- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter #4100 üzenetére
hogy egymás utáni mysql_query-ket hajtottam végre, az a kódban meg elég csúful mutat, sokkal szebb, ha konkatenálom egy sztringbe a lekérdezéseket, majd egymás után végrehajtom MySQLi-függvényekkel, ahogy írtam.
Nem tudom, mitől szebb. Ha arra van szükséged, hogy 2 query-t lefuttass egymás után, akkor azt le kell futtatni egymás után, miért csúnya ez?Meg egyébként még nem dolgozom komoly cégnél, mint honlapszerkesztő
Annak idején az első munkámat úgy kaptam meg, hogy lóf*szt se értettem az egészhez. Konkrétan javascript-et az első, beugró feladatomnál írtam először.
mik azok a megoldások, amik a lehető legkisebb erőforrást igénylik, és a leggyorsabb megjelenítést eredményezik.
A valóságban ennél sokkal fontosabb, hogy olyan megoldásokat alkalmazz, amelyek részedről igénylik a legkevesebb erőforrást. Senki sem fog fizetni azért, mert megspóroltál 0.3% processzoridőt, vagy hogy 0.2 másodperc helyett 0.13 alatt jön be a weboldal. -
tob!as
tag
válasz
Meg egyébként még nem dolgozom komoly cégnél, mint honlapszerkesztő, most egyelőre szeretném magam minél jobban kiképezni, és megtanulni, hogy mik azok a megoldások, amik a lehető legkisebb erőforrást igénylik, és a leggyorsabb megjelenítést eredményezik.
Teljesen jogos, de azért arról az apró gondolatról se feledkezzünk meg, hogy mindezek mellett sokkal átláthatóbb programkódot lehet csinálni mysqli-vel, pláne ha obejktumközpontúbb szemléleted van. => több hét/hónap után is tudni fogod hogy mit miért és hogyan csináltad, adott esetben még újrahasznosítható mysql osztályt is tudsz csinálni kedved szerint. -
Coyot
őstag
válasz
mysqli használata ajánlott, és teljesen mindegy hogy 3 ezred másodpercel gyorsabban fut vagy nem, nem azért szeressük mert gyorsabb/lassabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest