- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Brown ügynök #7000 üzenetére
Jaja, én is így gondolom, vagy esetleg egy tutorial alapján, vagy könyv alapján még modulokból fellehet építeni, na de ha egyéni modul kell, plusz még azt fejleszteni az már gázos lehet.
Meg hát olvasom én neten az ilyen dolgokat, hogy miért jó és miért nem... De amikor érted, ilyen webkészítő oldalak írnak véleményt, hogy miért jó a cms és miért nem, akkor érezni rajta, hogy azért írják csak, hogy melyik terméküket válaszd... a cms webáruházat, vagy a nem cms webáruházat, ezekben a cikkekben én meg nem bízom... az ilyen véleményekre nem adok, meg a fanatikusoknak sem. :-D csak aki látta mindkettőt és hidegvérrel tud válaszolni.
És köszönöm a megerősítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- EA Sports WRC '23
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest