- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
tudom, ebben a suliban teljesen mást tanulok, csak megkérdeztem az ofőt, hogy neki van e ehhez valami anyaga, és jófejségből felajánlotta, amivel rendelkezik, azt már magamtól fogom átnézni/megtanulni stb.
Igen, felfogtam hogy nem egy embernek való feladat, meg nagyon sok időt vesz igénybe, de ahogy kinéz, semmi mást nem fogok tudni magammal kezdeni ezen idő alatt, szóval akkor már inkább "hasznosan" töltsem el az időmet, mint az abszolút semmivel. Egyébként pont előtted írták, hogy a php helyett most inkább átállnak c++-ra mert hogy az mennyivel erőforrás-takarékosabb, akkor erre idővel más is rá fog jönni és inkább c++ra lesz szükség, mint egy sokkal "gazdaságtalanabb" megoldásra, nem?
Vagy akkor aki ezt mondta, az tévedett, de én nem értek hozzá, én itt csak kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest