére
Nem tudok különösebb konkrétumot, és a hibát sem tudom reprodukálni. Csak ezt tapasztaltam a hét végén. Volt olyan turret, ami mögött 3-an görcsöltünk infiltratorok, és próbáltuk kiszedni belőle a vanu-t, de nem sikerült. Máskor meg pik-pakk működik, csak odaállok srégan mögé, és már pörög is az időzítő.
DE a legjobb, hogy volt olyan, hogy egy üres turretet (ami nem is mozgott) sem tudtam meghekkelni, hiába ugráltam körbe. Ráadásul nem is tudtam rendesen körbejárni, mert nem engedett az ágyúcsövek alatt elbújni teljesen az oldalához.
Ja, és a légvédelmi turretnél beáll az ember a két cső közé, és simán agyonlő...
Most a hétvégén magamhoz képest sokat toltam, mert elnyomtam egy 3 napos boostot.
Kapott is a billentyűzet rendesen, meg a gyengébb idegsejtjeimet is könyörtelenül utolérte az evolúciós szelekció
-
vaakuum
addikt
Sokszor nem lehet a turreteket meghekkelni. Nem adja be, mint opciót, hiába helyezkedek bárhová, bármilyen távolságba...ellenben simán meghalok a próbálkozás közben, mert agyonnyom, miközben forog...
Mondjuk a sima falikonzoloknál is egy rakás szutyok a kivitelezés, ott is táncolni kel előttel, mire engedi használni. -
vaakuum
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha nem pont az ajtókerethez teszem, hanem kicsit az ajtófélfától bentebb (ami lényeges lenne, hogy ne lássák és tudják kilőni kívülről) akkor egy medic a túloldali ajtófélfa közelében simán be tud szaladni, és csak a páncélzatát bukja. Ráadásul a lerakási távolságra sem sikerült még ráéreznem, mert néha éppen csak a maga orra elé ejti, máskor meg bedobja az ajtó közepébe.
Ráadásul valóban csak a jelölt szakaszon érzékelt mozgásra aktiválódik (ha aktiválódik, mert láttam már infiltrátort is átszaladni rajta cloakban), de minden irányba hat. -
vaakuum
addikt
nekem az aknával van tele a hócipőm...
A pirosakén sokszor egy orvos is úgy átsétál, hogy csak a pajzsát szedi le, én meg már 2 méterről megpusztulok a lilák aknájától. -
vaakuum
addikt
Ez szerintetek működne a játékkal?
Ha a hangulat a lényeg, és nem a k/d ratio.
-
vaakuum
addikt
Abban esetleg tudna valaki segíteni, hogyan tudnak néhány repülővel a levegőben egy helyben lebegni úgy, hogy az orra 45 fokos szögben lefelé mutat?
Próbáltam, hogy megdöntöm a gépet 0 sebességnél, és amikor elkezd süllyedni, akkor az emelkedésre kis "gázfröccsök", de ilyenkor nekem előre is halad a masinéria.
Mondjuk a madarak fejlesztése előtt előbb az infi kap egy normálisabb fegyvert, (mert az original puskájától már megőrülök, közelre annyira szór és lassú, távolra meg annyira lassú és gyenge, hogy néha 4 találat sem elég egy heavynek.), de azért néha beülök egy szúnyogba, és röpködök, amíg le nem lőnek.
-
vaakuum
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Egyedül lehetek Squad leader ?

-
vaakuum
addikt
ha megvettem az első szintű "spawn Becon"-t, akkor azt mivel tudom lerakni? NEm találom a setupban, bár lehet kiveri a szememet...
-
vaakuum
addikt
De amikor ott tolong a rengeteg ember ezen a szakaszon, akkor valakinek azért egy percen belül csak észere kellene vennie, merthogy a cloak is kikapcsol néha...bár maxon lehet sokkal táposabb. Arról nem is beszélve, hogy ha egyszer lejött a fáról, akkor szerintem nemigen tud visszamászni, tehát ha a fától elment a kőhalmokig, akkor utána már csak a fa törzse körül tudna elvileg ő is rohangálni

-
vaakuum
addikt
Ugye jól gondolom, ha a bázis kerítésének külső oldala mentén két fa és két kis kőrakás között (kb 100 méteres táv) 12 ember, köztük 3 infiltrator mozgásszenzorokkal 5 percig keres egy ellenséges pöttyöt, és senkinek nem sikerül még csak meg sem pillantani a playert, akkor az valahol a talajban közlekedik, vagy konstans láthatatlan és repülni is tud?
Mert el tudom képzelni, hogy vannak pro figurák az ellenség soraiban, de ez már kicsit hihetetlen, hogy ennyien ennyire bénák vagyunk... -
vaakuum
addikt
Elméletileg melyiket éri meg jobban a gyorstüzelő közelharci puskára rakni? A lézercélzót, vagy az első markolatot?
Ahogy én értelmezem, a lézercélzó csak a csípőből tüzelésnél segít, a markolat viszont távcső használatnál is ad némi segítséget. Vagy nem jól gondolom?
A távcsövek miatt lassabban emeli a szemhez a fegyvert, amikor célzott lövést akar leadni?
-
vaakuum
addikt
Az ok, hogy mellé lövök, de ami nekem fura, hogy sokszor nincs meg a homályos képe sem, pedig tuti, hogy mozog, és nagyjából az is biztos, hogy a közeli bozót, fa vagy kőrakás irányába. DE nem látszik belőle semmi...vagy legalább is én nem látom még így sem, hogy nagyjából tudom (vagy azt hiszem, hogy tudom
), hol kellene keresni.szerk: a Vanu lebegő tankoknak és MAX-oknak a lövedékének nincs ballisztikája?
-
vaakuum
addikt
Újabb kérdésem lenne:
Nem egyszer jártam úgy, hogy infiltrátort észrevettem, és elkezdtem lőni, miközben szaladt előttem. Egy darabig látszott a homályos sziluettje, villogott is rajta néhány kapott találat, de utána teljesen eltűnt, gyakorlatilag teljesen láthatatlan lett sík terepen, én meg csak össze-vissza lövöldöztem a semmibe. Hogy működik pontosan ez a cloak, mert engem viszont mindig meglátnak, ha sík terepen mozgok vele, vagy közel megyek vele az ellenséghez. -
vaakuum
addikt
Technikai kérdés: jól értelmezem, hogy a lézercélzó akkor hasznos, ha főleg csípőből lövöldöz az ember? Ilyenkor kisebb lesz a lövések szórása?
-
vaakuum
addikt
Tegnap elég jó kis csata alakult ki Indaron a Rashnu Biolabért... Mikor beléptem olyan fél hat körül, akkor a Biolab és a két szomszédja a pirosak birtokában volt, messze az ellenséges vonalak mögött, elszakadva a saját területektől. Aztán mikor tíz körül kiléptem, a Biolab még mindig ...
Ami kellemetlen viszont, hogy ahányszor kifagyott a játék, utána soha nem lehetett visszamenni, csak repülővel, meg motorral átszelve az ellenséges területeket. És elég sűrűn kifagyott. Úgy veszem észre, azt nem szereti, ha ha az ember olyan járműben vagy bázison akar Deployolni, ami a töltési folyamat közben tulajdonost cserél/megsemmisül/mozogni kezd
Kellene még faragni a kódon kicsikét.Mondjuk tegnap nem a certfarmolásra mentem, ezért volt időm bőven játszani minden karival
Tetszik a T2 Striker, ha éppen élve eléri az ember azt a részt, ahonnan már tudja használni. Úgy tűnik, eléggé tudja zavarni a légierőt, ha befogják őket, és utánuk eresztenek egyet. Aki nem nyomja a csalirakétát, abba lehet tolni a teljes tárat 
Meg a light is szimpatikus, hogy elérhetetlen helyekre fel tud menni, hogy onnan lődözzön. De hogy sniperek hogy a frnacba kerülnek fel olyan sűrűn a tornyok tetejére, az nekem felfoghatatlan. Engem sniperként soha nem dobott ilyen magaslatokra... Meg SMG-vel lőnek le olyan távolságból ahonnan én a félautomata mesterlövészpuskával is mellé lövök, ha nem tartom vissza a lélegzetet...
Lassan tényleg kell hozzá egy csapat, mert magányosan viszont tényleg más az élmény.Egyébként létezik f2p-ben olyan fps, ami nem ennyire épül rá a csapatjátékra?
-
vaakuum
addikt
Na mondjuk hasonlóval én is sokszor találkoztam... mivel rendszerint megnézem , hogy mivel lőttek ki, és azt látom, hogy lvl 1-2 karik 1000 certes EM4 longshottal meg Siriussal gyilkoltak meg ... De ezt eddig betudtam a korral járó rozsdásodásomnak, meg a külföldiek nagyobb fizetési hajlandóságának

Kíváncsi vagyok, tényleg van-e mögötte valami ármány, mert jelenleg nem nagyon tudok másik lövöldözős játékot, ami le tudna kötni legalább ennyire.
-
vaakuum
addikt
válasz
Blade_W
üzenetére
Első belépéskor ideális, mert hamar oda dob, és utána elvileg lehet spawnolni a környéken.
Engem a K/D ratio nem igazán érdekel, fontosabb, hogy hamar a frontvonalban legyek
, és néha egész jó helyre dob le... volt már, hogy a mediccel meg tudtam C4-ezni egy tankot, mert pont a dombon fölé dobott. De az esetek 50%-ában tényleg instant halál, mielőtt mozdulni tudna az ember.Egyébként azt nem értem, hogy amikor a fél térkép a miénk, és rányomok a redeploy gombra, akkor hogyhogy összesen 3 (igen, HÁROM) pontot ad a teljes területünkön respawn lehetőségként? Elvileg minden területen van egy éledőpont, amit lehetne használni, ha az SCU rendben van, és nincs rajta visszaszámlálás.
És egy újabb érdekes tapasztalat a tegnapi 2 óra játékból: 5 vagy 6 alkalommal sikerült 1 v 1 ben mindkettőnknek eldőlni úgy, hogy kézifegyvert használtunk. Azért ez nem kicsit vicces. Azért lehetséges, mert túl nagy az időintervallum, még a közelharcban is, amíg a lövedék a kilövéstől eléri a célt. Simán emelniük kellene minden lövedék sebességén egy jó 50%-ot. Egyrészt reálisabb lenne, másrészt ezeket a nevetségesen hülye helyzeteket is csökkentené.
-
vaakuum
addikt
Ez a játék programozástechnikailag egyre gagyibb...
most már a lövegtornyok sem hűlnek vissza... -
vaakuum
addikt
Ezt a bugos szutykot.
Esamirról nem enged át, merthogy tele van Indar, 17-iknek rak be várakozók közé.
Instant actiont nem enged, mert bár esamiron is villog a térkép rendesen, mindenáron az indarra rakna, de kiírja, hogy 17-ik vagyok a sorban, ezért oda nem mehetek... szóval instant action gomb FAIL
-
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
mondjuk esetemben az ff-et nagyban csökkentené, ha a javító és gyógypisztoly is olyan lenne, mint a melee, hogy gombnyomásra előveszi és használja, majd elengedésre visszaadja az előzőleg használt fegyvert.
Van hogy a tűz gomb miatt megsorozom a beteget, vagy tankot, mert gyorsabban lövök, mint fegyvert váltok.
Persze ezért is simán agyonlőnek azonnal, hiába az eredendően jó szándék. -
vaakuum
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Moskitó:
Ott a kérdésem igazából az akart lenni, hogy ha jól rémlik, volt egy 1 certes távcső, ami elvileg ad 1.25-ös nagyítást. (Azt megvettem minden járműre, amit egyszer is használtam). ezen elvileg van még néhány szint, amit lehet fejleszteni.
A mellette lévő ikon azt hiszem most így fejből, hogy 1.5-ös nagyítás, és 50 certbe kerül. De az első, (eredetileg 1.25-ös) ikonnak a második lépcsője is mintha 1.5-ös lenne, ugyan úgy 50 certért. Szóval akkor melyiket érdemes kinyitni? Vagy bármelyiket nyitom, adja mindkettőt?
Vagy az egyiknek nagyobb nagyítás lesz a végén?
Új hozzászólás Aktív témák

- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kellene még faragni a kódon kicsikét.
Tetszik a T2 Striker, ha éppen élve eléri az ember azt a részt, ahonnan már tudja használni. Úgy tűnik, eléggé tudja zavarni a légierőt, ha befogják őket, és utánuk eresztenek egyet. Aki nem nyomja a csalirakétát, abba lehet tolni a teljes tárat