Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter #7558 üzenetére
Röviden összefoglalva, ha elméletben sima ügy, megmondanád mit kell csinálni? Mert lehet van egy ismerősöm, aki megírná nekem egy sör mellett, ha nem több órás folyamat. Csak hogy tudjam, mit kérjek tőle.
-
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter #7554 üzenetére
Köszi, de ez nekem hottentotta. Reménykedtem, hogy van ennél egyszerűbb vagy legalábbis "kész" script, ahol csak át kell írni/ki kell tölteni az engem érdekelt dolgokat.
Na meg ez, ha jól sejtem olyan, hogy megnyitja a TXT-t online, és ott szerkeszthetem, és nem olyan, hogy rákattolok, és elszíneződik.Tudsz mutatni oldalt, ahol ezt a megoldást használják? Csak hogy legyen egy kiinduló pontom? Mert magamtól 99%, hogy nem tudok működő scriptet csinálni.
Btw jelenleg ezt a feladatot egy 634 bájtos TXT játssza el, de mondanom sem kell mennyire gáz, ha olyan gépen nézném, amin nincs ez a TXT, vagy hogy összehangolni 2-3 gép között
-
BullZeye
veterán
válasz
Speeedfire #7548 üzenetére
Köszi a tippet, akkor megyek oda kérdezni
-
BullZeye
veterán
Üdv
Lehetséges MYSQL adatbázis nélkül csinálni olyasmit, ahol fel van sorolva 6-7 sorozat, mellette pedig a 1-24-ig számok, és ha rákattolok az 1esre, akkor annak megváltozik a színe, és kiemelt lesz? Példának okáért
How I Met Your Mother 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10....
Esetleg ha tudjátok ennek mi a neve, akkor rákereshetnék neten, hátha van már kész script is, így viszont nem tudom mire keressek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Poco F7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest