- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Kivéve ha automatizálni szeretnéd a form feldolgozását."
Na de ez még mindig nem mond ellent annak, amit írtam. Automatizáltan is ugyanúgy benne lehet az isset() VAGY !empty() ellenőrzés...A felhasználótól érkező információ megbízhatatlanságáról meg szerintem nem kell különösképpen tárgyalnunk, ez evidens...
Nyilván kliensoldali ellenőrzés sehol nem vált ki semmiféle szerveroldali ellenőrzést, ezt mindketten tudjuk, nem is tartozik szorosan a témához.
Arról beszéltem, hogy az isset ellenőrzés azért sem hülyeség, mert kliensoldalon kiszedhet a formból a júzer elemeket, úgy postolja el, Te meg mondjuk ha nem nyomatsz egy isset() ellenőrzést, akkor lehet, hogy vizsgálod a POST tömb olyan indexét, ami nem is létezik, így kaphatsz egy notice-t.A JavaScript hiányával egyetértek, hogy manapság már nem érdemes foglalkozni, legfeljebb szerveroldali validálás szintjén. Mégsem értek egyet feltétlenül a checkbox hidden mezővel való kiegészítésének szükségességével, ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest