Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Sejtettem, hogy a PHP-s DOM-kezelő osztályokra gondolsz, csak az nem világos, hova, miért kell.
Mert mondjuk használható olyasmire is, hogy akár külső oldal legenerált HTML outputjából szedsz ki tartalmakat, ha nincs más megoldás, vagy akár saját adatbázisból kiszedett adatokat akarsz megjeleníteni, és ehhez segítségül hívod a DOM-ot megalkotó osztályokat, bár utóbbi használata szerintem nem feltétlenül indokolt, pl. teljesítménybeli szempontok miatt.
Úgy értem, lassabb vagy erőforrásigényesebb lehet így legenerálni egy egész oldalt, mintha "statikus" HTML-elemekbe dinamikusan szúrsz adatot PHP-vel. Persze igénytől függ, egyéb dolgokra is használható, pl. sanszos, hogy ilyen módon egy XML-doksit áttekinthetőbben tudsz generálni, bizonyos esetekben tehát lehet, hogy pont jobb is ezeket használni, ezért kérdezősködtem vissza, kíváncsiságból, nem kötekedésből.
(Na jó, az, hogy rácuppantam a "dom-olás" szóra, az az volt.
)Amúgy meg már hogyne Doom-oztam volna!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mert mondjuk használható olyasmire is, hogy akár külső oldal legenerált HTML outputjából szedsz ki tartalmakat, ha nincs más megoldás, vagy akár saját adatbázisból kiszedett adatokat akarsz megjeleníteni, és ehhez segítségül hívod a DOM-ot megalkotó osztályokat, bár utóbbi használata szerintem nem feltétlenül indokolt, pl. teljesítménybeli szempontok miatt.
(Na jó, az, hogy rácuppantam a "dom-olás" szóra, az az volt.
)