Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
hogy egymás utáni mysql_query-ket hajtottam végre, az a kódban meg elég csúful mutat, sokkal szebb, ha konkatenálom egy sztringbe a lekérdezéseket, majd egymás után végrehajtom MySQLi-függvényekkel, ahogy írtam.
Nem tudom, mitől szebb. Ha arra van szükséged, hogy 2 query-t lefuttass egymás után, akkor azt le kell futtatni egymás után, miért csúnya ez?Meg egyébként még nem dolgozom komoly cégnél, mint honlapszerkesztő
Annak idején az első munkámat úgy kaptam meg, hogy lóf*szt se értettem az egészhez. Konkrétan javascript-et az első, beugró feladatomnál írtam először
.mik azok a megoldások, amik a lehető legkisebb erőforrást igénylik, és a leggyorsabb megjelenítést eredményezik.
A valóságban ennél sokkal fontosabb, hogy olyan megoldásokat alkalmazz, amelyek részedről igénylik a legkevesebb erőforrást. Senki sem fog fizetni azért, mert megspóroltál 0.3% processzoridőt, vagy hogy 0.2 másodperc helyett 0.13 alatt jön be a weboldal. -
tob!as
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Meg egyébként még nem dolgozom komoly cégnél, mint honlapszerkesztő, most egyelőre szeretném magam minél jobban kiképezni, és megtanulni, hogy mik azok a megoldások, amik a lehető legkisebb erőforrást igénylik, és a leggyorsabb megjelenítést eredményezik.
Teljesen jogos, de azért arról az apró gondolatról se feledkezzünk meg, hogy mindezek mellett sokkal átláthatóbb programkódot lehet csinálni mysqli-vel, pláne ha obejktumközpontúbb szemléleted van. => több hét/hónap után is tudni fogod hogy mit miért és hogyan csináltad, adott esetben még újrahasznosítható mysql osztályt is tudsz csinálni kedved szerint. -
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
mysqli használata ajánlott, és teljesen mindegy hogy 3 ezred másodpercel gyorsabban fut vagy nem, nem azért szeressük mert gyorsabb/lassabb

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.