- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem próbáltam még, de számomra ez alapján nem annyira szimpatikus:
"Simple - simple to install and easy to modify. The entire site is stored in a single HTML-file - no database is needed. You edit your entire site with your favorite HTML-editor, upload the content file and get a dynamic website!"
Nem igazán értem, hogy amennyiben mindenféle adatbázis nélkül működik, szimplán HTML-editorral kell szerkeszteni, majd feltölteni a tartalmat, akkor ez mitől lesz a klasszikus értelemben vett CMS. Ahogy azt sem, hogy ez mitől nevezhető "dinamikusnak"...
A klasszikus CMS-ekben azért mód van a tartalmak különböző szempontok szerinti kigyűjtésére, rendszerezésére, szerepkörök állítgatására, és így tovább, lásd: [Tartalomkezelő rendszerek].
Ez ennyi alapján ezekből elég kevés szempontnak felel meg. Kicsit komolytalannak tűnik.
De leírhatnád, szerinted miért is jó ennek a használata azonkívül, hogy gondolom ad valamiféle keretet a szerkesztendő oldalaknak - nem próbáltam még, így érdekelne, de nekem már az elég gyanús, hogy nincs szükség adatbázisra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest