Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Üdv újra!
Ezt (2.2.4-es verzió), hogy lehetne kijavítani, hogy az ékezetes mappákat, fájlokat is mutassa, mert jelen esetben nem jeleníti meg.:-( Próbáltam már átkódolni a php fájlokat UTF-8-ba, de semmi.
$mit = array("á","é","í","ő","ő","ó","ü","ű","ú","Ö","Ü","Ó","Ő","Ú","É","Á","Ű");
$mire = array("a","e","i","o","o","o","u","u","u","O","U","O","O","U","E","A","U");
$fname=$filename;
$filename=str_replace($mit, $mire, $fname);
Meg találtam egy ilyen kódrészletet amit már próbáltam beilleszteni, de ezzel sem ment. Mondjuk nem is nagyon tudom, hogy hova kellene beilleszteni. Kezdetnek elég lenne annyi is, hogy az ékezteket lecserélje ékezet nélkülire, de a mappa/fájl nevet ne változtassa meg ténylegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fujifilm X
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest