- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
lanszelot #21496 üzenetére
"Kérlek legközelebb olvasd el mire válaszolsz, és mit válaszolsz."1984-től 1987-ig készült, 1987-ben bemutatott" Ez a te linked.
"
Nem értem az összefüggést. 1984-tól készült, 1984 szerepel az adatbázisban. Az, hogy te azt gondolod, hogy 1987-nek kéne lennie, mert akkor kezdték a vetítést, még nem biztos, hogy úgy van. Erre céloztam azzal, hogy én nem mozgok filmes körökben, ezért lehet az összes létező film ahol ezt a standardot követik, helytelen. Akkor írj nekik, hogy írják át a rendszert, mert szakmailag kifogásolható.A többire nem reflektálok, mert nem a dedóban vagyunk.
Minden rosszindulat nélkül, kivizsgáltatnám magamat a helyedben, mert viccen kívül nehézségeid vannak az írott szöveg értelmezésével. -
válasz
lanszelot #21496 üzenetére
Nem igazan ertem a hisztit, foleg php iranybol.
- Nem talatal az adatforrasodhoz API-t - segitettunk
- Nem tudtad hasznalni az API-t - segitettunkA tobbi egyaltalan nem PHP kerdes. Ha nem tetszik a szolgaltatas, akkor:
1) keress masikat, vagy
2) csinalj masikat.
3) az hogy egy masik oldal adatbazisat lemasolod az nem "csinalas", sot az adott oldal TOS-e kifejezetten tiltja...
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX RX 6650 XT vga garanciás, free foxpost
- Dell Latitude 5580 Core i5-6300 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" FHD 6 hónap garancia áfása számla
- ELADÓ Canon 80D tükörreflexes váz + EF 50mm f/1.8 + EFS 18-55m
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- ÚJ! Elektromos vízipisztoly RGB villágítással!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest