Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ahogy biker is írja vagy egy cronnal lenne futtatva a dolog és annak a kimenete lenne egy táblába rakva és a fő oldalon az lenne lehívva. Vagy minden egyes módosítás, új tartalom feltöltéskor lenne generálva a tábla.
Nem azzal van a gond, hogy nem tudom átírni, hanem hogy localhost alatt nem fordítok rá akkor figyelmet. Nincs annyi projekt, hogy külön ezeket kezeli kelljen.

Értem, igazad van ezzel kapcsolatban. Erre még nem gondoltam, mindig csak az volt a fő szempont, hogy én tudjam mit hol rontok el.

-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nekem van egy minden éjjel lefutásra ítélt fileom, abba beleteszem majd a cimkék kiválogatását és számolását, és ez fog megjelenni síme selectel, így gyorsul majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- Eladó Logitech G705 Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi