Új hozzászólás Aktív témák

• CSorBA

őstag

Speeedfire:
    Mert elfelejtettem bekapcsolni :DDD (és elég csak a keresőbarát url-t)

Sk8erPeter:
    Igen, azt használom, rocketthemenél van membershipem.
    Többnyire egyetértek amit mondasz, a drupal tényleg sokkal komolyabb, a joomlának még a mai napig vannak hülyeségei, amikkel együtt kell élni. Egész egyszerűen azért maradtam ennél, mert anno volt egy nagyon jó kurzusom, és megtetszett (ez még az előtt volt, hogy php-t tanultam volna), pont amiatt hogy viszonylag egyszerűen és gyorsan lehet vele kompromisszumok mellett egy oldalt összerakni. Majd annyira megtetszett, hogy már 2 éve én tartom ezt az órát, és egész egyszerűen maradtam ennél.
    A felhasználókezeléses részre visszatérve, a joomla régi verziójában szörnyű volt, ugye még a mamboo öröksége. A 1.6osban ráncfelvarráson esett át, de szvsz még most sem az igazi.
    Drupalban nem vagyok annyira otthon, de úgy vélem, ha valamire nem jó a Joomla, akkor nem a Drupálhoz nyúlnék, hanem sajáthoz :) Azt hiszem ezzel Te is így lehetsz.
    De nagyon tetszik a hozzáállásod, h. nem ócsárolod, hanem tényeket közölsz, és belátod, hogy az említett megkötések mellett a Joomla arra jó, amire. - a saját kód meg mindenre :DDD
    A biztonsági kérdésre meg a megoldás, hogy frissíteni kell és kész. A legtöbb feltörés, mint általában mindig, hanyagságból adódik. Sajnos itt nem lehet magára hagyni a rendszert, hogy megcsináltam, megkapom a pénzt, és pá. Egész egyszerűen jön az értesítés, az updateről, és végig kell menni minden készített oldalon - ez az, amiről megfeledkeznek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés