- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Üdv újra!
Ezt (2.2.4-es verzió), hogy lehetne kijavítani, hogy az ékezetes mappákat, fájlokat is mutassa, mert jelen esetben nem jeleníti meg.:-( Próbáltam már átkódolni a php fájlokat UTF-8-ba, de semmi.
$mit = array("á","é","í","ő","ő","ó","ü","ű","ú","Ö","Ü","Ó","Ő","Ú","É","Á","Ű");
$mire = array("a","e","i","o","o","o","u","u","u","O","U","O","O","U","E","A","U");
$fname=$filename;
$filename=str_replace($mit, $mire, $fname);
Meg találtam egy ilyen kódrészletet amit már próbáltam beilleszteni, de ezzel sem ment. Mondjuk nem is nagyon tudom, hogy hova kellene beilleszteni. Kezdetnek elég lenne annyi is, hogy az ékezteket lecserélje ékezet nélkülire, de a mappa/fájl nevet ne változtassa meg ténylegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest