Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Valóban, ez teljesen igaz! És bocsi, nem voltam túl pontos és egyértelmű, azt akartam mondani, hogy sokszor JÓVAL többet várok, tehát mintha a szerver túl sokat szarakodna az általad említett dolgokkal, aminek része az Apache-szerver felőli dolgok elintézése, így pl. a .htaccess fájl vizsgálata is, és ezért merült fel bennem, hogy esetleg a reguláris kifejezés vizsgálgatásával is elszöszmötöl egy darabig.
De rájöttem, hogy ez hülyeség, mert annyira azért nem komplikált a reguláris kifejezésem, hogy pont ez lenne a probléma. Igazából ingyenes tárhelyről van szó, előfordulnak olykor problémák, amikor lassú a szerver, valószínűleg ez lehet ritkán a baj. Amúgy meg van, hogy rohadt gyorsan lefut az egész. Úgyhogy bocsi, tárgytalan!
Nem tudom, miért pont erre feküdtem rá... 
Amúgy milyen jó lenne, ha már a .htaccess fájlból is el lehetne indítani egy időmérést.
---
Holnap megpróbálom a többszörös kondícióvizsgálgatást .htaccess-ben mod_rewrite-hoz, ma már nem volt időm rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem tudom, miért pont erre feküdtem rá...